Ты можешь не доказывать, тебя никто не заставляет, но если ты не знаешь как объяснить (или не хочешь) свои слова, тогда не нужно утверждать вроде бы кто-то не знаком с таким чувством.
Дак це ж не я утверждаю....
Цитата GaDiNkA:
а я тебе скажу, что её просто нет.
це хто написав? Очі розбуй!
----- Добавлено 4 января 2010 г., 15:00:08:
Цитата Bonya:
Цитата GaDiNkA: Ты можешь не доказывать, тебя никто не заставляет, но если ты не знаешь как объяснить (или не хочешь) свои слова, тогда не нужно утверждать вроде бы кто-то не знаком с таким чувством.
Цитата GaDiNkA: а я тебе скажу, что её просто нет.
це хто написав? Очі розбуй!
Цитата Bonya:
Вона просто є і все
Це значить, що я стверджу, що хтось з нею не знайомий??? Ти між яких строк читаеш?
Patron
Форумчянин
Номер: 1183
З: Україна моя, моя Україна, Прилуцький
Зареєстрований: 25 вересня 2009 р.
Попереджень: 0
Цитата GaDiNkA: Ты можешь не доказывать, тебя никто не заставляет, но если ты не знаешь как объяснить (или не хочешь) свои слова, тогда не нужно утверждать вроде бы кто-то не знаком с таким чувством.
ну дак я як не знаю, так и не утверждаю лично про когось
Цитата Bonya:
Цитата Bonya:
Вона просто є і все
Це значить, що я стверджу, що хтось з нею не знайомий??? Ти між яких строк читаеш?
А ты почитай после это внимательней свои "ствердження" пост №130, а то строки для тебя какие-то узкие наверное.
----- Добавлено 4 января 2010 г., 15:29:38:
Patron, гггг давай! А то я смотрю у некоторых от любви до ненависти один шаг
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: GaDiNkA (4 січня 2010 р., 15:24:06)
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
GaDiNkA, От якось дивно....Боня каже шо любов є,ти заперечуєш.....Боня каже що ти мо не знайома просто з таким почуттям....ти кажеш щоб вона такого не стверджувала,тим самим ти даеш понять,що тоби почуття знайоме це....Якось дивно...не бачу логіки...протиріччя бачу...сходив умився...логіки не побачив...кави бахнув...нема логіки. ща стакан увалю горілкі...мо логіки і не побачу....но почуття гарне буде.
GaDiNkA
Постоялець
Номер: 1007
З: Украина,
Зареєстрований: 26 травня 2009 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Emigrant, ото випий та відчуй себе гарно... а то вже стомився від перенавантаження голови розумовою працею.... ото вже мабуть непосильний труд виконав...бідолага
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: GaDiNkA (4 січня 2010 р., 15:41:38)
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
От якось дивно....Боня каже шо любов є,ти заперечуєш.....Боня каже що ти мо не знайома просто з таким почуттям....ти кажеш щоб вона такого не стверджувала,тим самим ти даеш понять,що тоби почуття знайоме це....
Шо я не так сказав тут...?Нічого не пропустив...однозначно.Просто ти вся в протиріччях.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
GaDiNkA,
Цитата:От якось дивно....Боня каже шо любов є,ти заперечуєш.....Боня каже що ти мо не знайома просто з таким почуттям....ти кажеш щоб вона такого не стверджувала,тим самим ти даеш понять,що тоби почуття знайоме це....
Шо я не так сказав тут...?Нічого не пропустив...однозначно.Просто ти вся в протиріччях.
Я не о себе, а о тебе. Может ты что-то пропустил, когда логику искал.
OLEX, добре батьку-админ!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: GaDiNkA (4 січня 2010 р., 16:33:53)