Шановні форумчани! Чи не складається у вас інколи враження, шо наш форум -це просто така собі віртуальна тусовка, де можна просто почесати пальці об клаву, попліткувати,показати себе і на людей подивитися?...Мені здається, що не більше25%тем несуть якесь сенсове навантаження(((
Переважна быльшість зареєстрованих - молодь та юнацтво!!! Їм ще рости, розвиватися та достойно життя прожити....А що робиться на сайті для їх розвитку? Чи все, що можна зробити для того,щоб вони стали достойними громадянами- люблячими свою країну, знаючими її історію, уявляючими її майбутнє???
Whiteman
КТУЛХУ
Номер: 295
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 2 грудня 2007 р.
Попереджень: 5
Нагороди:
Набагато легше писати про погані новини ніж про хороше....в цьому проблема, відкрий газету, включи телевізор.....побили, обікрали, вбили.....я невірю що поганого стаєтьчся наскількі більше ніж гарного, просто ми звикли сприймати негатив..... а позитив ще нікому не напсував
Whiteman,
Позитив позитиву- різнь...А я , взагалі-то, пропоную давати більше позитиву, який несе якесь сенсове, виховне навантаження,а не ,типу, де в якому шалмані краще відірватися, або в кого дупа гарніша...))))
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
vbrjkf, Як відомо, на формування особистості впливають багато чинніиків, серед яких керовані (школа, частково сім‘я) та некеровані (вулиця, ЗМІ, частково сім‘я). Особисто я вважаю, що сайти розважального напрямку, такі як наш, відіграють незначну роль у вихованні підростаючого покоління та формуванню в сучасної молоді вище перерахованих чеснот.
Сюди приходять люди, в деякій мірі вже сформовані, які мають свої погляд на ті чи інші явища чи процеси, і змінити ці уявлення навряд чи вже можливо.
Щодо тем та їх змістового насичення, я цілком погоджуюся.. але це тому, що тут спілкуються люди, що належать до різних вікових категорій та різного рівня інтелекутального розвитку, тому і теми повинні задовольняти всіх і кожного. Для тих, хто не може написати нікуди більше, крім Асоціацій, не варто створювати тему про причини розвалу СРСР чи про переваги НАТО для України. І навпаки.
Повторюся, але я вважаю, що розвивати людину і то лише окремі її сторони можуть лише спеціалізовані форуми - політичні, мистецькі, спортивні і т.п.
Що ми (маю на увазі люди вже з якимись сформованими уявленнями про життя, з певним досвідом) можемо зробити -так це хоча б навчити наших дітей висловлювати правильно свої думки, самосітйно знаходити потрібні факти та наводити переконливі аргументи, щоб довести свою правоту, не переходячи на особистості.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Whiteman
КТУЛХУ
Номер: 295
Зареєстрований: 2 грудня 2007 р.
Попереджень: 5
Нагороди:
Повторюся, але я вважаю, що розвивати людину і то лише окремі її сторони можуть лише спеціалізовані форуми - політичні, мистецькі, спортивні і т.п.
А Вам не здається така позиція -одна з форм зняття з себе відповідальності за те , що відбувається????.... "Кому положено - тот пускай и делает!!!"
Моя хата - скраю...
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (15 липня 2008 р., 20:46:59)
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
особисто я сайт відвідую для розваг це не мішає мені знати історію, любити країну і бути громадянином...
а виховувати треба у спеціально відведених для цього місцях))
хоча і тут не без цього
vbrjkf
Форумчянин
Номер: 103
З: , Прилуки
Зареєстрований: 12 травня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Helen, serennisima,
Любі мої, а де я написав, що наш сайт потрібно перетворити на школу ідеологічного виховання?Все гарно в міру....правда?Тим більш, що наших місцевих сайтів менш, ніж пальців на руці?..