У мене така пропозиція: зробить на сайті щось на зразок Дошки пошани "Гордість форуму" чи "Наша гордість".
На форумі частенько проводяться різні конкурси. Можна переможців на деякий час розміщувати на так званій Дошці пошани (ну десь на видному місці... або на окремій сторнці. Логін (з посиланням на профіль користувача) і його заслуга (з посиланням на результати конкурсу)
Також у нас є досить сильне ядро адміністрації (OLEX, Caseу, Yellowcard, CTAC, скоро додасться Frankinshtain). Плюс до цих можна додати пару-тройку найактивніших форумчан (ну наприклад serennisimy & ECSTASY).
Вони можуть також кожного місяця відслідковувати найактивніших форумчан (в темах, фотках, коментах) та поміщати фотки переможців та їх досягнення на цю Дошку.
Все це в ідеалі повинно виглядати так:
Січень. Переможець конкурсу Посмішок - Tyt24vcutki
Найактивніший форумчанин - ....
Найкраще фото - такого-то.....
комент місяця.....
Можна, звичайно, щоб цих переможців визначали всі шляхом голосування, але все ж таки я думаю, що цим краще нехай займеться ота креативна група, про яку я написала трошки вище (недарма ж їх вибрали у керівництво)
Ось така ідейка.
Думаю, що переможцям буде приємно, і це якось буде підштовхувати інших до активної життєдіяльності на нашому сайті!
Хто що думає - відпишиться. І якщо адмін вважатиме це за доцільне, то прохання втілити цей задум.
Дякую
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: Helen (23 січня 2009 р., 22:30:10)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
А ще вдогонку до моєї ідеї: було б непогано, що модери та члени цієї креативної групи мали якусь темку, закриту для всіх інших), де б могли обговорювати всіх кандидатів (ну там найкраща фотка, найприкольнійши комент і т.д.)
Тим більше, така можливість на форумі є. Було б тільки у модерів бажання все те робити
-----
Добавлено 24 января 2009 г., 18:18:46:
Цитата Helen:
А ще вдогонку до моєї ідеї: було б непогано, що модери та члени цієї креативної групи мали якусь темку, закриту для всіх інших
О!!! вже мою ідею втілили! створили собі закриту тему!
Ох і шустрі ж у нас модери!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (24 січня 2009 р., 18:28:52)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди: