Привет, кому не сложно, заходите на мой сайт frankinshtain.hih.ua (нужен браузер, типа Опера), это вап-сайт, заходите, оставляйте свои пожелания. Этот сайт для мобильных телефонов, и компьютеров, не требователен в ресурсах. Заранее спасибо за раскрутку!!!
Два добрых духа Джин и Тоник
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Замовив сьогодні на сайті КСвіт вінчестер, за пів-години передзвонили, уточнили чи замовляти.
Правда через 10 хвилин передзвонили і повідомили що цього вінчестера (хітачі 1,5 ТБ, 632 грн.) немає в наявності, але обіцяли повідомити про його появу.
Не встиг я по цьому поводу засмутитися, як передзвонили ще раз, і запропонували кілька альтернатив, з яких я вибрав одну (WD 2 ТБ, 790 грн), при мені перевірили наявність і замовили.
Я задоволений сервісом
питання - скільки тобі заплатив КСвіт за додаткову рекламу?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
Helen, повір. Мені ніхто не платив за рекламу.
Через інтернет на одній з фірм домовився щоб з Києва безперебійний блок живлення через Автолюкс придбати. Гарний блок, ціна також доволі цікава була - не відмовишся. Склалось що попрямував туди через КСвіт.
Зайшов, так, наче жартома спитав про такий самісінький. Домовились, сторгувались - забрав у КСвіті замість Києва. Навіть трохи занижче, а ще ж тут на місці й зразу. Вже більше року як робить абсолютно без зауважень. Надодаток до захисту компа ще й радіотелефон живить (щоб годинник не збивався).
Так що можна успішно брати щось і в КСвіті, хоч кажуть є там і проблемні товари.
Їхній WD 2 ТБ знаходиться в тепличних умовах, навіть примусово охолоджується кулером але мабуть трохи шумнуватий мені попався, поки є гарантія. Розвалиться шток чи розірве пластіни - заводський брак, думаю замінять, ніде не дінуться, а працюватиме нехай працює й далі.
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
незнаю як в кого. а я он непойму на сайті одна ціна. дзвониш до них, написано шо є в наявності, а його немає і дороже. в магазині і то їхньому дешевше сказали ціну. такшо Олекс признавайся скількі за рекламу заплатили тобі
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
yctan4ik, ніскікі, я замовляв інкогніто, і ціни такі ж як на сайті. З наявністю, як виявилось, проблеми існують, але пропонують варіанти, навіть кращі чим ті шо замовник обирає сам