На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Столичний щоголь або Майже Голохвастов

14 травня 2012 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 2724 | Коментарів: 70
Новина  Столичний щоголь або Майже Голохвастов
Столичний щоголь або Майже Голохвастов Мова про політика, який є крокодилом від влади та ще й використовує шкіру алігаторів для особистого гардеробу, власного лоску, власних амбіцій, та і взагалі, аби показати прилучанам, які вони другосортні для нього. Прилучани стали свідками прикрого випадку під час вшанування загиблих та живих учасників війни у Сквері Вічної Слави 9 травня. Біля мікрофону стояли особи, наближені до міського голови, і ясна річ, у першу чергу - пан Рудьковський, депутат обласної ради, який прославився шикарними машинами, кримінальними справами і розкішним маєтком у Конче-Заспі. На урочистостях у Прилуках був і єдиний депутат Верховної Ради — Олег Ляшко, лідер Радикальної партії. Олег Валерійович не пропускає жодної нагоди привітати ветеранів і поспілкуватися з ними, але на День Перемоги він був дуже небажаною особою для Беркута, Рудьковського та того, хто «зверху» - губернатора Хоменка. Кинувся у вічі і той факт, що не хотіли вони бачити на святі й декого з депутатів обласної ради, саме прилучан. Очевидний факт, що це був святковий захід «вибіркового сценарію» та вибіркового підбору гостей. Міський голова вирішив сам, кому дати слово привітання, а кого засунути подалі, аби його очі не бачили того гостя. Пам‘ятаєте казочку про Ворону, що «кашку варила» і «тому дала, і тому дала, а тому не дала», бо він дрова не рубав і воду не носив. Але у Прилуках вийшло так, що дрова рубали і воду носили одні, а результатами їх праці скористалася інша Ворона.

Та повернемося до шкіри рептилій — крокодилів та алігаторів. їхня шкіра здавна використовувалася для пошиву черевиків для особливих «щоголів». Простий чолов‘яга не в змозі купити собі такі черевики в силу свого худого гаманця, пошитого з дерматину. Якщо купити такі черевики простому прилучанину, то кредит доведеться виплачувати років десять — аж поки їх зносить, або й сам не помре. Саме в таких черевиках завітав до Прилук Микола Рудьковський, аби привітати бідних ветеранів зі святом Перемоги. Цинізм цього дійства вражає: старенькі сиві ветерани, що залишилися живими після жахливих страхіть війни, зі скромним поглядом, у скромному взутті, з вдячними посмішками — де там їм збагнути, що за словами столичного «щоголя» в черевиках з крокодила за 10 тисяч доларів дійсно стоїть його щире бажання їм допомогти? Та яка їм допомога, та де елементарна до них повага? І цей «щоголь» хоче, щоб його обрали до Верховної Ради? Це потрібно Беркуту, це потрібно губернатору, але не нам. Ми пам‘ятаємо 2006 рік, як Рудьковський допомагав Беркуту стати мером. Дивишся на міську площу, де стоїть сцена за його гроші, і відчуваєш момент дежав‘ю: це вже чули й бачили, рік тільки інший, а решта — те ж, що й у 2006 році. Правда, тоді на панові Миколі не було черевиків за 10 тисяч доларів. А якби ці черевикові гроші він взяв та роздав би ветеранам Великої Вітчизняної війни? Скільки їх вже залишилося у Прилуках... Скільки на ці гроші могли б вони купити молока, хліба, ліків, інвалідних візків! Звісно, ці візки були б не такі «круті», як той, в якому не так давно возили самого Рудьковського після скандалу з дівчатами у Німеччині, коли він ще був міністром транспорту України. Постає питання: для чого нам, прилучанам, кандидат-«інвалід» у Верховну Раду, проте в черевиках «от крокодила»? Цей випадок нагадав приїзд Петра Симоненка до Прилук, коли свого «джипа» він залишив на кругу, а в місто заїжджав на простому жигулю. Тоді вони ще «шифрувалися», приховували свої статки, бо знали, що аморально розповідати про «зажравшихся буржуев» пролетаріату, коли вони, ці вождики, самі вже стали буржуями. Зараз вони вже нічого не приховують (так, у пана Петра пасок з діамантами за 50 тисяч у.о., годинник за 99 тисяч у.о.), як і не приховують свого бажання потрапити до Верховної ради.

Якщо хтось не пам‘ятає, то нагадаємо, як Рудьковський знехтував вибором чернігівців, які обрали його міським головою, відмовившись від посади мера. Так само відмовиться він і від тих прилучан, які проголосують за нього як за кандидата у депутати Верховної Ради. В Чернігові йому вже давно дана оцінка, він туди й не потикається, тому вирішив «проїхати по вухах» прилучанам, а точніше, потоптати прилуцьку землю крокодилячими підборами. Шкода і землю, і крокодила.

До речі, свого часу за Рудьковського не проголосували навіть жителі його рідного села Старий Биків у Бобровицькому районі, а вибір земляків говорить про істиний стан речей. Спостерігатимемо, як далі розгортатимуться події після такого нечуваного скандалу на 9 травня в Прилуках. А вони ставатимуть все яскравішими та відвертішими чим ближче до виборів. Прилуцька міська влада вже агонізує, робить помилкові кроки. Вони роблять ставку на виборах на людину, яка й сама не знає своєї біографії — у всякому випадку, широкому загалу відомі п‘ять версій біографії Рудьковського. Пам‘ятаєте, прилучани, як у тому ж 2006 році містом ходило фото Беркута вкупі з Рудьковським з підписом: «Місту Прилукам — хана! Правитимуть в ньому два пахана!»? А те, що пан Микола — «пахан», підтверджує той факт, що біля нього постійно крутиться не один охоронець. А хіба депутат обласної ради — це «охраняемый обьект»? Можливо, він потребує охорони як засновник приватного ЗАТ «Нафтогазвидобування»? Висмоктувати з української земл] готове багатство - це не черевики шити. Його концерти та салюти за деревом — це наші з вами гроші, бо нафта та газ, що видобувається в Україні, — це природне багатство, воно належить усьому українському народу. Правильно співав Кузьма на Центральній площі Прилук: «Бо ми є хлопці, хлопці-олігархи, Нічьо нас не колише...» — ну наче про пана Рудьковського! Повірте мені, тепер він ніколи не приїде до Прилук у черевиках за 10 тисяч доларів, особливо якщо це буде співпадати з приїздом депутата Верховної Ради Олега Ляшка. Якщо їх не знімуть прилучани, то Ляшко — точно! У нас, прилучан, тепер з‘явився пароль для Рудьковського, по якому він тепер може заїхати в Прилуки: «Ану, покажи свої черевики, Миколо!». Не здивуюся, якщо він з переляку передарує їх Беркуту за його «сумлінну працю» по проштовхуванню його до Верховної Ради від вже недурних прилучан! Певно, Рудьковський ітиме на вибори під гаслом: «Кожному прилучанину — по крокодилу!».

Ольга КОСТЮК.
«В двух словах», 11 травня 2012 р.


Коментарі (70 шт.):

1 Дивитися профіль ho4u_pizzu ho4u_pizzu Дата: 14 травня 2012 р., 23:26:06  Цитувати
кроме Кирпы нормального министра транспорта не было, а этот - вообще атрафированый дибилоид, хотя и Ляшко ещё тот....
2 Придурок (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 03:07:35  Цитувати
опять Костючка расписалась... Правдорубка... ляшко прям святой выходит... Бедный, нищий, несчастный и голодный... И - эксперт по туфлям за 10 тысяч. Борец за народное счастье, вместе с Костючкой. Радетели вы наши! Одной покоя снесенная Беркутом пивная палатка не дает, другому, видать, заело, что у Рудьковского туфли дороже... Забыли, как обоим жопы облизывали, мессии вы наши?
ЗЫ: А Беркут - дурак, что дал возможность говну повонять.
3 Гриша (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 03:15:51  Цитувати
Придурок (гость), Беркут - сам говно! Тому серед його воні всі інші - квіточки!.. Ну, хіба що Брудьковський воняє по-міністерськи мощьно!!!
4 Виборець (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 09:05:13  Цитувати
Дивлюсь Придурок головний спец по чужим жопам - знає кому і хто вилизував. Таке враження, що сам в черзі на вилизування стояв, а Костючка перед ним влізла без черги.
5 Виктор (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 10:02:06  Цитувати
Цитата:ЗЫ: А Беркут - дурак, что дал возможность говну повонять.

И OLEX дурак, что дает возможность такому говнюку как ты вонять у нас на форуме!
6 STALIN (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 10:20:34  Цитувати
Вспомните как это чмо возили на инвалидной коляске. И не сел ведь,видно менты продажные были. У него на лбу написано Хлестаков. Учительской отаре подарочки делал, они за него и проголосуют. Слышали как на митинге 9МАЯ Танька чугунное горлышко орала против Ляшка.Хотя на захыст мерчика ни Назим-тракторист ни Правосуд-фуражир и ни рыпнулись. Короче кино получается
7 АФРОУЗБЕК (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 10:44:54  Цитувати

Корова Ляшка привела на світ рекордного бичка на ім‘я Беркут


Як повідомляє ТСН, на світ з‘явився бичок вагою в 55 кілограмів, хоча зазвичай телята народжуються вагою не більше 30. Бичок почувається добре, і вже показує норов. Назвали його Беркутом. Хто ж буде кумом і кумою . Можливо Танька золота ручка і володар трактора Н-зім?????
8 пархатый (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 10:58:57  Цитувати
Че то мелко Вы копнули . Почитайте киевские приколы о Рудьковском . Туфли по сравнению с этим пыль. http://obozrevatel.com/politics/27860-rudkovskij-gaz-vechnyie-interesyi-i-propavshie-lyudi.htm
9 Ольга Iванченко (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 18:28:52  Цитувати
А ляшко ж вродi пiдераст? А косточка й пiдофiлам служе?
10 NIKK73 (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 22:46:06  Цитувати
То мабуть щось неправильно _ Крадьковський, а як ще можна назвати пройдисвіта й хапугу. Забули як з блядями на літаку літав ігроші просрав? А потім в інвалідному візку їздив бо на сраці прищик вирізали. Якби щось інше вирізали чи відрізали.
11 Аноним (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 23:26:27  Цитувати
Виборець (гость), ага, оттеснила наглейшим образом! Я думав, після знесення її півного ларька Беркуту лізнуть, так він каже - хватить з мене Костюкі... от і злоблюся на нейо - всю маліну паламала....
Виктор (гость), а ти не нюхай! Бо я вонючій, ще отравішся... Як я тоді жить буду?
Ольга Iванченко (гость), а вона всім служе... Снача служе, цвіти носить, клікушествує, а як потом ніхрєна їй не облмітся, гавном поливає. Шо, не бачили раніше?
12 Придурок (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 23:27:48  Цитувати
Забув подписаться в попередньому пості - Придурок, он же Гавнюк. Ванючій!
13 пархатый (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 23:41:49  Цитувати
Вот это накинулась свора на придурка Сколько Вы Рудыка не поливайте он все равно станет нардепом по нашему региону. Почему? Я ранее писал уже. Прекрасно понимаю что все участники переписки все как один будут орать что не отдадут ему свои голоса , он он уже столько их купил что ему у же все равно . У кого купил? Не у Вас точно . Как по мне то пусть и будет депутатом . Может дорогу людскую до Прилук проложит как к себе домой в Быков . Все какая ни есть но польза .
14 Придурок (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 23:47:17  Цитувати
Кстати, хотя рудьковский и мудак, жаль, что он этому крикливому педриле в рожу не засветил. Ибо Ляшко уж давно этого просит. Хотя, видать, знает, к кому цепляться - кишка у Рудьковского на это тонка. А все равно жаль...
15 Придурок (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 23:50:30  Цитувати
пархатый (гость), "Узок круг этих революционеров. Страшно далеки они от народа"... Помнишь? Это о наших мессианствующих кликушах. Они только на эпитеты горазды, да и то с фантазией слабовато...
16 Придурок (гость) Дата: 15 травня 2012 р., 23:54:39  Цитувати
Цитата:И OLEX дурак, что дает возможность такому говнюку как ты вонять у нас на форуме!

