Де можна почитать ПРАВА И ОБЯЗАННОСТИ МОДЕРАТОРА?
Бачу, шо кроме делать зауваження та на якесь время в чатi роти затикать людям, ОТДЕЛЬНИ модератори больше нiчого не роблять.
Лена - молодець, якусь движуху робить. А остальни шо?
От дивися... ПРИМЕР:
1)Сьогоднi пишу в теме "Зустріч форумчан, початок серпня 2008" ... потом полiзь ще шото дописать, шукаю - НЕМА. Дивлюся, а тут ще "Дата зустрічі форумчан " есть... НАЩО ДЕРЖАТЬ ПО НЕСКОЛЬКО ПОХОЖИХ ТЕМ??? Суть то одна... ВСТРЕЧА ФОРУМЧАН !!! Пиши все туда. Чи будем роздувать... одиному в голову взбреде шо б всi у жовтих трусах були... написав тему "ВСТРЕЧА ФОРУМЧАН У ЖОВТИХ ТРУСЕЛЯХ", другому у голову взбрело ... чётко назначить время сбора... "ВСТРЕЧА ФОРУМЧАН В 14.00", третьому ще шото... и пошло.
Аце получаеться того, шо модератори не дивляться за порядком.
Я токо бачив шо Лена да ти тему закриваеш, та пишеш, шо обуждение перенесено туда-то.
2) Я вже не раз казав... треба продивляться темы!!! Тема, яка не пользуеться спросом ВАЩЕ УБИРАТЬ !!! Стоко всяких тем розвелось... УЖАСТЬ. Чи воно ото аби шось написать, и типа шо б галочку поставили шо не байдужий, шо якусь лепту вносить.... Я не пойму.
Як хто через год вспомнить, так хай краще ЩШЕ РАЗ ТЕМУ СОЗДАСТЬ. Якась движуха начнеться.
P.S. Темка тут була недавно про труп... - ВАЩЕ ЖЕСТЬ.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
можливо, не всі користувачі помічають, що левову частку роботи модерів на цьому сайті виконує адмін, але це так
OLEX,
1) який відсоток виконання модерами загалом своїх обов‘язків?
2) чи повинен адмін будь-якого сайту працювати над підвищенням цього відсотку? Якщо так, то яким чином? (н-д, змінювати керівний склад, брати частину роботи на себе, розвивати свої модерів)
Дякую за відповідь
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
Якщо тобі не доходить з першого разу, то заявляю ЩЕ РАЗ
Фотка
просто виставлена на конкурс, коментарі пишуться без всякої задньої мислі накрутки. НІХТО на МЕДАЛЬ за найбільш обговорюване фото НЕ ПРЕТЕНДУЄ!
Припиняй демонструвати явне упереджене ставлення до мене і до моїх фоток.
Чи тебе турбує те, що чиїсь фотки (ЯВНО НЕ ТВОЇ) коментують більше? Чесно кажучи я не розумію
Не старайся бути гіршим, ніж ти є насправді. Бо дійсно пропадає всяке бажання щось тут робить
p.s. сподіваюся, в тебе вистачить мужності не видалити цей пост
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
Emigrant,
Фотомодель В общем смысле — человек, позирующий для фотографии. Обычно употребляется для обозначения человека, профессионально позирующего для профессиональной фотографии.
Требования к фотомодели существенно иные, чем к манекенщице, так как цели съемки могут быть очень разными. Так, модель, рекламирующая шампунь, может не иметь ног, а модель, предоставляющая свои руки для рекламы ювелирных изделий — иметь серьезные недостатки лица.
Для фотомодели, как правило, важны средние (по выборке) параметры лица и фигуры, позволяющие при помощи стилиста легко изменить образ, артистические способности, хореографическая или спортивная подготовка.
Для профессиональной модели важно сохранение одних и тех же параметров (вес, длина и цвет волос) в течение срока контракта.
Татуировки и пирсинг считаются дефектами, малосовместимыми с профессиональной деятельностью модели.
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
OLEX, А чого ти удалив коменти чи шо ти там удалив з той фото?
того шо там даже не флуд, а тупо чат між Хелен і Свірел
І по їхнім словам кількість коментарів до їхньої фотки для них не важлива, того я й прибрав деяку кількість коментарів, даби не образились інші форумчанє за наглість і несправедливу накрутку коментарів.
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди: