Паша сказав шо в реальности не так як в пословиці. І ти підтвердила його слова, бо ти тікі ХОЧЕШ шоб так було, а воно совсем не так Такшо давай перед Пашей ізвіняйся
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата GaDiNkA:я залюбки знайомлюся з усіма і на вулиці, і в інтернеті
Ну в интернете познакомиться - не вопрос, а вот на улице, без комплексов.
Так уж беспроблемно и со всеми? Ведь некоторые могут неправильно понять. А другие откровенно с опаской насторожатся.
Не поймут что? Словесного разговора, или это говорит о том, что ты какой-то не такой. Что в твоём понятии знакомство? Я, например, при знакомстве с человеком просто разговариваю, ничего дурного и настороженого в этом не вижу. В конце концов всегда можно сказать до свиданья
----- Добавлено 17 июня 2010 г., 17:31:07:
Цитата Tyt24vcytki:
Мужчина хочет одного от многих, а женщина - многого от одного. - Народная мудрость
А знаешь такую пословицу:
Сильный пол слабее слабого в меру слабости сильного пола к слабому...
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
ви ж ще зважайте на різницю у віці! і виховання.. та і взагалі купу інших чинників
----- Добавлено 17 июня 2010 г., 22:16:19:
Цитата OLEX:
Helen,
Цитата:Паша, ты не прав
Паша сказав шо в реальности не так як в пословиці. І ти підтвердила його слова, бо ти тікі ХОЧЕШ шоб так було, а воно совсем не так Такшо давай перед Пашей ізвіняйся
з якого б дива я вибачалася?
як Паша зі своїм чоловічим розумом може відповідати за всіх жінок.. що вони хочуть? Я хочу щоб так було як у прислів*ї і знаю, що деяка частина жінок теж хоче зібрати всі гарні якості в 1 чоловікові
чи ви мені будете доказувать, що ми хочемо різних чоловіків з різними наборами якостей? Хоча не буду заперечувати... є і такі.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
і знаю, що деяка частина жінок теж хоче зібрати всі гарні якості в 1 чоловікові
Право, такое затруднение - выбор! Если бы еще один, два человека, а то четыре. Как хочешь, так и выбирай. Никанор Иванович недурен, хотя, конечно, худощав; Иван Кузьмич тоже недурен. Да если сказать правду. Иван Павлович тоже хоть и толст, а ведь очень видный мужчина. Прошу покорно, как тут быть? Балтазар Балтазарыч опять мужчина с достоинствами. Уж как трудно решиться, так просто рассказать нельзя, как трудно! Если бы губы Никанора Ивановича да приставить к носу Ивана Кузьмина, да взять сколько-нибудь развязности, какая у Балтазара Балтазарыча, да, пожалуй, прибавить к этому еще дородности Ивана Павловича - дак ты б Лена и замуж вышла...........
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: CHE (18 червня 2010 р., 00:03:42)
Hasta la Victoria Siempre
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Нагороди:
Tyt24vcytki, А почему сразу подойти с бухты-барахты. Я ведь тоже с кем попало не знакомлюсь, человек как-то должен быть тебе симпатичен что ли, и открыт. А вообще бывают такие случаи, когда разговор и знакомство происходит само собой, в меру каких-то обстоятельств...
Цитата Helen:
Tyt24vcytki, GaDiNkA,
Цитата:это говорит о том, что ты какой-то не такой
ви ж ще зважайте на різницю у віці! і виховання.. та і взагалі купу інших чинників
Вік, я думаю, у нас майже однаковий, а за виховання я не згодна. Знайомитися - це ж не означае самому проявляти ініціативу або чиплятися до всіх. Іноді і хтось інший проявляє до тебе цікавість і підходить перший. А, взагалі то, це соціальні відносини, коли тебе щось не влаштовує, ти ж не будеш дивитися на своє дворянське виховання і терпіти, все одно скажеш: "Вибачте допобачення!" і навпаки.