Я дивилася. Досить цікаво та своєрідно. Достатньо прикладів та цитат видатних людей щоб переконати аудиторію у філософії фільму.
Ось основні положення:
1. Секрет у тяжінні. Все, що знаходиться у вашій голові, у ваших думках, притягується до вас.
2.Потрібно спрямовувати думки тільки на те чого ми прагнемо, а не фокусуватися на тому, чого ми хочемо позбутися. Бо інакше все негативне буде "ліпнути" до нас
3. Думки матеріалузуються. Для цього варто використовувати візуалізацію -тобто уявляти собі те, чого ми хочемо.
4. Постійно дякувати за те, що в тебе вже є і вірити, що те, чого ти насправді дуже хочеш, у тебе обов‘язково буде -раніше чи пізніше.
А тепер що я з цього всього думаю:
звичайно все це цікаво і раціональне зерно у тому всьому присутнє. Все залежить від людини, наскільки вона зможе себе настроїти і повірити в це.
По собі знаю, якщо я чогось захочу, воно обов‘язково у мене буде
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Ontario
Чортенятко
Номер: 388
Зареєстрований: 2 лютого 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Насправді навколо нас багато прикладів, які підтверджують дану теорію. Є люди, які тільки і говорять про свої болячки. Ходять до лікарні, потійно щось нове у себе знаходять. І замість того, щоб думати про здоровья вони думиають про хвороби, тим сами накликаючи їх на себе.
А навіщо думати про погане? Про хороше треба думати. І я не бачу нічого такого, чого б не можна було дотримуватися. Варто лише раз спробувати і все получиться. Дійсно, думки досить часто (а може і постійно) матеріалізуються
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
Хотілося б вірити, що так воно і є… від нині почну притягувати тільки бажане і позитивне! До цього я або не думала, або думала не те, що треба, або мою силу тяжіння перекривала інша, більш могутня сила (як сила тяжіння Луни притягує воду у відливи). Не скажу, що все у мене проблематично, але спостерігаю певну вузьку направленість)))
P.S. «Не везет мне в смерти, повезет в любви!»
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: serennisima (18 лютого 2008 р., 21:04:26)
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
А когда начинаются проблемы,так все сразу со всех сторон,в таких случаях говорят "черная полоса" а получается, из-за какой-то ерунды мы сами притягиваем к себе и другие проблемы.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
так...але я вважаю, що все таки потрбіно чимало зусиль докладати, щоб потсінйо думати про позитивне, бо зневіритися дуже легко. Або чиєсь сильніше бажання може переважити твоє особисте
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди: