Здрасьтя!!
Учюсь я в Сумах, в мене е знакомый в Ровнах! Вин мени сказав шо в них в Институте впровадили Европейську систему оцинювання( ну типа A, B, C, D, E, F) скоко их там я не знаю!!!
В Сумах ще такого конешно нема!
Дак от, кажуть шо цей диплом после випуска буде дийсний по специальности по всьой Европи, и ненада як було раньше доучуваться ще год на специалиста шоб получить вище образование, тоисть получив Бакалавра и в тебе вже вишка е!!!
Це харашо чи не, хто шо думае пишем нище!!!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Це не просто харашо, це супер! Адже для випускників з таким дипломом (да якщо він ще буде підкріплений грунтовними знаннями) відкриваються широкі простори!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
yctan4ik
Критик
Номер: 19
З: Україна - Польша,
Зареєстрований: 13 грудня 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
шось невірится!!! в мене систра закінчила Харьківській інстітит (докучаєвській) теж дали діплом Європейського зразка, а на самом ділі він в Європі недійсний, бо як утверждають вони шо в нас невірна система оцінок і корупціонована система освіти.
А хотя я вам скажу із розказів друзів які навчаються за кордоном шо там навчатись краще, бо учителя меньше запарюють навчаням, а в нас учать по повній програмі, правда аби в наших універах більше була розвинута база для проведення практичних занять, ато навчаються тількі на теорії!!
Ps. Я учусь у Рівном!!
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
К 2010 году в Украине все дипломы будут европейского образца
Дипломы всех без исключения ВУЗов Украины с 2010 года должны быть адаптированы к европейским стандартам. Об этом в Национальном аграрном университете (НАУ) заявил Президент Украины Виктор Ющенко.
"Украинский выпускник должен получить диплом, который признается всеми участниками Болонского процесса", - сказал он. Президент также отметил, что украинский выпускник 2010 года любого ВУЗа "должен иметь диплом, который будет адаптирован к мировому образованию".
ось ще трошки.. я думаю, саме тут всі відповіді на запитання:
Розробляються рекомендації та здійснюються організаційні заходи із введення Додатку до диплома європейського зразка (Diploma Supplement), який планується запровадити не раніше 2008/2009 навчального року. Проводиться робота з науково-методичного забезпечення і супроводу щодо впровадження положень Болонського процесу. Кроком до інтеграції вищої освіти є і те, що Всеукраїнська студентська рада стала кандидатом у члени Асоціації національних студентських спілок Європи (ESIB).