На сайте Южной железной дороги разработана и внедрена услуга резервирования свободных мест онлайн. По адресу http://www.pz.gov.ua/askpp/exprt.php?lid=1&mid=31 можно узнать наличие свободных мест в нужном направлении и зарезервировать конкретные места. Выкупить зарезервированные места можно на вокзале станции Прилуки.
Конструктивные предложения по улучшению сервиса и справедливая критика приветствуются.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: CyberPIVo (5 липня 2008 р., 18:37:29)
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
знайома видивилась, що е квитків 50 на її поїзд, пришла в касу, а там кажуть, що НЕМА....
Повір на слово, що твоя знайома щось фатально переплутала, є ньюнси але в цілому все пречудово робить і успішно можливо використовувати для своїх власних потреб.
Текст прихований від незареєстрованих користувачів і від користувачів, які мають менше ніж 20 повідомлень
Більш того, і це не анекдот.
Кияни ще на початку року вимушені були викупати квитки в Прилуках, бо в столиці такої послуги не було.
Так що стольний град Прилуки це вам не якийсь там другорядний Київ.
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
По великому секрету пошепки повідаю, дома спокійно і завчасно підбираєш під свої забагання: потрібний поїзд, вагон, місця в вагоні, включаючи верхні чи нижні, які забажаєш (звичайно при наявності). Система одна, що в тебе дома що там на вокзалі, переписуєш в записничку і мерщій в кассу. Якщо пощастило і ніхто не встиг раніше тебе викупити потрібні місця - вони твої і без ніякої переплати. Якщо в прольйоті, нічого не поробиш - не повезло, шара ж.
Насмішив Прихожу я з блокнотиком і кажу:"в 5 вагоні 3 і 4-ті місця вільні, так шо не брешіть, що квитків нема"....Сам це уявляеш? А тьотя з-за віконця дивиться на мене як на дуру і каже: "Ви шо, не панімаете, шо НЕМА білетов"....І іду я наза з своїм блокнотіком, або в туалет)))))
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Прихожу я з блокнотиком .... А тьотя з-за віконця дивиться на мене як на дуру і каже: "Ви шо, не панімаете, шо НЕМА білетов"....І іду я наза з своїм блокнотіком, або в туалет)))))
Бонічка не переймайся, зі мною разом сходимо і потрібні тобі квитки візьмемо.
Цитата OLEX:
за бронь треба платить карточкой!
Да, за резервирование билетов можно платить через платежный сервер ПриватБанка картами VISA и MasterCard любых банков Украины, которые разрешены к оплате через интернет, либо через систему Приват24.
А сразу я имел ввиду тот путь, пока для нашего человека более предпочтительный (карты имеют немногие, только продвинутые избранные), без бронирования, места присмотрел и бегом в кассе выкупил, конечно если повезёт.