На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі



Мебель Прилуки
WEB-камери Прилук
Новини Прилук сьогодні


Вся інформація, що використовується на сайті може розповсюджуватися на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 3.0 License
Новина: Янукович призначив 30-річного уродженця Макіївки головним податківцем країни

7 листопада 2011 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 2219 | Коментарів: 13
Новина  Янукович призначив 30-річного уродженця Макіївки головним податківцем країни
Янукович призначив 30-річного уродженця Макіївки головним податківцем країни Сьогодні, 7 листопада, стало відомо про те, що Президент України Віктор Янукович змінив голову Державної податкової служби.

Як говориться у повідомленні прес-служби глави держави, указом Януковича главою ДПСУ призначений Олександр Клименко, який раніше обіймав посади заступника голови відомства.

Окремим указом Клименко був звільнений з посади заступника голови служби. Чиновник змінив на цій посаді Віталія Захарченко, якого призначили головою МВС.

Зазначимо, що Клименко народився у місті Макіївці Донецької області в 1980 році. У листопаді йому виповниться 31 рік. До лютого 2011 року працював у податкових структурах Донецької області.

Як повідомлялося, Президент України Віктор Янукович призначив Віталія Захарченка головою Державної податкової служби України 25 грудня 2010 року.

http://ua.korrespondent.net/business/economics/1280630-yanukovich-priznachiv-30-richnogo-urodzhencya-makiyivki-golovnim-podatkivcem-krayini


Коментарі (13 шт.):

1 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 7 листопада 2011 р., 22:36:15  Цитувати
Останні кадрові призначення Президента України Віктора Януковича свідчать, що він дотримується головного принципу - призначати на високі посади лише «донецьких».

Про це заявив заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко, коментуючи кадрові зміни у МВС, ДПС та кандидатуру на посаду глави уряду Криму.

"Останні призначення підтверджують, що Президент дотримується чіткого та послідовного принципу в кадровій політиці - це люди, які повинні народитися в Донецькій області, працювати або пройти перевірку "школою Донецької області", вони повинні бути, якщо хочете, людьми "родини", і тільки тоді, незалежно від їх віку та рівня освіти, зможуть обійняти посади", - сказав Томенко.

При цьому віце-спікер пригадав анекдот, згідно з яким "Віктор Янукович, відповідаючи на запитання "Чи зміг би він очолити країни СНД?", сказав, що "Міг", а на запитання "Чи міг би очолити оновлений Євразійський союз?", сказав: "Не міг, тому що "донецьких не вистачить".

Томенко наголосив, що наразі все виглядає таким чином, що "на всю Україну поки вистачає "донецьких". Водночас, додав він, проблема полягає у тому, що не тільки суспільство та опозиція з великим скепсисом ставляться до так званої "професійної нової команди", а й прихильники Партії регіонів з жахом коментують "високий професійний рівень донецької команди".

"Сам Янукович не сьогодні, так завтра стане заручником такої кадрової політики", - сказав віце-спікер.

Як повідомлялося, сьогодні, 7 листопада, Президент України Віктор Янукович узгодив призначення Анатолія Могильова на посаду голови Ради міністрів Криму.

Після цього він звільнив Могильова з посади міністра внутрішніх справ. На цю посаду глава держави призначив Віталія Захарченка, звільнивши його з посади голови Державної податкової служби.

Натомість керівником ДПСУ призначено Олександра Клименка, який обіймав посаду заступника голови Державної податкової служби України.
2 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 8 листопада 2011 р., 01:40:53  Цитувати
Віктор Янукович провів кадрову перестановку у фірмовому стилі - без гучних анонсів та зондування громадської думки через витоки в пресу. Просто наприкінці робочого дня на сайті президента буденно з‘явилися тексти указів, які повністю перетасовують частину керівників силового блоку України.

Анатолія Могильова звільнено з посади міністра внутрішніх справ. Один з найодіозніших діячів команди Януковича стане керівником уряду Криму. Демократичній спільноті не вистачатиме його цинічних коментарів про демократію та блокування акцій опозиції, які здатні мобілізувати навіть найлінивіших діячів громадянського суспільства.

Причина звільнення Могильова лежить на поверхні. Це ніяка не поступка Заходу і не покарання за гру біцепсами - коли малочисельні акції опозиції блокуються спецпідрозділами при повній амуніції, створюючи для західних телеглядачів враження, що Україною керує якась військова хунта.
Докладніше

А керівником Донецької обласної ради, тобто базового регіону Януковича, є Андрій Федорук - багаторічний підлеглий сина Януковича по бізнесу. І не дивуйтеся, якщо згодом він отримає нову посаду - як показує досвід, люди з орбіти сина Януковича ідуть тільки на підвищення.

http://www.pravda.com.ua/articles/2011/11/7/6738086/
3 che (гость) Дата: 8 листопада 2011 р., 02:32:01  Цитувати
Логичность западно-украинской интеллигенции поражает углом заноса. 30-ти летний руководитель налоговой для них слишком молод и из Макеевки.

А 14% малохольному, инфантильному банковскому клерку из Черновцов на президентских выборах отдать это они за [censored].

Это ж хорошо, что умные люди тогда спасли ситуацию.
4 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 8 листопада 2011 р., 03:02:16  Цитувати
che (гость), ти б авторство цитат вказував як сам нічо по темі не смислиш
-----
Добавлено 8 ноября 2011 г., 03:02:36:

http://lumpen.livejournal.com/2534357.html
5 Дивитися профіль crok crok Дата: 8 листопада 2011 р., 03:35:49  Цитувати
che (гость), а ти подивись на те обличчя, як то кажуть наші брати-кацапи - "нє ізуродованноє інтєллєктом"... Щось воно мені нагадує відомих персонажів із лихих 90-х! Саме такі тоді (та й зараз подекуди) ходили базарами вдень і ночами по квартирах перших підприємців!

По всьому видно - добрий вишибала! Та й у відповідне вишибальне відомство влаштували Хведорович!
6 che (гость) Дата: 8 листопада 2011 р., 03:50:44  Цитувати
OLEX, с первоисточниками не играюсь как ты)
7 che (гость) Дата: 8 листопада 2011 р., 03:53:04  Цитувати
crok, хорошо хоть - "обличчя", остается единственным аргументом "свидомых - патриетов".
8 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 8 листопада 2011 р., 19:28:00  Цитувати
реальний пацан...
9 zloy (гость) Дата: 8 листопада 2011 р., 20:19:05  Цитувати
У Рыгов окончательно чердак уехал,
10 Дивитися профіль crok crok Дата: 9 листопада 2011 р., 01:53:51  Цитувати
che (гость), для зовсім безграмотних людей, які, як я бачу, гордяться своєю безграмотністю - обличчя це російською - ліцо, свідомий - сознатєльний! І всього-то! Невже мізків не хватає запам’ятати такі прості речі?! Чи вже зовсім - зкацапився?!!
Навіть ведмедів можна навчити кататися на велосипеді! Але професійного кацапа навчити української мови - НІКОЛИ!
І що цікаво: я, українець, знаю і свою мову, і російську, і кацапську! Хто не в курсі кацапська - це такий суржик російсько-білорусько-гламурний, наприклад деньги - дзеньги, где - гдзе, приходите - приходице і так далі... Особливо ним хизуються мАсквічі і ті, хто ну дуже хоче виглядати росіянином, хоча таким не є. Хоча вже на початку 80-х років самі росіяни у приватних розмовах Москву і Ленінград Росією не вважали!
А от кацапи знають тільки кацапську! Не знають російської і гордяться незнанням української! Я розумію тих, хто живе не в Україні. Українська їм не треба. Але як розуміти тих, хто народився і все життя живе в Україні? Звідки у них таке вроджене бажання бути підхолуйками у росіян? Звідки, шановний che (гость)?
11 che (гость) Дата: 9 листопада 2011 р., 07:59:16  Цитувати
Цитата:А от кацапи знають тільки кацапську! Не знають російської і гордяться незнанням української! Я розумію тих, хто живе не в Україні. Українська їм не треба. Але як розуміти тих, хто народився і все життя живе в Україні? Звідки у них таке вроджене бажання бути підхолуйками у росіян? Звідки, шановний che (гость)?

crok, у вас явное раздвоение личности( 8- го – кацап, 9 – го хахол), проще говоря, шизофрения, борьба двоих начал в сознании. Запущенность и форма зависит лишь от того насколько вы часто ставите себе эти вопросы. Я при всем уважении не ваш врач чтоб ответить на эти вопросы.
12 Аноним (гость) Дата: 10 листопада 2011 р., 00:35:50  Цитувати
Цитата:crok, у вас явное раздвоение личности( 8- го – кацап, 9 – го хахол), проще говоря, шизофрения, борьба двоих начал в сознании. Запущенность и форма зависит лишь от того насколько вы часто ставите себе эти вопросы. Я при всем уважении не ваш врач чтоб ответить на эти вопросы.

Ти сам хоч розумієш, що нагородив. Не розказуй свої болячкі людям, краще спробуй полікуватися.
13 Дивитися профіль Grey Grey Дата: 10 листопада 2011 р., 21:31:28  Цитувати
Цитата:краще спробуй полікуватися.

то вже дiагноз - якiй НЕ ЛIКУЕТЬСЯ


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: k90F

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 11 користувачів: Ladan, Drink-student, Vyacheslav, Killer, GHoST, Alya, FOTOKRAY, ltl034, ltl03111214, yyv, Milova,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту