***Медина - моя родина!***
Мальовничі круговиди рідного краю назавжди закарбувалися в моїй свідомості. Уві сні ще й досі сняться береги річки Удай, з/д міст через шпали якого просвічує вода, Пєсчаний пляж, Каменний пляж, Дикий пляж за вищевказаним мостом та місток біля водокачки, з якого так зручно було шубовснути у річку. На території лікарні ми збирали яблука та абрикоси, заглядали в вікна моргу та каталися на ліфті. Інколи згадується Рудівський міст через залізницю, посадки біля останньої та час, який ми проводили разом з друзями на природі, печучи картоплю, варячи кашу, п’ючи оковиту. Перша пляшка самогонки була розпита на лузі біля дитсадку. Перша цигарка була викурена на стойці на больнічному полі.
Спогади дитинства разюче різняться із сьогоденням, і вже насипи біля мосту, де ми каталися на клейонках та лижах не такі круті, річка, де ми плавали до стовпчиків старого мосту, не така глибока, а посадки викорчовували під городи та гаражі аборигени. Медина залишається місцем мого проживання, але не місцем для дозвілля, що змушує трохи сумувати за часами, що минули.
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
serennisima, класно ти написала про свві район та про своє дитинство..
Ти, часом, прозою не захоплюєшся, може тобі варто спробувати писати щось серйозне?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
***Медина - моя родина!***
Мальовничі круговиди рідного краю назавжди закарбувалися в моїй свідомості. Уві сні ще й досі сняться береги річки Удай, з/д міст через шпали якого просвічує вода, Пєсчаний пляж, Каменний пляж, Дикий пляж за вищевказаним мостом та місток біля водокачки, з якого так зручно було шубовснути у річку. На території лікарні ми збирали яблука та абрикоси, заглядали в вікна моргу та каталися на ліфті. Інколи згадується Рудівський міст через залізницю, посадки біля останньої та час, який ми проводили разом з друзями на природі, печучи картоплю, варячи кашу, п’ючи оковиту. Перша пляшка самогонки була розпита на лузі біля дитсадку. Перша цигарка була викурена на стойці на больнічному полі.
Спогади дитинства разюче різняться із сьогоденням, і вже насипи біля мосту, де ми каталися на клейонках та лижах не такі круті, річка, де ми плавали до стовпчиків старого мосту, не така глибока, а посадки викорчовували під городи та гаражі аборигени. Медина залишається місцем мого проживання, але не місцем для дозвілля, що змушує трохи сумувати за часами, що минули.
Молодец. Красиво, от души. А главно.... РОМАНТИЧНО.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Whiteman, прикольно . сам творив? ти кряк до пінакла нашов?? якшо ні я тобі на емейл скіну!!
Форумчани предлагаю зробити відео експозицію свого района, такшо кожен беріться за кемери і фотоапарати і знімайте те шо ми бачимо кожен день і обходим.
хай я сам відкопаю свою камеру і ох наснімаю відеоматеріала
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: