Згадайте найприкольніші моменти вашого життя, коли ви падали
От у мене наприклад, таке було: десь приблизно у 7-річному віці, коли я ще жила напроти ГДК в одноповерховому будинку, упала з крильця на цементну поверхню. Лоб весь був розбитий. Море крові. І невеличкий шрам.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Згадала ще один кофуз... Коли прийшла на роботу, точніше на практику, мене запросили бути присутньою на нараду. Я вибрала місце позаду, щоб мене ніхно не бачив, сіла на стілець і через декілька секунд він зламався Вони, гади, спеціально позаду стільці для гостей ставили!
snoopy
Форумчянин
Номер: 299
З: Хотелось бы США но всеже Украи, Киев
Зареєстрований: 8 грудня 2007 р.
Попереджень: 1
перелазил забор зацепился штанами упал сломал руку пол года гипс
цеплялся за штаны падал раза3
на ролах падал милион раз так смешно раз девочке чуть на лицо не сел с перилы спрыгивал
недавно упал колено порвал досихпор хромаю
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: dread (5 лютого 2008 р., 23:33:03)
Aleka
Постоялець
Номер: 350
З: РФ, Воронеж
Зареєстрований: 12 січня 2008 р.
А я вспомнила, однажды ехала с пар домой. Зашла в маршрутку(газель) и тут он начинает ехать, я незнаю как - цепляюсь правой ногой за левую штанину и падаю на мужчину. А он мягко говоря огромный. Я извинилась, а он- можете так и ехать.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
ну що? ніхто більше не розкаже нам щось цікавеньке?
Питання до речі дуже цікаве, крім того має і практичну спрямованість, у якому положенні при падінні з висоти (більше 3-4 м) людина одержує мінімальні пошкодження? Тому що при падінні з великих висот є ймовірність встигнути сгруппіюватися потрібним чином, і скорегувати швидкість. Удар потрібно спружинити.
Єдина можливість це як-то хоч мінімально зробити - приземлитися на наполовину зігнуті ноги. Руки набагато слабіші. Все інше ще небезпечніше. Присіданням і відкатом так, як вчать борців самбо може не вийти + потрібна постійна практика.
Енергія удару падаючого тіла об поверхню, при падінні з висоти 4 і більше метрів буде така, що без травм (локальних і в результаті струсу тіла) не обійдеться в будь-якому випадку). Тут одну з основних ролей починають відігравати ушкодження, викликані загальним струсом - забої, розриви, відрив внутрішніх органів з подальшою кровотечею. Якщо тільки характер поверхні, на яку сталося падіння не погасить частину енергії при ударі (чим більше, природно тим краще). А часу польоту настільки мало, що про угруповання можна особливо не турбуватися. 3-4 метри це не так багато при приземленні на ноги в згрупованому положенні. Якщо впасти з такої висоти наприклад на голову, та ще й на бетон, то можно сразу труповозку замовляти.
У періодиці довелося читати про випадок щодо благополучного падіння з гелікоптера з висоти близько 80 метрів не крутий схил яру покритим шаром снігу товщиною близько 2 метрів. У практиці ж зустрічалися випадки смертельної травми при падінні і з 2-3 метрів на щільну поверхню. Так, що розраховувати на міцність кісток, зв‘язок, м‘язів хребта і підвішуються апарати внутрішніх органів вкрай небезпечно. Не для того їх Господь Бог сконструював.
Людині краще не падати зовсім, а от про падіння наших домашніх улюбленців, кішок кожен може щось цікаве розповісти і нам.