Helen, ты шаришь чистить реестр вручную , так ты способная дама!!!
Я тоже не доверяю программам, раньше чистил реестр CCleaner, но щас чищу вручную хоть это очень долго и нудно!!!
molchun
Форумчянин (рєдкій гость)
Номер: 969
З: файна Укрейна,
Зареєстрований: 10 травня 2009 р.
Попереджень: 0
AusLogics BoostSpeed чистить реєстр, діски , систему, робить дефрагментацію, і ще багато чого корисного для компа.
molchun, скачал, установил, попробовал, вот мой результат: прога AusLogics BoostSpeed 4.4.11.215 мне не понравилась, в принципе ничего особенного в ней нету, все это можно сделать вручную, и без всяких твикеров!!!
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
все это можно сделать вручную, и без всяких твикеров!!!
Ет канешно да, но я думаю шо лічно для тебе, було- б доволі проблематично, наприклад керувати реактивним літаком(хоча в Прилуках доволі багато людей, які б сказали :все это можно сделать вручную, и без всяких автопилотов). невже ти думаєш що всі користувачі компютерів, знають як зробити чистку компа ??? Сто пудов шо ні. Відсотків 90 навіть не знають значення слова твикер. Да й на фіга, коли є програми які все зроблять "без шума и пыли". Я лично думаю так.
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
Отаки і подібні програми, наприклад у мене, позносять безконтрольно автоматом і навіть без мого відома все потрібне, як у відомому фільмі: Всё что нажито непосильным трудом......
Schurab
Форумчянин
Номер: 877
З: Україна,
Зареєстрований: 27 березня 2009 р.