Для мене це дуже знайомо. Я завжди була дуже грамотною, хоча ніколи не вчила жодного правила. Та й книжок не читала. Так, ніби ці слова в мене в голові здавна були закладені.
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
а я всегда грамотно писала, но после форума, для написания некоторых слов хоть в словарь лезь-привыкла тут писать прилукским разговором
я тоже обычно без ошибок пишу, если не тороплюсь иногда бывает что скорость написания текста немного опережает скорость мысли и намного опережает скорость прочтения написанного, поэтому попадаются глупые ошибки
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Для мене це дуже знайомо. Я завжди була дуже грамотною, хоча ніколи не вчила жодного правила. Та й книжок не читала. Так, ніби ці слова в мене в голові здавна були закладені.
Може це просто склероз, і ти просто забула як гризла граніт науки?
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Може це просто склероз, і ти просто забула як гризла граніт науки?
А чого ти такий злий? Взяв i все опошлив.
Цитата Lyalya:
Молодец, старайся й далi.
На всяки реплики не звертай уваги. То амiн шуткуе так. Юмор такий.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
CTAC
Ветеран
Номер: 463
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
А вы вспомните в советских книгах даже вкладывались листочки с описанием найденных позже ошибок и просили сообщать им о найденных новых. Но их было гораздо меньше чем сейчас, потому что корректоры действительно знали русский язык.
Сейчас даже на телевидении ведущие новостей делают тупые ошибки.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
я тоже обычно без ошибок пишу, если не тороплюсь иногда бывает что скорость написания текста немного опережает скорость мысли и намного опережает скорость прочтения написанного, поэтому попадаются глупые ошибки
Поміж іншим, у цьому реченні 2 орфографічні і одна стилістична помилка
----- Добавлено 1 ноября 2008 г., 21:28:02:
якщо відповідати на запитання теми, то я не розумію, як може бути природжена грамотність? дитина що народжується одразу грамотною чи що? адеж виховання і навчання її відбувається в суспільстві, а отже, і грамотність набувається разом з тими знаннями, що їй передаються...
Просто, як правильно зауважив СТАС, іноді людина може не знати правил, але інтуітивно писати без помилок, але все це дається і приходить не від народження
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Просто, як правильно зауважив СТАС, іноді людина може не знати правил, але інтуітивно писати без помилок, але все це дається і приходить не від народження
Helen, а звідки? Я в школі правила теж не вчила. А зараз будь-яке тобі розкажу. Не знаю, наіть, звідки вони у мене в голові