|
За місяцьЗа тиждень
В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
За місяцьЗа тиждень
В цьому тижні фото ще не оцінювалися!
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
|
Переглядів: 521768 | Відповідей: 1000
Автор | Повідомлення |
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди: |
Пост №1 | Доданий: 17 березня 2007 р., 09:16:09 |
|
Всем привет.
Предлагаю здесь говорить, спорить, обсуждать темы, которые были затронуты в разделе "Обговорення галереi".
Итак по поводу общей армии...
Помните анекдот времен Дикого Запада: «Мистер, а вы не боитесь ехать по этой дороге? На ней ведь полно парней с «кольтами»! - Не боюсь, мистер. У меня у самого «кольт» в кармане». Чтобы защитить себя от агрессии США, необходимо обладать оружием, способным держать янки на расстоянии. А таким оружием сдерживания является только ядерное. Американцы могут пугать много, но вот тронуть того, у кого в запасе пара десятков ракет с ядерными боеголовками, никогда не посмеют. Китай тому пример (проорав на Пекин по поводу захваченного разведывательного самолета, Вашингтон сразу заткнулся, стоило Китаю напомнить про наличие атомного оружия). Только те нынче могут чувствовать себя в относительной безопасности, кто имеет возможность пульнуть ядерной ракетой по Нью-Йорку в ответ на американскую бомбардировку своих школ и больниц. И потому страны, ценящие национальную независимость и суверенитет, спешно стремятся обзавестись свои и ядерным арсеналом.
По поводу таможни... Я в процессе своей работы ПОСТОЯННО сталкиваюсь с проблемами таможенного законодательства. Скажу так... бардак на погран переходах есть. А почему он есть? А потому, что всем на всё плевать. Вот и всё. Депутаты тут не причём... там, на верху, уже ВСЁ ПОДЕЛЕНО ДАВНО. Одни деньги стрегут на таможне, другие на металле, третьи на газе, нефти, драг. камни, золото,... и так далее. А кто срежёт? А те КОГО МЫ ВЫБЕРАЕМ И НАДЕЛЯЕМ ИХ ПРАВАМИ РУЛИТЬ ГЛОБАЛЬНЫМИ ПРОЦЕССАМИ В СТРАНЕ. Вот и всё. Бардак в тране - на руку кому? Я всегда, когда хочу понять, почему происходит какой-то сбой или твориться безпридел, то задаю сам себе вопрос: А КОМУ ЭТО ВЫГОДНО? Кому выгодно, что бы за год в стране БЕЗ ВСЯКОЙ ПРИЧИНЫ умирало по миллиону народа, кому выгодно развалить армию, кому выгодно открыть настеж границы и вывозить из страны НАРОДНОЕ добро, куда это добрпо идёт, кто обогащается и главный вопрос: КТО ЭТИМ ВСЕМ БАРДАКОМ РУКОВОДИТ?????????????????????????????????????????????? Вот вопрос.
|
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного". |
|
|
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Пост №391 | Доданий: 8 вересня 2008 р., 13:24:08 |
|
ETOJ!!!!! Я дуже рада тебе бачить на форуми Давно тебе не чутно, аж скучно стало ! ETOJ, а хто тут паскудыть Украину,да ты шо,мы ж патриоты ,мы Украину любымо, а Ющенко и НАТО це не Украина.!
|
|
|
|
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
|
|
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
|
|
LIZARD
Начальник модераторов
Пост №394 | Доданий: 8 вересня 2008 р., 14:55:11 |
|
Цитата ETOJ: | Таня та Лізард, якщо вам ще колись щось покажеться, то моя вам порада,- ХРЕСТІТЬСЯ, може допоможе. А зараз скажу так, мені вже остогидло з вами сперечатися, тому я не звертаю на вас уваги. Таких горе-патріотів я ще ніде не зустрічав. Росіяни і то набагато менше паскудять нашу Україну. |
Перехрестився.
Договорились. Будем щитать, шо то був не ти. ОК (як кажуть на Западе).
А чого ти такий злий? Як так не звертать уваги? Я, наприклад, завжди готовий вступить з тобою в суперечки. Причом з ВЕЛИКИМ БАЖАННЯМ. Да й не токо з тобою, з усiма. Воно ж в споре рождается ИСТИНА. А ти отак резко... .
I по горе-патрiотам... ти не прав. Лично я - дуже переживаю за Батькивщену.
А про паскудство Украины... так на виборах юща, ото опаскудили. Дальше нiкуди. Мабуть отого ти такий i злий. Мабуть починаеш понимать шо воно трапилось. Чи шо?
|
|
|
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Пост №395 | Доданий: 8 вересня 2008 р., 15:01:40 |
|
Цитата LIZARD: | Лично я - дуже переживаю за Батькивщену. |
Я нічого не маю проти емігрантів, адже кожен вибирає те місце, де йому краще. Тільки моя думка така - раз ви вже покинули Україну, то і не фіг за неї переживать. Якби ви так переймалися її долею, то не покинули б її.
Сподіваюся, своїми словами нікого не образити. Ще раз повторюся, я поважаю будь-чий вибір, але переживайте тепер за ті країни, в яких ви живете. А ми якось самі розберемося, з яким керівництвом нам жити, куди вступати і т.д. і т.п.
|
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер" |
|
|
ETOJ
Форумчянин
Номер: 45
Зареєстрований: 18 лютого 2007 р.
Пост №396 | Доданий: 8 вересня 2008 р., 16:07:30 |
|
Перехристився? Ну й слава Богу! Може хоть щось зрозумів. А тепер продивись свої пости які ви з Танею нашкрябали вже сотні, жодного доброго слова про Україну, Хелен і та вже не витримала. Повторюся ще, таких продажних горе-українців я ще не зустрічав. Ти хоть один раз написав,що в твоїй козляндії вчетверо тільки за рік здорожав хліб, ти писав яка у вас інфляція, ти писав,що в глибинці вашої козляндії діти в школах падають в обморок від голоду ( клянусь,що це істина правда, сам бачив років три тому на одному з ваших телеканалів). І в цей час два ваших клоуна бездумно витрачають мільйони доларів на нікому не потрібну війну в Грузії. Свій народ не в спромозі прокормити а сунете свого носа куди не слід. Добре подумай, що твориться в вас а тоді критикуй нас.
|
|
|
|
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Пост №397 | Доданий: 8 вересня 2008 р., 17:13:08 |
|
Цитата ETOJ: | . А тепер продивись свої пости які ви з Танею нашкрябали вже сотні, жодного доброго слова про Україну... |
Оце слушна думка, один негатив про країну, де народилися. Батьківщину, як і батьків не вибірають, тому треба сприймати її такою, яка є і намагатися своїми діями зробити її кращою, починаючи з реалізації свого виборчого права і до відповідного виховання підростаючого покоління.
* постів не сотні а тисячі..
|
|
|
|
LIZARD
Начальник модераторов
Пост №398 | Доданий: 8 вересня 2008 р., 18:12:58 |
|
Цитата Helen: |
Цитата LIZARD:Лично я - дуже переживаю за Батькивщену.
Я нічого не маю проти емігрантів, адже кожен вибирає те місце, де йому краще. Тільки моя думка така - раз ви вже покинули Україну, то і не фіг за неї переживать. Якби ви так переймалися її долею, то не покинули б її.
Сподіваюся, своїми словами нікого не образити. Ще раз повторюся, я поважаю будь-чий вибір, але переживайте тепер за ті країни, в яких ви живете. А ми якось самі розберемося, з яким керівництвом нам жити, куди вступати і т.д. і т.п. |
Ну давай напишу тобi... Начну так:
В 1989 году я закончив военне училище. Тодi ж як було (не вiриш менi, так попитай любого вояку) хохли на Украину не йiдуть служить, кацапи - в Россию не ходаки, армене, азайбарджанцы ... на Кавказ не посилали. Короче хто откуда родом ДОДОМУ СЛУЖИТЬ НЕ ПОСИЛАЛИ. Родина так рулила, а ми виполняли.
Можеш повiрить менi, я просився служить на Украину, посав прилуцький военком письма начальнику училища, подключав Киев - ХЕР ТАМ. Тодi все строго було.
Ну пойiхав я в Кузахстан служить. Начався бардак, делёж, СССР просрали. Предлагають принять присягу Казахстану. Ти понимаеш ваще шо це таке ? Присягу приймають РАЗ. Всё. РАЗ и на всю жизнь. Народ став с армии по домам тiкать. Стали предлагать принять казахське гражданство. Хто отказувався, той ясно не мог служить дальше у Казахстанi. Я пошов у посольство Украины Казахстане (служив в Алма-Ате) с просьбой подсобить вернуться или йiхать служить на Украину. Выходить консул (замiть, не якийсь дядя Вася, а консул), i каже... А ХТО ТЕБЕ СЮДА ЗВАВ? А ЧИ ТИ ПОТРIБЕН УКРАИНЕ? Морда така здорова, лосниться, зажратий... Шо б ти сказала?
Ти понiмаеш... одне дело гражданский человек, а армия - совсем друге дело. Я лично не мог плюнуть и податься в дизертиры, пойiхать на Украину. Я пошов другим способом. Нашов у Киеве товарища. Пробував. Не получилось.
Перевiвся в Россию в Новосибирск (потому шо ближче от Казахстана пока нiчого не було да й у мене возможности не було). З Новосибирска в Москву. От я тут.
Я це к чему пишу... НЕНАДА ВСIХ ЧЕСАТЬ ПОД ОДНУ ГРЕБЁНКУ. Хтось з Украины ТIКАВ УМЫШЛЕННО, а хтось вернуться после распада СССР просто ФИЗИЧЕСКИ НЕ МОГ. Чуеш разницу?
А то шо переживаю за Украину, так це я нiкому нiчого даже доказувать не собiраюсь i не хочу. Скажу одне - у мене на Украине вся родня. ВСЯ. I менi глубоко не всёравно як вони живуть i жить будуть.
Цитата ETOJ: | Повторюся ще, таких продажних горе-українців я ще не зустрічав. |
Як не встрiчав? А НIЦА? Там же твоя кров? Чи я помиляюсь? Ловко ти патриотизм воспитував... А тепер ти мене учиш i кажеш шото про херову козляндiю? Я тобi вже колись писав, шо НI РАЗУ, НI ХТО ЗА ВСЕ ВРЕМЯ не сказав, шо хохол, шо я второсортний, шо чого ти сюди приперся, шо йiдь в свою украину обнiмайся з ющенком и т.д. и т.п. А на Украине таке СПЛОШ И РЯДОМ. Скажи, шо нет? Скажи шо я пишу не правду?
Правду ото кажуть... у себе бревно в оцi не замiтить, а у других пiщинку зразу видивиться.
P.S.
Один вопрос до тебе... а ти хрестишся як? По-автокехвальному, по-ющенковському? Вiру ще не помiняв, чи бiгаеш в бивший архiв?
|
|
|
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Пост №399 | Доданий: 8 вересня 2008 р., 18:54:14 |
|
LIZARD, чуть не прослезилася прочитавши твою історію. Погоджуюся, що різні випадки є, і про рідну кровинку Етоя теж согласна абсолютно, але прочитайте всі 40 сторінок що ви тут набили! Це ж якийсь жах.. Що ви намагаєтеся тут один одному довести, до якої спільної думки прийти?
Я ніяк не пойму, навіщо це все. Оцими дурними балачками ви нічого не добьєтеся. То ж навіщо псувати один одному нерви, ображати один одного, якщо все одно все залишиться на своїх місцях?
|
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер" |
|
|
LIZARD
Начальник модераторов
Пост №400 | Доданий: 8 вересня 2008 р., 20:16:07 |
|
Цитата Helen: | ...але прочитайте всі 40 сторінок що ви тут набили! Це ж якийсь жах.. |
Ти менi пропонуеш зробить так як Крок? Всi пости зтерти, тiпа нiчого не казав, нiчого не було? Так краще? Давай. Можна й так зробить.
Я маю свою точку зору. Я висказую те, що я думаю. От i все.
Цитата Helen: | LIZARD, чуть не прослезилася прочитавши твою історію. |
Если це написано с иронией - так дуже глупо с твоей стороны. Iсторiя далеко не повна. Повiрь менi... побачив стоко, шо ти за свое жзиття врядли побачиш. Да й мало хто побачить. При возможности за чаркой можу поведать (як шо цiкаво буде).
Пишу ще раз ... незнаючи гарно людину, не треба писать всяку ересь, бо так зайти можна далеко.
|
|
|
Тема закрита для обговорення!Причина: Продовження тут: http://priluki.info/topic/1714 Закрив: OLEX
|
Сьогодні день народження у 1 користувачів:
MeLoMaN, Сьогодні віртуальний день народження у 15 користувачів:
OLEX, bOOmer, ASS, Tester, crok, Helen, djcrok, tereha, Tyt24vcytki, infeeniti, wolf88, solnce_vik, tato28, vetal_da, Khrystyna,
Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki
|
|