Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 4 лютого 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6135 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
За школу писать не буду там я не ходила на информатику, а в институте может и ходила бы но меня всегда выгоняли с лекции. А так препод нормальный, экзамен поставил без проблем(за то что я на этот экзамен явилась).
yanok
Форумчянин
Номер: 55
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 15 березня 2007 р.
Попереджень: 0
За школу писать не буду там я не ходила на информатику, а в институте может и ходила бы но меня всегда выгоняли с лекции. А так препод нормальный, экзамен поставил без проблем(за то что я на этот экзамен явилась).
ну хоть на экзамен явилась, и то хорошо....мне за это тоже иногда экзамены ставили
Истина глаголет устами подвыпившего,потому что, как известно, "Истина в вине" ("In vino veritas")
Aleka
Постоялець
Номер: 350
З: РФ, Воронеж
Зареєстрований: 12 січня 2008 р.
snoopy, цей нормальний пацан якраз і є автором цієї теми Так що якщо у школі ви не зустрічаєтеся на уроках, то хоть тут він тебе побачить
А ти откуда знаешь??? (і про Контру тоже )
А вообще я тоже не буду отвечать, тогошо поддержую Лизарда!!! У мене друг - информатик!!! И я скажу Вам - современний информатик! Да, може в нього дити и не издять на олимпиади, но вин викладае на скоко може! Я думаю, если умови праци були по-краще, то наши вчители и покраще б працювали.....
Два добрых духа Джин и Тоник
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
Frankinshtain, ну якщо ти прочитав мій попередній пост на сторінку то зрозумів би, що я будучи вчителем, мала змогу спілкуватися з інформатиками різних шкіл. Так от, знаю точно, що деякі з них у вільний від навчання час, в тому числі і на уроках чи факультативах дозволяють собі пограти з дітьми в контру.
Цитата:
Я думаю, если умови праци були по-краще, то наши вчители и покраще б працювали.....
все це правильно! Але в одних і тих же умовах різні вчителі працюють по-різному -одні повіністю викладаються, анмагаються щось покращити, а інші -ні за холодну воду.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Whiteman
КТУЛХУ
Номер: 295
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 2 грудня 2007 р.
Попереджень: 5
Нагороди:
Frankinshtain, дякую за пiдтримку.
Не всi ж козли.Так? Есть люди, шо всю душу вкладуе. А попадеться якась мама Шарикова (она же сука)... от i пошов негатiвчик нехароший про всiх.
НЕ МОЖНА ВСIХ ЧЕСАТЬ ПОД ОДНУ ГРЕБЁНКУ.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Це правда! Ну я считаю шо для заняття информатикою не достатньо книжок! Там портрибна ДУЖЕ велика материальна база!!! ы самы вчителы нычого не можуть зробить!!! От я помню сам! Вчився в перший школи, там ще працювали с бейсиком! НЕ, ну це нормально??? 2002 год був!!! Но при тому препод був сильний в цьому, но там не хватало новизни!!! В универе, компи нормальни, но опять мелочь. Я ще хочу сказать шо информатика - це така штука, шо там программа нужна для кожного окрема! Хтось може буде в жизни займатися програмуванням, хтось графикою, хтось офисом, а хтось ничим. Нияка программа не може навчити це все робити. Кромешо вчити ии с першого класу!