На прошлой неделе по радио слушал один шокирующий рассказ,недавно провели исследования в российских школах и что вы думаете оказалось,что 41.7% всех учащихся д......лы в медицинском понятии! И по прогнозам медиков,эти показатели будут ухудшаться с каждым годом!!!
Что вы по этому поводу думаете,или радио ефирная лош ето все ???
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
то все брехня! зараз дытына в першом класи тоби може комп розобрать и собрать за 5 секунд! есть канешно таки, шо ноль знаний, но .. як кажуть, в семье не без урода! таки булы всегда!
yellowcard
Авторитет
Номер: 32
З: Польша, Гданськ
Зареєстрований: 23 січня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
народ однозначно глупеет. как только цены на интернет и компьютеры стали доступными - народ перестал читать книги, а это однозначно снизило грамотность. Мы часто ходим по городу и люди не могу не то, чтобы ответить на вопросы,, а и более - менее 2 слова сказать не могут
КВН-РАСКВН
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Скажімо так - тупих завжди було вагон і трошки! Я пам’ятаю у нас в армєйкє було багато цікавих особєй... але особливо запам’ятався один з підмосков’я - він Узбекистан впевнено шукав у Антарктиді!! Навіть дуже ображався, коли ми всі дружно реготіли з нього...
Але... раніше людина якось старалася приховати свою ненавченість! А зараз... ось що дуже погано - зараз невігластво стало модою! Люди гордяться своєю тупістю! Чим тупіше людина, тим більше захоплення вона викликає у стаді таких же собі подібних! Особливо серед молоді... Якщо ж хтось спробує щось пояснити - звідусіль чуємо: шо за чьос, ненада нас грузіть! І ці заяви - як то кажуть - з пів-оберта..., тобто - з перших же слів. А якщо щось сказати не простим реченням на кшталт "мама мила раму", а трохі складніше - все! вас ніхто не зрозуміє!
А ще ось наприклад - всі ми чули неодноразово такі заяви - я вам дзєньгі плачу! Тобто, у моєму випадку наприклад - приходить людина до нас на ТІМ з якимись претензіями, ну... у неї не робить інет... і що? замість того, щоб спробувати розібратися разом із технічними спеціалістами, людина стає в позу - я вам дзєньгі плачу! Тобто чомусь стало дуже модним така ситуація - у мене є гроші, значить вже й розуму не треба!? Або ще й таке - я знаю яку треба нажать кнопку... а як тая кнопка працює і чому - навіть спроби дізнатись хоча б на побутовому рівні - нема!
Сумно...
----- Добавлено 3 марта 2010 г., 15:02:46:
Хоча тому всьому є дуже прагматичне пояснення - уже 20 років життя підтверджує одну цікаву штуку - чим тупіше людина, тим більші бабки вона має у житті! Навіть до рівня президента...
Чому так - незрозуміло...
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
Цитата:Мы часто ходим по городу и люди не могу не то, чтобы ответить на вопросы,, а и более - менее 2 слова сказать не могут
мо люди розгублюються і стісняються перед камерою?
ага! у нас админ тоже не многословен! но умный же!!
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Нагороди: