Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 18 травня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6031 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
XoXoL, а старий фонтан помниш? Красивый був...
А шо зробили?
Да.... фонтан Прилукам треба. Красиво, солидно.
я помню цей фонтан -такі 3 великі чаші
ДО речі....
Днями на Театральній площі, збудованій коштом мецената Юрія Коптєва, було встановлено ще 32 ліхтарі. Як повідомив представник мецената Сергій Ликов, ліхтарі виготовлені в Полтаві на спеціальне замовлення прилучан. Їх встановленням завершилася реконструкція Театральної площі. На черзі - площа Центральна.
----- Добавлено 16 июня 2008 г., 22:24:59:
і ще таке:
Нині ім’я Юрія Коптєва у Прилуках знає і старий, і малий. Адже саме він, по-справжньому вболіваючи за долю рідного міста, переймаючись його проблемами, значну частину власних коштів уклав у розвиток Прилук, в оновлення і перетворення. Взяти хоча б успішне втілення в життя останнього благодійного проекту «Театральна площа».
Тому, враховуючи всі заслуги земляка перед прилучанами, нещодавно виконком міської ради вирішив внести подання до Чернігівської обласної державної адміністрації про нагородження Юрія Вікторовича Коптєва, Почесного громадянина Прилук, мецената і благодійника, орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.
Нині ім’я Юрія Коптєва у Прилуках знає і старий, і малий
ось оце точно....
а про награду я скажу так..хай сначала площу центральну вже зробыть а аж потом хай и награждають а то наградят а площу и не переробыть
Вселенная всегда помогает нам осуществить свои мечты,
какими дурацкими они ни были.
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
теперь хоть есть место, куда можно війти в город!!! ато толпились под магазинами!!! красивинькая площадь!!! мне падобицца!!
Красивеньк, вопросов нема, але не продуманінька! Як пустиня в жаркій день-одна ПУСТОТА!!!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (17 червня 2008 р., 02:13:33)
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди: