Если проводить опрос на улицах города среди девушек и задавать всем им именно этот вопрос, то вряд ли кто-то удивится, если большинство ответят, что секса. Будет еще и другой ответ – только секса. Правда ли, что всем им нужно только одно? Думаю, что нет, мужчинам от женщин нужно гораздо больше, не все так просто.
Мужчина хочет быть желанным, это, конечно факт. Они хотят прямоты и очевидности, чтобы было так, как они действуют сами.
Мужчины хотят спонтанности. То есть если женщина занята чем-то, то ради мужчины своего может и освободиться.
Мужчина еще хочет откровенности и доверия. Мужчина хочет, чтобы женщина рассказывала про все, что ее беспокоет и волнует.
Мужчина хочет внимания, как и женщина. Внимания и заботы хотят все люди, причем не только в первые два месяца отношений.
Давайте порассуждаем на эту тему
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Bonya (12 вересня 2008 р., 18:47:38)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Чого хочуть чоловіки? Дивне запитання. Багато що залежить від віку людини, його життєвого досвіду, виховання і бажань. Особисто я шукав розуміння з боку другої половинки... Щоб сприймала мене таким яким є. Але це видно нездійснена мрія...
Hakkinen
Форумчянин
Номер: 1021
З: Финска мордашка..,
Зареєстрований: 9 червня 2009 р.
Нагороди:
Классное видео, там и правда всё сказано без слов.
Добавить и нечего. Мужчина счастлив когда женщина почаще молчит и не бухтит над ухом, когда любимая команда выигрывает и пиво рядом чтоб сразу же отпраздновать победу, когда плохо и есть к кому обратится.
Тогда они как чеширские коты с одной фразой на устах : Какая ты уменя умница !!!
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
Hakkinen, якщо узагальнювати, то можна сказати й так як сказали ви, а якщо брати диференційовано то в кожної особистості присутня своя мотивація, відносно проведення вільного часу. Чи то за келехом пива перед телевізором, чи то в задушевних розмовах з дружиною...
Окрім того, якщо вже бути об"єктивним, то соціальні норми які навісило на чоловіків наше суспільство, залишають обмаль часу на відпочинок від постійного добування матеріальних ресурсів для родини і дружини. Тому не дивно, коли після важкого робочого дня, сповненого самих різних негативних та руйнівних для психіки моментів, чоловік заглиблюється в себе намагаючись відпочити та зібратися з думками. Чи можливо в такому разі розраховувати на розуміння та чуйність жінки? Чи завжди вона повинна бути в епіцентрі уваги чоловіка?
Можливо треба трошки думати і про проблеми чоловіка а не тільки про задоволення суто своїх, егоїстичних міркуваннь з приводу так званої "відсутності уваги" відносно своєї божественної персони...
Як ви гадаєте?
GaDiNkA
Постоялець
Номер: 1007
З: Украина,
Зареєстрований: 26 травня 2009 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Чого хочуть чоловіки? Дивне запитання. Багато що залежить від віку людини, його життєвого досвіду, виховання і бажань. Особисто я шукав розуміння з боку другої половинки... Щоб сприймала мене таким яким є. Але це видно нездійснена мрія...
А я почему то думала что у каждого мужчины есть определённые потребности и желаня не в зависимости от воспитания и жизненного опыта.