ага , а может наоборот? нормальный человек, это тот, кто ходит гулять, нормально общается с людьми, любит прогулки, встречи.... а не квадратный экран, аськи, нэты, мыло и все такое!!!!! роботы какие-то!!!! у меня есть знакомый, который в интернэт-кафе практически живет!!! как наркоман!!!! желание к нормальному живому общению вообще уже атрофировалось!!!! кошмар!!!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ага , а может наоборот? нормальный человек, это тот, кто ходит гулять, нормально общается с людьми, любит прогулки, встречи.... а не квадратный экран, аськи, нэты, мыло и все такое!!!!!
Цитата OLEX:
ECSTASY, ти просто ще новенька
я що теж тоді новенька? бо я практично атк само вважаю, як і ECSTASY.
Це сьогодні їхала на роботу і всю дорогу писала в міні-чат. Ну хіба не псих?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Snezhinka
Снігова Королева
Номер: 387
З: Украина, Прилуки,Киев
Зареєстрований: 1 лютого 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Психологічний портрет людини, яка має доступ до інтернету:
Це людина яка постійно сидить перед монітором свого комп"ютера і спілкується за допомогою інтернету з іншими людьми....на перший погляд ніби й нормальна ситуація...ад же як ніяк спілкування....але поступово ця людина перетворюється на зомбі! Їй постійно хочеться бути підключеним до інтернету, постійно перебувати на будь-якому сайті(без різниці) і щось робити аби не заснути, адже сидить така людина в інтернеті доволі довго...(навіть всю ніч може просидіти)....Я вважаю це певною мірою хворобою....
на жаль я й сама піддаюся впливу інтернету....
Психологічний портрет людини, яка абсолютно не має уявлення, що це таке:
Це щаслива людина! Адже вона спілкується з різними людьми на вулиці, на роботі, вона має безліч часу на прогулянки парками, галявинами....
хоча не маючи уявлення про інтернет вона залишається без можливості пошуку певної важливої інформації(таку можливість дає інтернет)....але все ж таки так людина здорова! у неї не болить голова, очі...я вважаю, що і без інтернету можна обійтись....але якщо він є , то без нього ніяк.....
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Snezhinka (9 липня 2008 р., 18:37:08)
Снежинки не умеют плакать.Они красивы и холодны. Люди верят в них или просто наслаждаются их причудливым танцем. Снежинки всегда долгожданны. Все их любят просто так.Они стремительны и легки.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
OLEX, вот теперь и подумай, кто тут псих! из-за зависимости к интернету люди изолируются от реального мира! а это уже шизофрения!!!!! и это не нормально! шутки шутками! а подростки из дому все деньги выносят на компьютерные игры!!!!
foksy
Старожил
Номер: 145
З: Украина, PRK-city
Зареєстрований: 7 липня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди: