В залежності від того де я знаходжуся і з якою людиною здороваюся,фрази звучать різні і з різною інтонацією... От, наприклад, якщо з бабцями із свого двору,то майже завжди звучить фраза:"здрастя" та з не зовсім привітною інтонацією, бо вони вже просто в печінках у мене сидять із своїми плітками і т.д. !!!!А якщо з друзями здороваюся, то говорю так: "Добрий день-Я молодий олень!", "Добрий вечір-Я диспеичер!", "Доброй ночі-їсти хочу!", а також:"Привіт!Як справи?", "Hello!!","Дарова!" ы т.д.....А як здороваюся з коханим-це секрет!!!!
Снежинки не умеют плакать.Они красивы и холодны. Люди верят в них или просто наслаждаются их причудливым танцем. Снежинки всегда долгожданны. Все их любят просто так.Они стремительны и легки.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Снежинки не умеют плакать.Они красивы и холодны. Люди верят в них или просто наслаждаются их причудливым танцем. Снежинки всегда долгожданны. Все их любят просто так.Они стремительны и легки.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Если друзья - "Прювет", или могут быть еще разные добавления в зависимости от настроени. Может быть "мартышка, красавица, клюшка, бегемот и т.д.", но это без обид. Если в институте преподавателям -"Здравствуйте", ну и взрослым тоже. Вот так ничего обычного.
snoopy
Форумчянин
Номер: 299
З: Хотелось бы США но всеже Украи, Киев
Зареєстрований: 8 грудня 2007 р.
Попереджень: 1