Так а форум вроде для всех? Или только для "кошерных и правоверных" Беркутофобов?
17 пархатый (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 00:03:46  Цитувати
Удаляют. Удаляют многие комменты . Не один человек это уже говорит . Цензура .
18 Придурок (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 00:13:41  Цитувати
Судя по количеству просмотров, ничего страшного - сайт не очень интересен большинству прилучан. По крайней мере, голосующих на выборах тут не много. Так что эти удаления - детские игрушки из разряда мелких пакостей
19 Аноним (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 00:42:07  Цитувати
Пархаті придурки закацапили всю сторінку. Сусіди по балкону.
20 Придурок (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 01:04:57  Цитувати
Аноним (гость), Вай, зачєм абіжаєшь, да? Он нє "пархатий Придурок", да? єто я такой!! Он, гад пратівний, придурок Пархатий!!! Хочь, кстаті, ми тєбе не на "кацапськой" а на іврітє забадяжим? Ілі ето "нєкошерно-расово-нациковські"? Треба на чистій українській? Так я можу. До речі, майже без помилок. І, принаймні, набагато краще за більшість "форумчЯн". Прихильників національної ідеї і всього українського, які мови навіть толком не знають...
21 Шериф (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 08:57:05  Цитувати
Самое страшное ребята то, что все они одинаковые, только флаг у них разный. Без бабла даже в областную раду не заедешь, а за Верховную и говорить нечего.А осенью выбры, вот и пиарят друг друга.
22 пархатый (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 09:07:52  Цитувати
А я всегда голосую против всех. Ни единого раза не видел достойного кандидата . На местном уровне были случаи что голосовал за кандидата , а так против всех.
23 вася (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 13:26:56  Цитувати
Никогда столько не лгут, как во время войны, после охоты и до выборов. (Отто фон Шенхаузен Бисмарк
24 пархатый (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 14:37:24  Цитувати
Врут всегда. Когда больше , когда меньше. Врут все . По выборах : вот все говорят что нужно за кого то обязательно проголосовать . Да нет же. Если не нравиться никто все равно нужно прийти и проголосовать против всех. Есть зло большее и есть зло меньшее . Но все равно зло. Как Юлька и Янек . Вот я почти всегда и голосую против всех. Относительно Рудьковского :статью о нем надеюсь прочитали. Многие люди кроме этого много о нем чего знают . Так что голосовать за него Да или НЕТ Вам решать . Как по мне сейчас нет ни одного мало мальски достойного кандидата .
25 Шериф (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 15:04:36  Цитувати
Не плохо было бы, если бы после каждой каденции депутат приезжал к людям, где избирался, и прямо на площади отчитывался - а народ решал, назад его в депутаты или дать метлу и пусть плевки по Прилукам разметает. Вот тогда может быть что-то и поменялось бы, а так ...
26 Виборець (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 16:04:42  Цитувати
Ми можемо тільки помріяти про те, що було б краще. А по факту жодному нормальному навіть видвинути свою кандидатуру ніхто не дасть та і фінансовий залог вже відкидає нормальних далеко за сині хмари, а якщо візьме гроші у когось іншого, то потім відробляти прийдеться і ставати ненормальним. Ось і маємо як не Крадьковського так словоблуда Ляшка, якщо не Ляшка так Міроху, який своїм прізвищем назвав ковбасу дуже низької якості, а далі буде ще цікавіше. Треба почекати який ще фрік намалюється. Одне добре - не сумно з цими клоунами буде нам наступні чотири місяці.
27 Придурок (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 16:26:39  Цитувати
А я свій вибір уже зробив. Як було написано на одному з бюлетенів на якихось виборах "В сортах говна не разбираюсь". Ото якби всі так написали, цікаво, як би наша влада свою легітимність обгрунтовувала? Бо вибори для чого? Для легітимності. Ви послухайте їх - "нас обрали". Скільки проголосували, як - не важливо. Головне - "обрали". Значить - влада легітимна, законнообрана. А уявіть ситуацію, що всі прийшли на вибори, вибори відбулись, а НІХТО не набрав ЖОДНОГО голосу. ВСІ бюлетені зіпсовані. Це утопія, звичайно, але цікаво - що тоді? Як тоді їм діяти?
ЗІ: До уваги всіх беркутофобів - це стосується і нашого міського голови Беркута Ю.В. Бо, якщо хтось мене не зрозумів у попередніх постах, я зовсім не підтримую його, голосував я проти нього, вважаю його злом для нашого міста. Але, зрозумійте, він - ЗАКОННООБРАНИЙ ЛЕГІТИМНИЙ міський голова. СКІЛЬКИ б за нього виборців не проголосувало. Цю легітимність ми самі йому дали. Всі - і ті, хто за нього, і ті, хто проти, і ті, хто не голосував...
28 Придурок (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 17:40:06  Цитувати
Отлично запомнился Рудьковский и на посту министра транспорта и связи. Визитной карточкой министерства времен Николая Николаевича стал его величество «PR-скандал». Что ни месяц, то в медиа очередной смешной эпизод из жизни министра Р. Полеты за счет Минтранса на чартерных рейсах с бывшей «Мисс Украина» в Париж (после даже было открыто уголовное дело с обвиняемым Рудьковский, по ходу которого Николай Николаевич выглядел чрезвычайно умилительно и карикатурно с якобы невероятными проблемами со спиной и прочими филейными частями тела).
29 Ольга Іванченко (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 17:45:22  Цитувати
Полеты за счет того же Минтранса с друзьями в Токио. Хищения значительных денежных средств все в том же Минтрансе. Письма узника СИЗО. А вот такую «мелочевку», как фактурное расследование СБУ о поддельных дипломах экс-министра Рудьковского, можно и вовсе не брать в расчет. Что такое поддельный диплом по сравнению с секс-чартером, оплаченным из госбюджета? Все это весьма краткие, но емкие по характеристикам эпизоды из бурной (криминально-анекдотической) биографии Николая Рудьковского.
30 пархатый (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 17:51:11  Цитувати
Рудьковский тогда публично доказал сразу две свои характеристики, до этого известные только в узких кругах. Первое: он не любит реально пахать, если можно просто надувать щеки в парламенте. Второе: не обманешь цинично, себя не уважишь. И кстати, на черниговские выборы из госбюджета были потрачены серьезные деньги, под которое кое-кто брал обязательства. Николай Николаевич просто нарушил все обязательства. Впрочем, как всегда.
31 Придурок (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 18:01:01  Цитувати
Пост №28 писав не я. Автор, тобі що - нік підказати? Своєї фантазії мало?
32 пархатый (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 18:02:59  Цитувати
Вот это номер . Кто то под моим несравненным псевдонимом пишет статейки .Ребята, Вы хоть себе придумайте новое название : пархатый клон или пархатый № 1 На самом деле это фраза вырвана из статьи. А вообще мне бы хотелось разобраться кто это под моим псевдонимом зашел . А ну , Олекс, как говорила Велигурская ) разберитесь кто это мое имя порочит ? Велигурская же может команды давать а почему я не могу ? Что за безобразие у Вас на сайте ? Опять Моссад что то чудит ? А на самом деле не смешно . Предыдущее письмо не я писал .
33 Придурок (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 18:05:27  Цитувати
Похоже, что и посты №29 и 30 - подделка. Слышь, аффтар, меня там Говнюком обзывали. Хочь подарю погоняло? Или оставайся Придурком, а я Говнюком буду? Хотя "Придурок" уже какбы запатентовано...
Мотивацию таких вещей не понимаю - ладно бы, тут паспорт спрашивали. А то ведь - как ни назовись, всем плевать. Или уж до такой степени фантазии не хватает?
34 Аноним (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 18:13:07  Цитувати
Вот жабкии заквакали. Четыре мудака общаются между собой. Ай как вы завыли
35 Придурок (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 18:25:50  Цитувати
Аноним (гость), твоя работа? Ну, и че? Доказал, что я мудак? А зачем? Я и так не отказывался. А кто на эти каменты пару лишних какашек в меня кинет - так мне то что? Говнюку от изобилия говна только лучше Так что - вперед, мне пофиг. Это было так, для объективности.
36 пархатый (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 18:27:57  Цитувати
Культура колгоспного села. Багнюка, бидло та дурні Вже ж вибачте . Це ж потрібно мати таке бидляче виховання щоб підробляти у власному карманному сайті коментарі дописувачів . Беркуте, спи спокійно . Будеш царювати ще довго маючи таких оппонентів. А власне : чому Ви не хочете на цих пройдисвітів до суду подати ? Скільки це можливо таку багнюку лити на всіх та вся . Доручіть це відділу молоді . Хай вони наступлять на хвоста цим пройдисвітам . Не потрібно їх виганяти з сейсійної зали . Навпаки . Хай клоуни ходять . Політика це шоу . Щеб бійку на сесії організувати тоді взагалі б не було Вам ціни

P.S. Ваш фюрер Тягнибок недавно сказал : наш избиратель идеологически нам близок и дорог. Я ранее писал о Вашей нацистской идеологии + сейчас добавилась идеология синдрома второсортности .
37 Дивитися профіль masyanich masyanich Дата: 16 травня 2012 р., 18:38:20  Цитувати
Цитата:Вот это номер . Кто то под моим несравненным псевдонимом пишет статейки .Ребята, Вы хоть себе придумайте новое название : пархатый клон или пархатый № 1 На самом деле это фраза вырвана из статьи. А вообще мне бы хотелось разобраться кто это под моим псевдонимом зашел . А ну , Олекс, как говорила Велигурская ) разберитесь кто это мое имя порочит ? Велигурская же может команды давать а почему я не могу ? Что за безобразие у Вас на сайте ? Опять Моссад что то чудит ? А на самом деле не смешно . Предыдущее письмо не я писал

А чем ты собственно говоря не доволен. Ты - всего ишь гость. зарегистрируйся на сайте, зайди под своим ником и пиши сколько угодно... Тогда уж точно на твой "офигительный" ник никто не сможет позариться!
38 Придурок (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 18:39:22  Цитувати
пархатый (гость), та хай пишуть, тобі що з того? Я особисто тут нікому нічого доводити вже давно не збираюсь, марно це... Я тут розважаюсь, та й цікаво подивитись на "опозицію" зсередини. Висновок про неї співпадає з твоїм. Так що зайвий пост з моїм ніком ні нащо не вплине. Бо яким би не був Беркут, ЦИМ політичним соплякам до нього не дотягтись ні за що... Треба тікати з Прилук, бо з такими "політиками" тут перспектива ясна, як день...
39 пархатый (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 18:42:20  Цитувати
Я самый довольный человек в мире. Состоявшийся человек, бизнесмен, отец двух взрослых детей Да пользуйтесь на здоровье . Чего уж там . Мне наоборот стало интересно . Что же Вы еще придумаете ?
40 Джміль (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 18:44:18  Цитувати
Аноніму- сайт з моїх друзів читають багато але голосувать і писать не люблять це до цитати про 4-ох жабок, думаю що на ціх виборах ми вам так зад залижем що вам срать нічим буде , впізнаю беркотовську безмовговщину ,сидіть будете як Юлька разом з ним за відкати з бюджетних грошей,за наших дітей і криші які вони поділили разом з рудьковським Прилучани помните як беркутня хаяла М.О.Бабія тепер у ВАС є можливість порівняти хто більше робив для Прилук ,Нас з Вами. ДА іще за дороги заплатили ПП Артміко 2600000грн Водії вам сподобався (не підберу слова ) як відпрацювала фірма рудьковського .точно так як і на дитсадках що носять імя ремонти імені беркута то не вирвати хіба їм яйця за це, ми ж тут живемо.
41 Придурок (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 19:03:18  Цитувати
Кстати, о "мозгах". У афтыря поддельных постов с ними туго - источник его писулек - http://obozrevatel.com/politics/27860-rudkovskij-gaz-vechnyie-interesyi-i-propavshie-lyudi.htm
Даже на свои мысли мозгов нет... А туда же - в "изобличители"... Эх вы, "месиии"...
42 ДХО (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 21:29:35  Цитувати
а шо було дальше?
43 пархатый (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 21:42:29  Цитувати
Далі не буде нічого .Ви найкращі ?)
44 пархатый (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 22:19:38  Цитувати
Да Беркут тупо марионетка в руках у Рудьковского, да и Хоменко к корыту пристроился. Так, что как бы мы с вами не хотели, кого бы не выбирали, всё равно получим **й, тоесть "товарища" Рудьковского!
45 пархатый (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 23:18:17  Цитувати
Цитата пархатый (гость): Далі не буде нічого .Ви найкращі ?)
Это не писал .
46 Аноним (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 23:19:37  Цитувати
Цитата пархатый (гость):Да Беркут тупо марионетка в руках у Рудьковского, да и Хоменко к корыту пристроился. Так, что как бы мы с вами не хотели, кого бы не выбирали, всё равно получим **й, тоесть "товарища" Рудьковского!
. Это тоже не писал. Непонятно зачем Вам это нужно?
47 пархатый (гость) Дата: 16 травня 2012 р., 23:27:55  Цитувати
Щойно продивився всі Ваші комменти. Не зрозуміло чому чому Ви ( ТІМовці) виокристовуєте мій псевдонім так підло ??? Ви виродки яких земля прилуччини ледве носить .Це Ви ті виродки які в роки війни розстрілювали своїх друзів та однокласників . Ви , саме ті люди, які заради забаганок своєїї партії готові пропити все і вся . Я би побажав Вашій матері міцного зодоровя та наснаги.
48 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 17 травня 2012 р., 00:23:44  Цитувати
Крокодили від політики

Як і минулого року, головним героєм святкування Дня Перемоги у Прилуках став народний депутат Олег Ляшко. Торік його усміхнене обличчя в збільшеному масштабі красувалося на сценічній декорації, а сам Олег Валерійович на правах спонсора розігрівав публіку перед виступами зірок. Тепер концертні витрати взяв на себе інший політик, але навіть за таких обставин скандальний радикал витиснув для себе максимум користі. Популярності Ляшку додав ніхто інший, як прилуцький міський голова – організатор і господар свята.

Інцидент, що мав місце на мітингу в Сквері Вічної Слави, став темою для балачок городян на наступні кілька днів, обростаючи чутками на кшталт «…Ляшко побився з Рудьковським». У вихідні в поштових скриньках прилучан, а подекуди зверху на скриньках і просто на підлозі біля дверей лежали примірники спецвипуску однієї з газет із нечуваним як для видань місцевого рівня тиражем, де на двох шпальтах розписано «героїчні» пригоди Олега Ляшка в День Перемоги. Інша сторона конфлікту знайшла виправдання у вигляді коментарів очевидців на прилуцькому комунальному телеканалі, котрі дружно заявляли, що нардеп неправий. Але давайте-но спробуємо подивитися на речі неупереджено, без будь-яких симпатій до когось із фігурантів.

Переглядаючи відеоролик імпровізованого політичного ток-шоу під відкритим прилуцьким небом, один мій знайомий вербально зняв капелюха перед сталевою витримкою депутата, який у своєму прагненні говорити в увімкнений мікрофон готовий був іти до кінця. Погоджуюсь, адже поступитися перед дещо зверхнім ставленням нашого міського голови, строгого прибічника регламентів і сценаріїв, означало б для опозиціонера поразку його власної значущості. Хтось запитає себе: а чи таким би був прийом господарів, якби на свято завітав котрийсь із провладних депутатів? Щоправда, звинувачуючи Юрія Беркута у творенні «політики на кістках», сам Ляшко не знехтував досить прямим натяком на повалення діючої влади, яку назвав «фашистською». А потім узагалі перейшов на особистості, закликавши Миколу Рудьковського зняти «туфлі з крокодилячої шкіри»… Чим не політика?

Симпатії людей, як це зазвичай буває, розділилися. До честі Олега Ляшка багато прилучан, у тому числі й ветеранів, його підтримали. Навіть один із священиків, які служили панахиду біля вічного вогню, підійшов до нардепа і привітав його рукостисканням та стриманим поцілунком. Але несміливі скандування з гущі юрби розтанули в гучних вигуках із передніх рядів, де стояли функціонери місцевого рівня. Простіше кажучи, поодинокі, але впевнені голоси поплічників мера «в крокодилячому стилі» проковтнули слова всіх інших... До речі, про крокодилів. Склалося враження, що «наїзд на туфлі» був заздалегідь продуманим ходом. Інакше обізнаність у видах шкіри та цінах на елітне взуття кидає тінь підозри на «простоту» та «близькість до народу» радикального депутата.

Після мітингу у флеш-інтерв’ю для «Града» Олег Ляшко висловив намір «звернутися до прокуратури з вимогою притягнути Беркута до кримінальної відповідальності за перешкоджання депутатській діяльності». Рішуче, але наскільки це мусить насторожувати міського голову? Пригадується, восени преса повідомляла про подібний випадок у Борзні, де на Покровському ярмарку Олега Валерійовича теж не пускали до мікрофона. Позиції дійових осіб, за інформацією з перевірених джерел, відтоді нітрохи не похитнулися…

Олександр Бойко
http://gradpryluky.info/index.php?newsid=2153
49 Придурок (гость) Дата: 17 травня 2012 р., 01:56:53  Цитувати
пархатый (гость), здається, здогадуюсь, чому під нашими іменами "ліві" коменти з"являються. Ці дебіли щиро вірять, що нам Беркут платить, от і стараються написати щось таке, за що він нас "оштрафує"!
50 пархатый (гость) Дата: 17 травня 2012 р., 08:17:57  Цитувати
Да. Как говорил Кучма : были времена и потяжелей, но подлее чем сейчас не было .
51 Виборець (гость) Дата: 17 травня 2012 р., 08:23:15  Цитувати
Звертаю увагу Пархатого і Придурка на перші липові їх коментарі № 28, 30 - їх автор під номером 29. Цю аферу вона проробляє вже не вперше!
52 Дивитися профіль Frankinshtain Frankinshtain Дата: 17 травня 2012 р., 11:10:33  Цитувати
це з отого випуска пропіареного шо по 5 газет в ящиках валяються???
53 Виборець (гость) Дата: 17 травня 2012 р., 13:08:06  Цитувати
Ні, це з Града!
54 пархатый (гость) Дата: 18 травня 2012 р., 10:29:12  Цитувати
Моё мнение таково: У Беркута и Рудьковского в команде нету умного человека, который смог бы подсказать правильные действия в даной ситуации. С этого инцидента Рудьковскому можно было бы сделать отличный пиарный ход, тем самым поставить Ляшку мат. Вот представте себе, если бы Рудьковский действительно снял бы туфли и бросил бы их в морду Ляшку, Вот это был бы ход. А если бы Беркут дал бы слово Ляшку, ( а той по своей натуре не только бы начал поздравлять ветеранов а ещё бы и грязную политику бы вплел в свои делишки) тогда бы после его выступления Беркут смело мог подойти к микрофону и сказать что депутат Верховной Рады с праздника делает политику. А так получилось, что сам Беркут сделал политику с такого праздника!
55 пархатый (гость) Дата: 18 травня 2012 р., 10:36:55  Цитувати
Это писал не настоящий пархатый Для меня , лично, все равно кто кому дал не дал и сказал не сказал на митинге. Меня больше интересует состояние оппозиции планирующей дать бой Беркуту и его приспешникам . Судя по поддельным комментам Ваше состояние не самое лучшее. Я на днях общался с матерью относительно того кого они ( пенсионеры) будут поддерживать на выборах. Ее мнение таково : субсидии есть, пенсию платят . Лишь бы не хуже. За Рудьковского . Почему ? Потому что какой он уже все видели и других не знают . За Ляшко даже пенсионеры не будут голосовать потому что он не такой как все Это мнение РЕАЛЬНЫХ избирателей которые будут реально голосовать . Вот и делайте выводы , господа оппозиционеры, какой будет результат . Молодым, судя по Вашим комментам , фоткам и образу жизни, все равно. Так что такие дела . Весьма печально
56 Непархатый (гость) Дата: 18 травня 2012 р., 11:03:31  Цитувати
Столько Пархатых развелось, что плюнуть некуда. Один из них спросил у мамы и сделал вывод обо всех пенссионерах сразу. Не слишком ли много на себя берете? Все, бедняжка, интересуется, что будет делать опозиция, а те молчат и не отвечают...Он уже и с того боку и со следующего - все равно молчат. Докласть Пархатому своему шефу нечего. Пора позвать Придурка и затеять диалог, может хоть кого-то спровоцируют...СМЕШНО!!!
57 пархатый (гость) Дата: 18 травня 2012 р., 11:47:04  Цитувати
Да делайте что хотите . Это Вам фюреру нужно что то докладывать . А мне людей жалко которым Вы мозги пудрите . Относительно много не много: я просто веду с Вами диалог и брать какую либо ответственность на себя не собираюсь. Я отвечаю перед своей семьей, людьми которые у меня работают и своей совестью. Свой выбор как избиратель я сделаю .

