Tyt24vcytki,
Цитата: | Ти в свою готову музику потім на місті просто добавляєш різні еффекти типу реверберація, компресія і т.і. |
Це не основне для чого крутяться ручки і соваються фейдера. Основна задача діджея в роботі з пультом — "звести" дві композиції в одну, без паузи, щоб перехід між ними був зовсім непомітний. Це досягається одночасним регулюванням гучності звучання попередньої композиції з одного плеєра, і наступної композиції з іншого, і одночасним регулюванням низьких, середніх і високих частот на обох каналах. До кожного трека і у кожного діджея свій підхід до цих маніпуляцій.
Tyt24vcytki, в хорошій апаратурі яка в хороших руках все робить дуже довго.
От в нашому пульту, якому вже років з 8, ще ні один фейдер / ручка не вийшла з ладу, і не "шелестить". Тому що пульт - Pioneer.
Більшість діджеїв найчастіше використовують так званий кроссфейдер, він самий нижній, горизонтально розміщений. Він найчастіше виходить з ладу, і якщо придивишся, він спеціально вмонтований так, щоб для його заміни не треба було розбирати весь пульт.
Те ж саме і з підсилювачами. В Європі стоять 5 підсилювачів ще з самого початку Млина (1997 рік).
Лише в одному згорів один канал (не знаю з якої причини, я саме був відсутній). Тому що підсилювачі - Peavey і Dynacord
-----
Добавлено 15 июля 2010 г., 22:34:10:
Цитата Helen: | OLEX, а ти на ходу придумуєш, що тобі крутить, чи дома репетируєш? |
в Європі в Р-н-Р на ходу, дивлячись по публіці, і за власним настроєм. На гастролі - спеціально підбираю треки, вже завчасно знаю що я буду грати.