|
За місяцьЗа тиждень
В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
За місяцьЗа тиждень
В цьому тижні фото ще не оцінювалися!
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
|
Переглядів: 48225 | Відповідей: 65
Страницы (7): «‹1234567›»
Автор | Повідомлення |
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: |
Пост №1 | Доданий: 19 жовтня 2008 р., 16:52:53 |
|
Увага! Увага!
Оголошується новий креативний конкурс!
Ваше завдання в цікавій формі розповісти всім, чому ви вибираєте сайт priluki.info
Свої відповіді ви можете поміщати в цій темі з 19 жовтня до 2 листопада, потмі з 3 по 10 листопада відбудеться оцінювання, після чого ми визначимо переможця.
Критерії оцінювання:
- змістовіність;
- оригінальність викладу.
Отож, не будьте байдужими, беріть участь у найкреативнішому конкурсі нашого сайту!
Увага! Увага!
Розпочинається оцінювання опусів на тему "Чому я вибираю Прилуки.інфо"
До вашої уваги короткі і трошки об‘ємніші висловлювання про наш сайт, позитивні та іронічні, прозові та віршовані.
Ваше завдання - визначити трьох! переможців, які, на вашу думку, найбільш вдало висловили свою любов до цього інтернет-ресурсу
За себе голосувать не можна!!!!!
Увага! Увага!
Оголошуються результати конкурсу
"Чому я вибираю Прилуки.інфо"
Дякую всім тим, хто любить наш сайт, хто написав про свою любов на цьому форумі, і тим, хто залишився не байдужим до оцінювання.
Переможці визначалися таким чином: за 1 місце - 3 бали, за 2 місце - 2 бали і за 3 місце - 1 бал
Отже, перемогу здобули
І місце- Anatol & Helen (по 24 бала)
ІІ місце- ho4u_pizzu (13 балів) & porosytenkokoly (12 балів)
ІІІ місце- Тут 24ч в сутки (9 балів) & Frankinshtain (5 балів)
Особлива подяка PolVM & Natusya. які дуже гарно написали про сайт, але в конкурсанти вже не потрапили!
Грайте та вигравайте в конкурсах на найкращому та найцікавішому сайті нашого міста!
-----
Повідомлення редагувалося 5 разів. Останнє редагування: Helen (10 листопада 2008 р., 07:13:43)
|
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер" |
|
|
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
|
|
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Пост №12 | Доданий: 23 жовтня 2008 р., 21:24:11 |
|
serennisima, ну валюшка ненада токо! заступешься за когось чи шо!? а шо тоди про хеленовски фотки казать!? максимум шо мои повтораюцца це на дачи, ито я фотки сюда ставлю шоб старики мои дывылысь, потому як тут их ненада уменьшать и слать на эмеил! а в общемто думаю с учотом шо я постоянно йизжу по европе и фоткаю, до думаю як раз наоборот мои фотки оличаются от остальных , тут и речи буть неможе! пол европы на моих фотках! а ты россказуешь! чи може лучьше колы коты по 10ть раз? або моделька самалётика по 5ть?
|
мудрец |
|
|
serennisima
♎
|
|
porosytenkokoly
Старожил
Пост №14 | Доданий: 23 жовтня 2008 р., 22:01:58 |
|
serennisima, во во во! я тоже думав шо сайт буде с фоткамы миста, а потом як поперло, як поперло! сначала я с хелен воював за грыбы! ну несмотря на то шо на ных дывыцьця не интересно, всёравно сама фоткала, и шось хоть разне, а от есть товарищи що люблять кино робыть с сайта! вобщим повторяцца небуду!
на щот себе повторюсь! у мене пакик сюда заходыть, на внуков подывыцьця! и потом я як яким другим родычам фотки показать хо, даю просто ссылку и всё! но я клею сугубо свою семью, и мои поездки! а некоторы всяку дрянь,абсолютно никому ненужну по несколько раз!я щитаю шо просто засырание сайта! рано или поздно на нём места нестане! и шо потом!? як лёха буде фильтровать шо нада шо ненада!*?
|
мудрец |
|
|
serennisima
♎
|
|
porosytenkokoly
Старожил
|
|
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
|
|
porosytenkokoly
Старожил
|
|
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
|
|
anatol
Новачок
Номер: 304
З: Узбекистан,
Зареєстрований: 11 грудня 2007 р.
Пост №20 | Доданий: 31 жовтня 2008 р., 22:02:02 |
|
Я очень часто захожу на сайт Прилуки-инфо. Для меня это очень интересный сайт. Почему? Да потому, что здесь я могу увидеть фотографии старых Прилук, новых Прилук, пообщаться как с друзьями (Прилучанами), так и с теми, кого вообще не знаю и увижу ли вообще когда-нибудь. Но ведь все говорят, что на старость тянет туда. где закопан твой пуп. т.е. где ты родился. Мне интересно поспорить с опонентами насчет фотографий, мне интересно пообщаться с противниками НАТО, мне очень интересно как и посмотреть, так и поговорить с нашими земляками, которые СМОГЛИ уехать и устроиться жить там, где им нравиться (я имею ввиду porosytenkokoly). И это здорово. Я всем только завидую, кто мог уехать в с Прилук и оценить жизнь такую, какая она есть. А не ту, которая ценится в Прилуках.Я не в коей мере не хочу отзываться плохо о людях, которые делают этот сайт. которые помогают общаться Прилучанам вне зависимости, где в настоящее время они находятся. Но приезжая каждый год в отпуск, я наблюдаю (может я заелся в Средней Азии) следующую картину - в некоторых жителей Прилук в кармане 2 копейки, а пантов на 3 рубля. А хамства - так на целых 10 рублей. Но это не значит, что все такие. Спасибо Лене, что она такой интузиаст форума, Спасибо модераторам, что они поддерживают наши связи. Мне, как бывшему выпускнику школы №65(14) было очень приятно увидеть свои школьные года (и не толко увидеть, но и прочуствовать их). И спасибо этому можно сказат только Вам, потому что эти фото прислала на форум Прилучанка, которая уже не один год живет в Прибалтике. Мне очень приятно общаться посредством Вашего сайта с моим другом и очень большим музыкантом Сашей Помазом. который жиет в Израиле. И таких примеров можно привести очень много. Я к чему это говорю? Не обязательно на сайте присутствие фото г.Прилуки. Для меня это сайт общения Прилучан, которые разбросаны по всему миру. И пусть каждый шлет свои фото, которые ему нравятся. А участники сайта, если они захотят посмотреть фото индивидума, то откроют фотографии, если нет, то просто пропустят их. и будут искать то, что им нравится. Или снег, или грибы, или котов, или школу №14 (65). КАЖДОМУ - СВОЕ. И все будут правы. СПАСИБО ЗА ЭТОТ САЙТ!!! ВСЕМ, КТО ЕГО СОЗДАЛ, И КТО ЕГО ПОДДЕРЖИВАЕТ!!!
|
|
|
|
Страницы (7): «‹1234567›»
Тема закрита для обговорення!Причина: конкурс проведено Закрив: serennisima
|
Сьогодні день народження у 1 користувачів:
MeLoMaN, Сьогодні віртуальний день народження у 15 користувачів:
OLEX, bOOmer, ASS, Tester, crok, Helen, djcrok, tereha, Tyt24vcytki, infeeniti, wolf88, solnce_vik, tato28, vetal_da, Khrystyna,
Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki
|
|