Так я к я виросла в приватному секторі, то в дитинстві ми бігали кататись на ліфті в новозбудовону тоді міську лікарню, враження були незабутні.
Взагалі, застрявати доводилось, але не надовго, ліфтний бог милував. Тому фобії перед цим чудом інженерної мислі у мене не має.
Згадала ось доволі цікавий і смішний радянський фільм про те, як затряли кілька людей в ліфті під час якогось футбольного матчу, тому визволили їх не швидко, ситуація і фільм смішні хмм.. давненько цей фільм не показували...
Sunshine
Форумчянин
Номер: 311
З: Россия, Москва
Зареєстрований: 16 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А я не пользуюсь лифтом вообще,так как страдаю клаустрафобией. Так что хожу всегда пешком (живу я на 13 этаже ) За то от хождения пешком формы моего тела всегда в норме. Так что советую всем девченкам подниматься и спускаться по леснице.
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
LIZARD, Это правда, я с этой фобией уже намучилась. Я не могу находится в помещениях где меня могут закрыть, из которых я самостоятельно не смогу выбраться. Когда моя мама была беременна мной, она застряла на несколько часов в лифте, вот этот стресс мне и пререшел. ТОлько не смейтесь, я действително правду говорю...
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: