Невже ніхто з форумчан не організовує свою поїздку самостійно. Я об‘їхав майже всю Азію, і з досвіду знаю, що наші туроператори організують поїздки в далеко не найкращі місця. За ті ж гроші можна значно краще відпочити, якщо поїхати самостійно. Звичайно, турфірми іноді конче потрібні... для оформлення віз
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Невже ніхто з форумчан не організовує свою поїздку самостійно. Я об‘їхав майже всю Азію, і з досвіду знаю, що наші туроператори організують поїздки в далеко не найкращі місця. За ті ж гроші можна значно краще відпочити, якщо поїхати самостійно. Звичайно, турфірми іноді конче потрібні... для оформлення віз
Онтаріо самостійно їздив
А взагалі-то по грошам вигідніше самому їздити, але це ж треба хоч трохи знати мову, щоб вибрати транспорт, замовити готель, та і взагалі пересуватися по країні
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
laziale
Новачок
Номер: 2595
З: Україна,
Зареєстрований: 5 липня 2012 р.
Доброго дня! маю намір в травні самостійно вдатися до подорожі (з туристичною метою). Хтось підкаже, куди в нашому місті краще звернутись для якісного і не надто затяжного оформлення візи? Буду дуже вдячний за інформацію.
Qwerty
Старожил
Номер: 923
З: Ukrain,
Зареєстрований: 12 квітня 2009 р.
Попереджень: 1
Доброго дня! маю намір в травні самостійно вдатися до подорожі (з туристичною метою). Хтось підкаже, куди в нашому місті краще звернутись для якісного і не надто затяжного оформлення візи? Буду дуже вдячний за інформацію.
Направление б указали.
ali_g
Новачок
Номер: 1185
Зареєстрований: 26 вересня 2009 р.