Так подожди!!! А чи на ти казав, шо в Бога не вiриш... а тепер шото про грiх кажеш?
Мало того, шо грiх... раньше, наши предки, утоплеников, суицидникив даже на кладбище не хоронили. Десь рядом ховали. Отодi народ, як бредова iдея в голову лiзла, мог вспомнить, шо закопають як изгоя.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Как,например,можно сравнить самоубийство Гитлера и самоубийство дурной малолетки?!?
а що ж тут неможливого, адже і те і інше - процес позбавлення життя. Чи ти хочеш сказати, що для людства втрата такої людини як Гітлер більш суттєва, ніж втрата якоїсь "дурної малолетки"?
Цитата:
Мне,кажется, что он должен бить одновременно и сильным и слабым
щодо сильним.... абсолютно згодна, адже щоб піти на такий серйозний крок треба бути або в стані афекту, або ж мати надзвичайну силу волі
щодо слабким... я вважаю, що людина, яка не може знайти кращого виходу з важкої ситуації, ніж самогубство, - слабка духом...
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
а у нас в общаге девочка на 5м курсе не сдала сессию!!! и кинулась с 6 этажа! боялась, что родители не простят!!!
причин для самоубийства миллиарды... но жизнь-то одна...
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: ECSTASY (3 липня 2008 р., 19:16:02)
minorchik
Юлька-хохотулька!
Номер: 423
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 12 березня 2008 р.
Нагороди:
а у нас в общаге девочка на 5м курсе не сдала сессию!!! и кинулась с 6 этажа! боялась, что родители не простят!!!
причин для самоубийства миллиарды... но жизнь-то одна...
Глупая она! Из-за такого не умирают. Думала, что родители не простят. А то, что она сделала - простят?
Я - человек творческий! Хочу - творю! Хочу - вытворяю!
vbrjkf
Форумчянин
Номер: 103
З: , Прилуки
Зареєстрований: 12 травня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Суіцид або його реальна спроба - це ознака гострої або хронічної психічної хвороби, досить глибоке порушення психіки, яке глушить один з основних базисних інстинктів - самозбереження.Проблема - 100-відсотково - психіатрична...
А щодо спроб сомогубства, то вони на 9/10 - демонстративні, тобто - удавані.
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Нагороди:
Иногда несамостоятельное лишение себя жизни тоже считается самоубийством, особенно если самоубийца был физически не в состоянии сделать это самостоятельно.
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
а що ж тут неможливого, адже і те і інше - процес позбавлення життя. Чи ти хочеш сказати, що для людства втрата такої людини як Гітлер більш суттєва, ніж втрата якоїсь "дурної малолетки"?
Товарищь Адольф Аллуизович пол Европи завоював и ммислив трошки глобальней. Ти можеш представить як було принято рiшення яду ковтнуть? Шо така людина, з такой властью не чухнула кудись (а може так i було) а имеено головой дошла шо крах настав и пипец...
А малолетка зараз з окна пригае от того, шо на утро немае дози ширки.
Разницу чуеш?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
LIZARD, я ж і кажу, що різниці в процесі немає.. Існує лише різниця у причинах самогуьства та в самих особистостях.
А так.. що то що то - ЛЮДИНА, яка позбавляє себе життя. І в обох випадках результат один. Просто наслідки різні і кількість сумуючих чи, залежно від ситуації, радіючих теж різна
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди: