На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Заява щодо незаконного демонтажу мереж товариства «ТІМ»

4 березня 2013 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 2604 | Коментарів: 9
Новина  Заява щодо незаконного демонтажу мереж товариства «ТІМ»
Заява щодо незаконного демонтажу мереж товариства «ТІМ» Шановні прилучани!

Кілька останніх тижнів вам доводиться миритись з такими незручностями як перебої в роботі кабельного телебачення та інтернету. В окремих мікрорайонах міста ці послуги взагалі припинились. Причина цьому – незаконний демонтаж мереж товариства «ТІМ» з опор повітряних ліній електропередач. Працівники Прилуцького РЕМ за вказівкою керівництва Чернігівобленерго знімають наші кабелі, не маючи на це законних підстав.

Товариство «ТІМ» користується електроопорами для проведення кабельних мереж телебачення та інтернету з 2000 року. 12 років ТІМ і Чернігівобленерго спільно експлуатували опори. Зараз керівництво останнього вирішило змінити умови використання стовпів і виставило нашій компанії вартість орендної плати, за них, яка складає 23 грн. за кожну опору за місяць.

Загальна вартість оренди електроопор для товариства ТІМ у сумі становить близько 35 тисяч грн. на місяць. Її ми змушені будемо закласти у тариф на послуги. Тож абонплата для споживачів може значно зрости. Щоб не допустити подорожчання послуги для населення, ми постійно ведем переговори з керівництвом обленерго, яке на поступки нам, а значить і вам, шановні прилучани, не йде.

До речі оренда кілометра підземних комунікацій Укртелекому, якими теж ми користуємось, у 6 разів дешевша, ніж нам пропонують в Обленерго за кілометр повітряних ліній.

Вартість економічно не обґрунтована, розрахунків, чому саме така сума, тобто калькуляції, нам не було надано.

Крім того далеко не всі опори, за експлуатацію яких вимагають гроші, належать Обленерго, деякі з них жителі Прилук встановлювали за власні кошти.

Прохання до наших абонентів, які за свої кошти поставили електроопори, зв’яжіться з нами, щоб ми могли документально протистояти електрикам, оскільки обласний енергопостачальник є тільки балансоутримувачем цих опор, а не їх власником.

Чому таке свавілля дозволяє собі Чернігівобленерго, на наше прохання з’ясовував депутат верховної ради Андрій Міщенко. З відповіді на його депутатський запит стало відомо, що Обленерго займаючи у місті Прилуках і Прилуцькому районі біля 14 гектар землі, фактично сплачує оренду лише за 3.

ТРК «ТІМ» не збирається миритись з незаконними діями Чернігівобленерго, які підпадають під ознаки статі 360 Кримінального кодексу України, тобто пошкодження мереж зв’язку оператора телекомунікацій, що здійснює ліцензовану діяльність. І зараз, за нашим зверненням Прилуцьким міськвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за фактом пошкодження майна нашої компанії .

Спори, які виникають між суб’єктами господарювання зазвичай вирішуються шляхом переговорів, або через суд. Чернігівобленерго чинить за якимись своїми законами, що інакше як вандалізмом не назвеш.

21 та 22 лютого кабелі було демонтовано по вулицях Рокитній, Коцюбинського, Костянтинівській, по провулку Олега Кошового, залишились без телебачення абоненти по вулиці Нафтовиків та Ладанській. 1 березня кабелі повторно знято по вулиці Гостинній, в результаті чого близько 20 наших споживачів залишилось без телебачення, хоча опори по згаданій вулиці люди встановлювали за власні кошти. Загалом ми втратили близько кілометра мереж.

Шановні прилучани, звертаюсь до вас з проханням, якщо ви побачите, що на вашій вулиці або десь поблизу відбувається демонтаж кабельних мереж, і ці роботи проводяться не працівники «ТІМ», терміново повідомте нам, ми будемо захищати своє майно від вандальних дій Обленерго і ваше право на доступність сучасних послуг які надає наша компанія.



Юрій Тарасенко,
юристконсульт. ТОВ «ТРК «ТІМ»
http://tim.ua/news/42


Коментарі (9 шт.):

1 Дивитися профіль yctan4ik yctan4ik Дата: 4 березня 2013 р., 18:07:09  Цитувати
ну і чьому з цього робити паніку! всі платять за аренду, хочь то колодязі хочь то воздушка. закон один для всіх. тим паче кабеля створюють незручності в обслуговувані. ви вибачте недозволяєте користуватись своїми мережами задарма!
те що знімали без вашої участі мо незнали куди повідомити! у вас ж кабелі непідписані. без позначок!
2 Дивитися профіль crok crok Дата: 4 березня 2013 р., 19:01:23  Цитувати
yctan4ik, справа ж не в тім, що платити треба, а в тім, що, якби ти уважно прочитав, запросили захмарну суму, яка ніякими розрахунками не підтверджується! У нас же наче не анархія, то й економічні відносини повинні базуватись не на "парєшалі" чи "я так хочу", а на базових нормативах! Так ось, якщо порахувати відповідно до базових нормативів, то виходить досить приємна сума, яка навіть менше того, що платилося до цього скандалу. Але й того, що платилося їм виявилося мало, запросили аж 23 грн. за опору. Коли наші звернулися до них, щоб обленерго обгрунтувало свої вимоги, у відповідь нічого не отримали. А як почали знімати мережі, то, як бачиш, знімають у різних закутках і виключно так, щоб зняте не було дорогим, щоб як відновлювати прийдеться або ж компенсувати незаконно демонтоване, то виявилося недорого! Такий собі варіант кацапського "прінуждєнія к міру". І знімають наші, прилучани, які прекрасно знають, куди й коли звертатись, хоча й у обленерго це теж чудово знають!
І ще - почати демонтувати лінії комунікацій можна лише у випадку судового рішення чи закінчення строку договору, коли зі згоди сторін договір не продовжений. А тут так - приїхали й знімають. Наші питають - покажіть, на основі якого документу ви проводите таку дії? А у відповідь - незрозуміле "мичаніє"...
Ну уяви - ти сидиш дома, дивишся телевізор, а тут картінка - раз - і вимкнулась. Ти виходиш на двір подивитись, може що із кабелем. А тут якійся хведір на стовпі знімає кабель. Ти його питаєш - мілєйший, а какаго хуа, собствєнно? Ти, взагалі, ху? А він навіть не може сказати, якого хрєна він знімає НЕ ЙОГО комунікації... Як тобі така сцена? А от, виявляється, у Прилуках це можливе.
3 Дивитися профіль Qwerty Qwerty Дата: 6 березня 2013 р., 13:52:17  Цитувати
Цитата crok:yctan4ik, справа ж не в тім, що платити треба, а в тім, що, якби ти уважно прочитав, запросили захмарну суму, яка ніякими розрахунками не підтверджується! У нас же наче не анархія, то й економічні відносини повинні базуватись не на "парєшалі" чи "я так хочу", а на базових нормативах! Так ось, якщо порахувати відповідно до базових нормативів, то виходить досить приємна сума, яка навіть менше того, що платилося до цього скандалу. Але й того, що платилося їм виявилося мало, запросили аж 23 грн. за опору. Коли наші звернулися до них, щоб обленерго обгрунтувало свої вимоги, у відповідь нічого не отримали. А як почали знімати мережі, то, як бачиш, знімають у різних закутках і виключно так, щоб зняте не було дорогим, щоб як відновлювати прийдеться або ж компенсувати незаконно демонтоване, то виявилося недорого! Такий собі варіант кацапського "прінуждєнія к міру". І знімають наші, прилучани, які прекрасно знають, куди й коли звертатись, хоча й у обленерго це теж чудово знають!
І ще - почати демонтувати лінії комунікацій можна лише у випадку судового рішення чи закінчення строку договору, коли зі згоди сторін договір не продовжений. А тут так - приїхали й знімають. Наші питають - покажіть, на основі якого документу ви проводите таку дії? А у відповідь - незрозуміле "мичаніє"...
Ну уяви - ти сидиш дома, дивишся телевізор, а тут картінка - раз - і вимкнулась. Ти виходиш на двір подивитись, може що із кабелем. А тут якійся хведір на стовпі знімає кабель. Ти його питаєш - мілєйший, а какаго хуа, собствєнно? Ти, взагалі, ху? А він навіть не може сказати, якого хрєна він знімає НЕ ЙОГО комунікації... Як тобі така сцена? А от, виявляється, у Прилуках це можливе.

А заключить договор с ДСО на охрану линий? или тоже дорого? Так бы приехали мордами в грязь, вызвать следователь нарисовать сумму убытков трёхзначную и в суд. Я думаю снимать пропало бы сразу желание.
4 Дивитися профіль yctan4ik yctan4ik Дата: 6 березня 2013 р., 16:46:18  Цитувати
Qwerty, поперше дорого, да і непрактично. є лінійна сигналізація яка сповіщює про обриви кабеля, але в них єю немає кому займатись.
а подруге шоб кунути мордою в грязь потрібно шоб стовпи були їхні
5 Дивитися профіль crok crok Дата: 6 березня 2013 р., 19:07:34  Цитувати
yctan4ik,
Цитата:потрібно шоб стовпи були їхні
справа в тім, що знімають не тільки на обленерговських, тобто своїх опорах, а й на тих, які люди ставили за свій рахунок, і тії стовпи - власність мешканців. Але - знімають...
6 Дивитися профіль Qwerty Qwerty Дата: 6 березня 2013 р., 20:13:41  Цитувати
А у людей есть договор с облэнерго на то что там будут висеть провода обл энерго? Я отвечу нет, начнут люди выкаблучиваться приедут отключат свет и скажут оставьте себе свои столбы ибо наши провода. Ну это из разряда утопии конечно.
Цитата yctan4ik:Qwerty, поперше дорого, да і непрактично. є лінійна сигналізація яка сповіщює про обриви кабеля, але в них єю немає кому займатись.
а подруге шоб кинути мордою в грязь потрібно шоб стовпи були їхні

Столбы не причём, кабель чей? вот за порчу этого кабеля без судебных предписаний на демонтаж, можно смело класть мордой в грязь. Ну и ещё как вариант крепить через стоб кабель где можно, таким образом с экономить на плате. Ну и местных жителей предупредить что б чуть что с вилами выходили.
7 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 6 березня 2013 р., 21:55:52  Цитувати
Qwerty, Так он зверху ж і кажуть, шо саме обленерго лише 20% стовпів законно використовує.
8 Дивитися профіль Qwerty Qwerty Дата: 9 березня 2013 р., 23:07:31  Цитувати
Все знают, а сделать ничего не могут.
9 Дивитися профіль crok crok Дата: 16 березня 2013 р., 06:18:06  Цитувати
Qwerty, сделать могут! Не доходять руки! Ось у ТІМа якраз руки дійшли, завдяки тому ж обленерго! Якби воно не вийожувалось, то й ніхто б не піднімав питання про законність використання опор. А завийожувалось - отримало у відповідь!


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: 6kZpJ

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Tatunya,

Сьогодні віртуальний день народження у 9 користувачів: GmYrIkk, camomile, TimOn29, Cocaine, Jeka_1232, tatiana, yaroslav, max957, dionissa,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту