Да....обсуждать японські прислів*я....наверно нада буть японцем,шоб понять його сутність....Скажіть їм якесь наше прислів*я і подивіться як вони будуть тлумачить і мо як розширяться вузькі очі.
А на щет скромності...яка є прекрасою мудрості,а мудрість приходить з роками.Тоді виходить,що ти мудрий....і тим самим навчився бути скромним з роками стаючи мудрим.... Наверно мудрість нічим не украсиш,як наявністю тієї самої мудрості в людини.
Спілкуючись тільки з мудрою людиною можливо отримати справжнє духовне задоволення!Мудрих людей не так вже й багато... навіть якщо й захочеш віднайти-вдасться не одразу.Мудра людина ніколи не грає на публіку,не кричить на весь світ про свою унікальність...вона ховається за маскою скромності.Ця маска-не куплена за гроші.Вона дана богом,набута життєвим досвідом.В якійсь мірі-це захисне прикриття,захист від пихатості,лицемірства,егоїзму та інших пороків сучасного суспільства...В будь-якому випадку можна сказати,що скромність-прикраса мудрості...та прикраса,без якої мудрість втратила б своє істинне призначення.
Я ж просив тут не згадувать лишній раз про мою скромність і мудрість, а все все пишете і пишете про мене.
chuvak, а для чого намагатись бути схожим на японця? чи вчитись носити відро на голові, як це роблять в африці? У кожної нації своя філософія життя, сообразна з умовами в яких вона перебуває.
Hakkinen
Форумчянин
Номер: 1021
З: Финска мордашка..,
Зареєстрований: 9 червня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Скромность нужна в меру. Всего помнегу немного наглости, немного скромности, и побольше справедливости и контроля для начало над собой. Нельзя всегда молчать. А то останешся по такой жизни голодным....
chuvak
Постоялець
Номер: 736
З: Україна, село
Зареєстрований: 6 січня 2009 р.
chuvak, а для чого намагатись бути схожим на японця? ... У кожної нації своя філософія життя, сообразна з умовами в яких вона перебуває.
Якщо узяти за точку відліку ті умови, в яких ми зараз перебуваємо і будувати на цьому грунті свою філософію життя - то це повна ж--а !
І не треба бути схожим на когось, треба просто бути. Бути собою і бути трошки японцем, трошки німцем ... і лише тоді ти станеш просто людиною. (бути-значить пізнати, розуміти).
Дякую тобі Боже, шо хоч Ти не москаль.
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
и при чем там одно к другому?
скромный ребенок 10 лет мудрый?? или наглый 50ти летный тупой?? я связи не вижу!
если человек скромны, но в меру, то это хорошо! ибо как ты к людям относишься, так и к тебе будут относиться! самый страшный наглец не тронет скромного человека! и не важно мудрый он или глупый!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: