Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 3 листопада 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5862 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
В суботу, 2 листопада цього року до Дня всіх святих, або як ще це називають Halloween в Міському будинку культури відбувся рок концерт за участі місцевих рок-груп та гостей з Ніжина.
Своїм мистецтвом шанувальників порадували гурти "Серце з перцем", "Роза вітрів", "Музична допомога", "The Mirror" "Сьомий легіон" та "Закат".
Особисто я не прихильниця року, тому оосбливої насолрди не отримала. Хочеться зауважити, що деяким нашим рокерам ще працювати і працювати над вдосконаленням своїх вокальних даних.
Було прикольно подивитися на розмальованих та переодягнутих спеціально до Хелоуіна юнаків та дівчат.
Але іноді, коли патлаті пьяні хлопці підходили до сцени і під музику мотали головами (інакше це не назвеш), ставало просто моторошно, бо я відчувала, що саме такий неконтрольований натовп може змести все на своєму шляху... Згадувалися одразу слова нашого Вовчика (LIZARD) про сатаністів
Це мої суб*єктивне враження. У кожного свої цінності.
А що ви думаєте про цей концерт? Сподобався він вам чи ні?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (3 листопада 2008 р., 17:28:12)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
sergeychun
Форумчянин
Номер: 614
Зареєстрований: 26 вересня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Helen, дакотож... то взагалі менталітєт города в нас якісь то дурний....ніком нічёго не нада ...ні кого нікуди не затягнеш...ото ходють тільки на цирк...)))) отам аншлаг.... а пообсирать дак каждий готов...і то таке токо в Прилуках...куда з концертами не їздили віздє якось то ловко і люди цікавляться всім....а в нас........... ото нажрацця десь то да морди потовкти... ніякого духовного развітія...( шось то мене вже понесло...) ладно нравицця не нравицця то діло кожного особисто... але ж шо би понять як ти до цього ставишся нада ж хоч раз побачить... а з цим у нас туго...бо ні на які міроприятія наш народ не витянеш....одно слово ЗАЖРАЛИСЬ !!!!!!!!!!
Sergeychun
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Макс, ну я ж не дурна, і розбираюся, де пьяна рожа, а де просто прихильник року. Коли він на ногах не стоїть (бо пьяний або обкурений) і падає на підлогу, то це що?
Цитата:
при чем тут Хелоуин? і сатанізм не при чем
як не при чому? ти афішку бачив? ні! концерт був приурочений саме до цього свята
Територія живого звуку представляє:
Halloween
Бал на лисій горі
У програмі:
ну і так далі
Макс, я хіба щось проти року маю? Абсолютно ні. Кожен вибирає те, що йому до душі. Мені подобається класика, джаз, комусь техно, попса чи рок. Серед тих груп, що там виступали, були досить пристойні, а були такі, які стануть зірками через кілька років, бо вони мають бажання, натхнення і прагнуть того.
А от щоб когось засуджувати, треба спочатку самому побачити, і в цьому я повністю підтримую Сергія.
STrat
Зальотний
Номер: 794
Зареєстрований: 8 лютого 2009 р.
шо я вам хочу сказать люди добрі! наша прилуцька рок сцена тільки починає жити! адже тільки декілька років тому почалися рок-концерти(до цього вони були дуже рідко). і а отже і рок команди тільки нещодавно почали організовуватися! у нас в основному тільки аматорсякі групи. (я не маю на увазі тих людей які працюють в гдк та грають вже хто зна скільки. я про молодих). Не треба засуджувати нікого за непрфесіоналізм! можно пообсирать усіх а ви вийдіть та зиграйте! а то в на форумі усі розумні!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (8 лютого 2009 р., 22:21:54)
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
шо я вам хочу сказать люди добрі! наша прилуцька рок сцена тільки починає жити! адже тільки декілька років тому почалися рок-концерти(до цього вони були дуже рідко). і а отже і рок команди тільки нещодавно почали організовуватися! у нас в основному тільки аматорсякі групи. (я не маю на увазі тих людей які працюють в гдк та грають вже хто зна скільки. я про молодих). Не треба засуджувати нікого за непрфесіоналізм! можно пообсирать усіх а ви вийдіть та зиграйте! а то в на форумі усі розумні!
Та нехай поговорять - головне, що всі такі "спеціалісти " і у вокалі, і у рівні виконання - приємно ж , що у нас стільки розумних людей, от тільки шкода, що нічого від цього не змінюється! А коли весь час говорити, що ти "свиня" - так і справді ж "захрюкати" можна
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
А коли весь час говорити, що ти "свиня" - так і справді ж "захрюкати" можна
у вас, шановний, неправильне сприйняття критики! Якщо людині весь час казати, що ти все робиш правильно, то вона в це повірить, хоча насправді все набагато гірше. Краща гірка правда, ніж солодка брехня.
Вас же ж не тільки гудять, а й кажуть, що добре. Тому просто прочитайте, в чому треба вдосконалитися і докладайте зусиль, щоб стати ще кращими!
GaDiNkA
Постоялець
Номер: 1007
З: Украина,
Зареєстрований: 26 травня 2009 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Хто тобі сказав, що рок сцена тільки-но починає жити... Скільки тобі років? Рок-концерти і рок-музика була вже відома в Прилуках років зо 20 тому (а мо і раніше). Просто тоді не було помітно такого контрасту між напрямами в музиці, оскільки не було клубів, гламурного телебачення, пьяних малолеток, і т. д. А професіоналів у нас достатньо, просто вони не приймають участь в таких вечірках, а давно вже заробляють музикою собі на життя. Ото і все