так, існує, але на цьому не варто загострювати увагу
3.
ні, такої проблеми немає
4.
насииля існує, але хіба це проблема?
5.
свій варіант відповіді (вказати у повідомленні)
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 15 червня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6003 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Пост №42 | Доданий: 10 листопада 2008 р., 16:52:53
доброго дня.дома в мене отчим коли в нетрезвому стані творить "чудеса" :двері пішньою побив,з ножом кидаєця......биться лізе.......визивали міліція....писали заяви.....міліція йому сказала що б більше такого не робив такого,а дома все гірше і гірше......мама не розведена,в мене є брат 13,сестрі 19,мені 21 ....в мами були ускладнення зі здоровям після останьої виходки......куди звертатися вже не знаю,але жити так не можна......То брата вдарив коли дома мене не було,то маму і....гроші в сімю не носить все пропива,але хочеця спокою..Всі сусіди підтвердити можуть бо він не тіки нас дістав......міліція нічого не робить вже руки опускаюця,дайте якусь пораду.
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Пост №43 | Доданий: 12 листопада 2008 р., 01:58:25
Слава (гость), напиши мне свои координаты в мой Личный ящик кое в чем помогу !!!!!!!!!!!!
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Пост №44 | Доданий: 12 листопада 2008 р., 12:50:21
Слава (гость), а міліція нічого крім попереджень в таких випадках і не зробить, максимум - на декілька діб порішенню СУДУ можуть "посадити".
Звертайтесь до суду - щодо нанесення тілесних ушкоджень (легкі т/у, побої і мордування - категорія ПРИВАТНОГО звинувачення), щодо примусового виселення, обмеження спілкування, тощо.
Ще як міра, житєйся так сказати, - до бабки, закодувати.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Вважається, що здавна українська жінка більш сильна та емансипована, і має більше прав у сім’ї, ніж російська. Так це чи ні, але сьогодні українські жінки часто стають жертвами насилля у родині.
Статистика свідчить, що за 8 місяців цього року в Чернігівській області до адміністративної відповідальності за вчинення насилля у сім’ї притягнуто 1671 особу. Загалом на профілактичному обліку в органах міліції перебуває 4334 особи, які вчинили насильство.
Кількість таких випадків з кожним роком не меншає.