молодіжні організації міста могли б більше докласти зусиль
5.
а що ще й таке було?
6.
своя відповідь
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 30 червня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5988 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
А взагалі, хто був до кінця, той бачив Чернігівську джаз-групу, які не схожі ні на ревище, ні на бардак, про який ви пишете. Дуже позитивні і дружні люди
хлопці оторвали народ як треба - навіть подорвані прилуцькі свині і отой весь зоопарк, який бігав у клітці - і тії навіть хлопали у долоні від усієї душі...
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Із рок-безобразия мені особисто сподобались дівчата разом із Сергієм Чунем - тамі музика присутня і голоси - такі як треба.
Потім, одразу за ними - Легіон. Такий добротний мелодійний рок, який мені дуже нагадав «Лівий берег»... тільки от зауваження невеличке - все ж таки треба слухати хлопцям свого ж барабанщика, який краще б грав із метрономом... бо трохи повзали по ритму... А взагалі - видно, що хлопці грають, а не "грєбут па сасєднім" як кажуть музиканти...
Потім дуже довго нікого немає.... Єдине що запам’яталося - повнісіньке свинство і зоопарк посеред майданчика, коли так звані "рокери" влаштували безобразну штовханину, в результаті якої потопталися по своїх же мобільниках, які повипадали з кишень...
Вони мабуть вважають, що саме так треба слухати рок-музику!? Ну що ж... клініка невиліковна!
Потім передостання група, яка теж грала музику, а не греміла, особливо їх остання пісня. Дуже запам’яталося!
Ну... і звісно - джаз-квартет з Чернігова! Я б, коли б організовував подібні заходи, то обов’язково б записав їхні телефони на випадок наступного запрошення. Хлопці - профессіонали, хоч і початківці, але видно, що хотять досягти вершин! Не дивлячись, що з ритм-групи були тільки барабани і бас-гітара, їхній виступ звучав дуже щільно і... та що казать - треба було слухати! Просто класно!
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
NeladnuY
Постоялець
Номер: 1118
З: , Прилуки
Зареєстрований: 23 серпня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди: