На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: «Псевдопрофесор» Андрій Слюсарчук арештований…

15 листопада 2011 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 2237 | Коментарів: 2
Новина  «Псевдопрофесор» Андрій Слюсарчук арештований…
«Псевдопрофесор» Андрій Слюсарчук арештований… 14.11.2011 у Києві правоохоронці арештували «професора» кафедри «Інформаційні системи та мережі» Національного Університету «Львівська політехніка» Андрія Слюсарчука. Це чоловік, про якого роками розповідали як про вундеркінда та генія з феноменальною пам’яттю.

Однак, як виявилось, у нього два липові дипломи і ніякий він не лікар, а просто шахрай, який зумів стільки років дурити українське суспільство.

Проти Андрія Слюсарочука порушені дві кримінальні справи – за підробку документів і за «шахрайство».

Роками цей чоловік без медичної освіти лікував людей і багатьох, як розповідають свідки в газеті «Експрес», звів на той світ або ж зробив каліками на все життя. Андрія Слюсарчука вже нарекли «Остапом Бендером по-українськи».

Але питань у цій справі більше, ніж відповідей. Як стільки років шахрай міг працювати у львівській політехніці, проживати у гуртожитку цього навчального закладу, проводити там досліди над студентами і працівниками? Ба більше того, ректор університету в коментарі Радіо Свобода, коли уже газетярі проводили своє розслідування, наголосив, що документи Слюсарчука у «нормі».

Як з цим чоловіком міг зустрітись Президент Ющенко і видати Указ про створення інституту мозку під його керуванням? Чому посадовці тиснули на головних лікарів, щоб ті взяли на роботу бездипломного лікаря? 13 років Слюсарчук був на підписці про невиїзд через численні кримінальні справи і це не завадило Вищій атестаційній комісії, яка підпорядкована Кабміну і Дмитрові Табачнику, присвоїти Слюсарчуку звання професора на підставі фальшивих дипломів (є відповіді навчальних закладів). Що за професійна команда працює у Віктора Януковича, що у жовтні цього року Слюсарчук став лауреатом Державної премії Президента і отримав 150 тисяч гривень за «наукові досягнення в галузі освіти», як науковець львівської політехніки?

Я маю великі сумніви щодо справедливості розгляду справи щодо Андрія Слюсарчука. Бо навряд чи їй дадуть хід львівські правоохоронці і прокурори Львівської обласної прокуратури, судмедексперти, урядовці і ще численні особи, які стільки років бути причетні до шахрайства. Адже логічно, що всі ці люди мали б теж постати перед судом і подивитись у вічі батькам, чиї діти покалічені або ж мертві; чоловікам чи дружинам, які втратили свою половину. Чимало посадовці просто мали б бути звільнені і відповідати перед законом. Але щось так мало у це віриться…

http://www.radiosvoboda.org/content/blog/24390874.html


Коментарі (2 шт.):

1 Аноним (гость) Дата: 16 листопада 2011 р., 03:54:26  Цитувати
Це той перец, якій свого часу в цьому році виграв у шахи у комп’ютера!
Тобто, звісно, дипломи у нього липові і він займався шахраюванням, але... якісь геніальні таланти у нього все-таки є! Чи знайдеться у світі ще такий шахрай, подібний Слюсарчуку, у якого така феноменальна пам’ять?!!
Щодо "команди проффесіоналів" які прийшли,.. ні! дорвалися до влади, яку вони вважають "коритом"... Що тут сказати... А що ви від них очікували? Навіть самий головний серед них - двічі "несудимий", інші - не кращі! Пам’ятаєте, як Чечетов як мантру повторював - прийде до влади команда професіоналів, яка з порогу займеться професійно виправляти ситуацію! Потім той же Чечетов майже весь 2010 рік повторював, що, виявляється, "проффесіонали" майже рік "внікают" в стан справ в Україні, і що, виявляється, вони навіть не знали, що в Україні ТАКИЙ стан справ... Нічого собі професіонали!!! Да за рік із таким управлінським апаратом, який є у кожного міністра навіть недовчений петеушник і той навчиться "рукойводіть"! І що то за проффесіонали, які йдучи у владу навіть не уявляють, що ж діється у державі!
Одним словом - зараз в Україні у владі одні "псевдопрофесори"! І від Слюсарчука вони відрізняються тільки тим, що Слюсарчук має хоч якусь геніальність - феноменальну пам’ять - яка йому дозволяла стільки років шахраювати, а привладні псевдопроффесори - звичайні підзаборні шахраї, до того ж - абсолютно бездарні! Але Слюсарчук скоріш за все буде сидіти, а ці - ще деякий час, поки прийде нормальна команда, будуть "піліть" державу собі на користь!
2 Грицько (гость) Дата: 18 листопада 2011 р., 02:06:44  Цитувати
Так, так. Сучасний вольф месінг, нічим не гірший від тих, хто заполонив своїм ворожінням всі наші телеекрани. Хвокусники мільйонер і один, і другий.


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: K6LRA

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Tatunya,

Сьогодні віртуальний день народження у 9 користувачів: GmYrIkk, camomile, TimOn29, Cocaine, Jeka_1232, tatiana, yaroslav, max957, dionissa,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту