Опитування: 'Комітети самоорганізації населення (Чи знаєте ви, що це таке?)'
Переглядів: 16882 | Відповідей: 0 Варіанти відповідей:
№
Варіант відповіді
1.
так, звичайно, бо я представник такого комітету
2.
знаю, не раз співпрацював з ними
3.
чув колись
4.
не знаю і не хочу знать
5.
не знаю, але хотілося б дізнатися
6.
своя відповідь
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 27 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6083 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Чи знаєте ви що представляють собою комітети самоорганізації населення? Для чого вони потрібні? За чий рахунок існують? Чим займаються?
До речі...
ПЛИСКУНІВСЬКІ ПРОБЛЕМИ ЗБЛИЗЬКА
Тривають збори громадськості по мікрорайонах міста. Минулої суботи аналогічне зібрання відбулося і у комітеті самоорганізації населення №5 Плискунівського мікрорайону за участю міського голови Юрія Беркута, начальників відділів та управлінь міської ради, керівників установ та організацій міста, депутатів прилуцького парламенту.
І хоча активність мешканців мікрорайону бажала б бути вищою (на збори прибуло лише 23 жителі Плискунівки), та збори пройшли продуктивно. Не одне болюче питання із життя мікрорайону порушувалося цього дня його мешканцями: облаштування «лежачого поліцейського» біля школи №10, стан Плискунівського кладовища, незадовільне асфальтове покриття вулиць та провулків, відсутність дитячого та спортивного майданчиків, загальний санітарний стан мікрорайону. Серед озвучених – і ремонт приміщення комітету самоорганізації населення та кабінету голови, облаштування вікон та дверей металевими гратами. Вирішення більшості з них Юрій Володимирович взяв під особистий контроль.