P.S. где подписи то собирают на референдум ? Я вполне серьезно интересуюсь .
58 Придурок (гость) Дата: 18 травня 2012 р., 13:26:12  Цитувати
Да, кстати, а что там с референдумом?
59 пархатый (гость) Дата: 18 травня 2012 р., 19:36:25  Цитувати
В ответ тишина . Вот и весь диалог . То ли "собирают" подписи на конспиративной квартире то ли нет . Вот и вся Вам цена . Как по мне можно было бы на сайте объявить громко : СОБИРАЕМ ПОДПИСИ против Беркута . Инициативная группа находится там и там то . Хотя может это тайный план оппозиции . По последним комментам я понял что Вы ушли в глубокое подполье. На самом деле жаль так как люди реально могли бы отдать свои голоса за Вашу инициативу . А так очередной треп
60 Придурок (гость) Дата: 19 травня 2012 р., 14:03:51  Цитувати
Ну, относительно референдума, там прцедура несколкьо отличается от простого сбора подписей, насколько помню (лень лезть в закон, так что могу и ошибаться), там надо собрать одномоментно 200 человек с паспортами, зарегистрировать их, соблюсти процедуру... Все не так просто, как кажется. И вот именно поэтому - ребята, что ж вы молчите? Почему в городе никто не знает - что, где, как и на какой стадии с вашим референдумом? Вообще - он будет?
61 Витек (гость) Дата: 19 травня 2012 р., 19:50:54  Цитувати
Ребята, так а за кого же голосовать? Может напишете фамилию хорошего человека из Прилук, который смог бы быть депутатом от нашего округа, зачем нам бобровицкий Рудьковский (своих что-ли нехвает или нет достойных?) Давайте в Интернете изберем лучшего. Жду фамилий!
62 Витек (гость) Дата: 19 травня 2012 р., 20:15:39  Цитувати
Ребята, так а за кого же голосовать? Может напишете фамилию хорошего человека из Прилук, который смог бы быть депутатом от нашего округа, зачем нам бобровицкий Рудьковский (своих что-ли нехвает или нет достойных?) Давайте в Интернете изберем лучшего. Жду фамилий!
63 пархатый (гость) Дата: 19 травня 2012 р., 20:24:34  Цитувати
В том то и дело что не за кого кроме этого .... человека . Ну нет других. Нет . Мирон , Ляшко все одного поля ягоды . Реально что бы выдвинуться нужно денег не мало . Через этот козлячий частокол нормальному человеку пробиться нереально. Если бы Рудык поклялся дорогу к Прилукам проложить тогда можно было бы и за него Только что бы не армяне делали
64 Придурок (гость) Дата: 19 травня 2012 р., 20:34:57  Цитувати
Витек (гость), "в сортах говна не разбираюсь"... Помочь ничем не могу.
65 Витек (гость) Дата: 19 травня 2012 р., 20:46:54  Цитувати
Значит ничего от нас не зависит. ВСЕ ДЕЛАЮТ ДЕНЬГИ И НЕ МАЛЕНЬКИЕ! Значит пишите здесь, не пишите, хоть деритесь, силы у всех мало, а тот что с деньгами один и такой сильный. Грусно
66 Придурок (гость) Дата: 19 травня 2012 р., 22:01:56  Цитувати
Да в этой гребанной стране давно уже все ясно. Грустно, больно и обидно. Но - такова объективная реальность. Вот так. А пацанов из "Свободы" (ибо других реальных идеологических партий я не вижу) реально жалко. Они - верят, что от них что-то зависит. Как же им будет горько, когда поймут, что их тупо использовали и выкинули, как презерватив... Но - ничего, тут каждый живет своим умом, а за обман "малых сих" с их фюрерков все равно спросится... Не здесь - так там, НАВЕРХУ.
67 пархатый (гость) Дата: 20 травня 2012 р., 04:17:04  Цитувати
Не на сайте нужно голосовать а в избирательной кабинке . Как Бог даст так и будет . Пока другого выхода нет .
68 Аноним (гость) Дата: 20 травня 2012 р., 14:37:42  Цитувати
69 Аноним (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 09:47:39  Цитувати
КОГДА БУДЕТ СБОР ПОДПИСЕЙ ЗА ОТСТАВКУ БЕРКУТА
70 пархатый (гость) Дата: 25 травня 2012 р., 22:43:53  Цитувати
Да никогда его не будет. Потому что господа свободовцы малокомпетентны в юриспруденции и то что они хотят это просто их желание и более ничего .


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: Yx4ma

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 3 користувачів: Matador, MaTagop, makarenko_val,

Сьогодні віртуальний день народження у 7 користувачів: itself, v_v, Pavel, Ilius, Lar4ik, artem_andrus1, Lukas,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту