Не секрет, що останнім часом у Прилуках стали актуальними затяжні перебої з гарячою водою (востаннє вона лилася з кранів у помешканнях городян з минулої п’ятниці по неділю). Заручниками стали абоненти КП “Прилукитепловодопостачання”, які користуються послугами централізованої водомережі. Причина такої ситуації – тримільйонний борг згаданого підприємства перед ДК НАК “Нафтогаз Україна”. Чому так?
- 2007-й ми завершили з боргами, оскільки у листопаді тарифи на послуги КП “Прилукитепловодопостачання” перестали бути економічно обґрунтованими. Крім того, підприємство й досі не дочекалося від держави мільйона гривень, які воно мало б отримати, оскільки ще минулоріч виграло тендер на виконання робіт по переобладнанню теплових пунктів по Костянтинівській, 110. Населення теж не поспішає розраховуватись за отримані послуги, - пояснює Прилуцький міський голова Юрій Беркут. І запевняє, що наразі ведуться перемовини із ДК НАК “Нафтогаз України”.
Як повідомив “Прилуччині” директор КП “Прилукитепловодопостачання” Володимир Назім, на наступних вихідних гарячої води не очікується...
Гаряча то гаряча. А шо робить коли в мене вообще вода есть токо в 6 утра і в час ночі. Бо відітелеви всі городи поливають. Якого біса? еслі я прихожу з роботи і мені нада кудась іти а я немогу в душик зганять?. Посоветовали насос купить. Люди добрі ви не представляете яке це щастя. Правда регулятора нема так здаеться шо щас од напора і крани позлітають. Зато в мене зара всегда колонка загораеться і есть вода!!!
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
по Саксаганского №13 гарячої води як такової уже наверно больше года немає )))
А есть проточни, чи накопительни водонагреватели. Як воду отключають не на довго, для профiлактики, то брать проточний. Ну а як гiсмор типа як на Саксаганского №13 - там токо накопительний спасе. Лiтров на 100 брать, не ошибешся. Хватьти у голову.
Рекомендую фиру "Штебель".
Краще i надёжней чим вони нi хто не робить.
Правда вони i дорожченько коштують. Но... воно того стойiть.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
LIZARD, там поняв, получаеться дом п-ти етажний кооперативний....и вроде можеш все робить и одновремено не дають устанавлюють котли...токоо если весь подбезд согласиться....
Два добрых духа Джин и Тоник
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
LIZARD, там поняв, получаеться дом п-ти етажний кооперативний....и вроде можеш все робить и одновремено не дають устанавлюють котли...токоо если весь подбезд согласиться....
Уже вроді всім дають дозволи))))
Мені вже пофіг-е в Прилуках гаряча вода, чи нема
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: