Перед початком вистави "Новий театр" розпочинає акцію збору підписів за підтримку створення в місті муніципального театру ім. М.Ф. Яковченка і акцію збору даних про історію театру в Прилуках!
Підтримайте відродження професійного театру своєю присутністю!
-----
Повідомлення редагувалося 5 разів. Останнє редагування: Helen (11 грудня 2009 р., 21:03:55)
Шевченка і деякі вистави "Рампи". Але думаю, в 11-річному віці ще переважає більш емоційно-образне сприйняття. Але от враження таке -що Маленький принц -це найкраще - з того що він бачив
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Вибачаюся шо втручаюсь...але взагалі то Ді Джей..і Звукорежисер ..це дві абсолютно різні професії... а тим паче театральна звукорежисура ... і всё не так просто як кажеться на перший погляд...просто в даному випадку да тут взагалі була недопрацьованість...
LIZARD, а ви то зазря так категорично... поперше я тож не стороннік сюсюкать..але тут палка оби двох кінцях...мінімальна зарплата то раз....на яку я не думаю шо пішов би робить хочя б один форумчанин...а по друге хочя би більш менш понімаючу людину принаймні в нашім місті знайти практично нереально...і вже ж повірте я знаю про що кажу... просто ставить музику з плавними переходами одну в другу то трошкі не те шо ставить музику з плавними переходами контролюючі при цьому пару моніторних лініёк декілька мікрофонів і ще слідячи за динамікою і драматургією постановкі...
Sergeychun
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
я думаю, що звичайно ходив, бо там батьки приділяють дитині багато уваги і всебічно розвивають
Цитата:
Вибачаюся шо втручаюсь...але взагалі то Ді Джей..і Звукорежисер ..це дві абсолютно різні професії... а тим паче театральна звукорежисура ... і всё не так просто як кажеться на перший погляд...
...а по друге хочя би більш менш понімаючу людину принаймні в нашім місті знайти практично нереально