Шановні форумчани! Будь ласка, проставте від 1 до 5 балів по першим трьом пунктам, які покажуть, наскільки ефективна моя діяльність на цьому форумі як модератора. Буду дуже вдячна.
1 бал - дуже погано, 5 балів - відмінно
1. Створення цікавих тем
2. Культура спілкування на форумі (ставлення до інших)
3. Актуальність та цікавість фотогалерей
4. Побажання (напишіть пару слів)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Helen, знач буду писать тоби в приват шо фоткать
а нащьот Локи, я вважаю шо його оцинювання ваще можна не враховувати, ти ось глянь, новенькі сюди не писали зовсім, тогошо вони не знають як тебе можна оцінити, а якщо и писатимуть ще, то просто ненада цього враховувать
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
а нащьот Локи, я вважаю шо його оцинювання ваще можна не враховувати
Ні, я не дуже з тобою згодна. Відгуки нових форумчан враховувати треба, бо у них же мабуть одразу формується враження про модера - з перших днів спілкування на форумі.
Хоча щоб більш-менш об‘єктивно оцінити, потрібно більше часу провести тут, ніж півтора місяця
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Нагороди:
LIZARD, погоджуюся. Тим більше від кого я хотіла почути відгук, ті мені його вже надали.
Ще раз всім велика подяка! Тему закриваю. Якщо ще хтось захоче виставити оцінки, напишіть мені в приват і спеціально для вас тема буде відкрита!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Останнім часом чую багато критики на свою адресу, тому вирішила підняти цю тему. Будь ласка, пройдіться по пунктам та висловте свою думку.
Можливо, щось змінилося в кращу чи гіршу сторону. Буду робити висновки. Дякую всім, хто відгукнеться
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (11 лютого 2009 р., 08:11:44)