На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Телефонний терор від КиївСрат

21 березня 2013 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 2588 | Коментарів: 25
Новина  Телефонний терор від КиївСрат
Телефонний терор від КиївСрат Телефонний терор від провайдера,
або «Ви користуєтесь інтернетом?»

Перед тим, як це писати, я добре подумав. Чесно скажу, друзі попереджали: мовляв, не зв’язуйся – спокійніше житимеш, бо сам знаєш, які зараз часи. Зараз можна говорити що завгодно, аби тільки не зачіпати інтересів чийогось великого бізнесу і не сунути носа куди не слід.

Як відомо, в гуманістичному суспільстві найбільшою цінністю вважається людина. Але гуманізм кожного окремого суспільства має місцеві особливості. Враховуючи особливості нашої країни, ми, її громадяни, становимо незбагненну цінність для того, хто всіма правдами й неправдами витрушує, вичавлює і видурює з нас гроші. Методи витрушування вкрай різноманітні – від звичайнісінького гоп-стопу до витончених методів програмування свідомості через рекламу. Саме так зомбують телеглядачів усілякі піраміди, що продають нікому не потрібний мотлох по завищеній ціні. Наприклад, вам пропонують якийсь масажер для сідниць. Але не просто пропонують. Реклама такого виробу триває хвилин п’ять-шість. Протягом неї виріб крутять у вас перед очима. І постійно повторюють одну й ту ж фразу, переставляючи слова в різному порядку. При цьому назва рекламованого продукту звучить до тридцяти-сорока разів за 5 хвилин. Власне, вам не дають ніякої корисної інформації. Вам «втірають» одне й те ж по 5 хвилин поспіль, по кілька разів на годину щоденно, протягом кількох місяців – за принципом «вода камінь точить».

Трохи по-іншому, але в тому ж напрямку діє зграя так званих «ловців душ».

Це різноманітні секти, вербувальники від яких настирливо і нахабно чіпляються до вас на вулиці або пхаються в двері у вихідні дні з питанням: «А ви вєрітє в Бога?». Такі виходять на полювання майже щосуботи, ніяка логіка на них не вливає, коли виженеш одних – приходять інші. За тим же принципом «вода камінь точить». А раптом мене покине дружина, і я з горя почну платити секті десятину, а потім і квартиру подарую?...

І от одного вечора не встиг я відбитися від чергових «свідків Ієгови», як на мій номер KyivStar зателефонував невідомий абонент. І замість уже звичного для мене «ви вєрітє в Бога?» я почув: «Ви користуєтеся інтернетом?». Як у будь-якої нормальної людини, в мене виникло гостре бажання послати «невідомого абонента» якнайдалі та покласти слухавку. Але цікавість взяла гору.
– Ви хто такий і чого телефонуєте мені на мій телефон з такими запитаннями?

– Це «Київстар», – пролунав чоловічий голос у відповідь. – Ми пропонуємо Вам інтернет.

Вислухавши мою чітку й аргументовану відмову від пропонованих послуг і моє прохання не телефонувати більше на цей номер, «Київстар» поклав слухавку. Рівно на кілька днів. Через кілька днів «Київстар» змінив голос на жіночий і почав спочатку: «Ви користуєтесь інтернетом?». Жіночий голос благав і переконував, ставав то улесливим, то загадковим. Основна ідея промови полягала в тому, що мій нинішній провайдер – це казна-що, а «Кївстар» – це О-ГО-ГО. І мені слід негайно міняти провайдера. Я знову повторив відмову й попросив не телефонувати. Як ви можете здогадатися, не допомогло. Навпаки, дехто «Київстар» почав аналогічними дзвінками тероризувати всіх членів сім’ї, в кого були «київстарівські» номери.

Щоб якось припинити цю телефонну війну, я завітав у центр обслуговування абонентів KyivStar, де на моє питання «що робити?» повідомили, що KyivStar – велика корпорація, в неї багато пунктів обслуговування і телефонів, по яких проводять рекламну кампанію різні підрозділи та працівники, між собою ніяк не пов’язані. Тож аби припинити ці дзвінки, треба написати листа генеральному директору KyivStar із указанням телефонних номерів, на які не слід телефонувати.

Бачите, як все просто: щоб потрапити під телефонний терор, достатньо жити в місті Прилуки. А щоб припинити потік нав’язливої реклами, треба писати листа генеральному директору. Зваживши на все це, я вчинив простіше – дві картки KyivStar полетіло в смітник і на їх місце стали дві новенькі МТС. І ніби наступив спокій. Але…

Через два тижні дзвінки з питаннями «чи користуєтеся ви інтернетом?» почалися на мій домашній стаціонарний телефон. Як результат – до нервового зриву довели матір-пенсіонерку, котра заблагала: «Да підключи ти «Київстар», яка різниця, яким інтернетом користуватися, аби відчепилися». І на прикладі своєї сім’ї я переконався, що таки дійсно вода точить камінь. І ось тут уже я дійшов до межі, коли бажання «не зв’язуватися» перейшло в бажання розставити крапки над «і» й відповісти на питання: хто конкретно телефонує, з яких адрес, на яких підставах і наскільки це законно.

Всіх, кого зачепила ця тема і кого допекли дзвінки а-ля «яким інтернетом ви користуєтеся», прошу телефонувати мені особисто за номером 050-209-52-39 з 12 до 20 години. Моє ім’я Микола. Я збираю ініціативну групу для подання скарги в прокуратуру і в ограни місцевого самоврядування на рекламну діяльність корпорації KyivStar у місті Прилуки.

P. S. Можливо, дехто заперечить, що то й не KyivStar зовсім, а якісь телефонні хулігани допікають прилучанам. Але мені відомо, що кільком моїм знайомим, які «зламалися», провели інтернет від KyivStar, оформивши заявку після такого дзвінка. Так що сумніву, від якої корпорації тут «ноги ростуть», у мене не виникає.

http://gradpryluky.info/index.php?newsid=2541


Коментарі (25 шт.):

1 Дивитися профіль Tyt24vcytki Tyt24vcytki Дата: 21 березня 2013 р., 18:13:42  Цитувати
Сразу предупреждаю.
- К Киевстару никакого отношения не имею и мне вообще пофиг какой провайдер интернет, на каком языке их сайты, их реклама и в каком виде она ко мне поступает, вопрос только в качестве услуги и цене.
С теми кто звонит с предложением всегда говорю, спорю и требую своего, считаю все так должны поступать - а менеджеры пускай ломают голову и переживают чтобы мы подключались или переподключались.
Также должно быть у всех и за новое цифровое телевидение: "Зеонбуд" наоборот должен нам приплачивать за просмотр бесконечной рекламы, чтобы мы смотрели их цифровое телевидение DVB-T2!!!

Так а чем вообще-то проблема?
Киевстар рекламирует, предлагая свой продукт по телефонам своих абонентов или по городскому телефону, предполагаю или почти уверен, с разрешения и по содействию Укртелекома (в частности в Прилуках). Так что претензии если ставить, то надо и перед Укртелекомом, почему он слил свою базу Киевстару и что от этого имеет?
А вообще, все логично.
Интернет от Киевстар вовсе неплохой, в сравнении с другими Прилукскими провайдерами. Тем более, у кого симка Киевстаровская, то деньги за интернет идут на телефонный счет.
Это очень неплохо. Кроме всего, через месяц за бонусы можно удвоить скорость.
Мне например, тоже они звонят и моим знакомым. Кстати оказалось, мы несговариваясь сошлись в контрответе "предлагателям сервиса":
- У Вас же интернет дешевле 70 гривен не предлагается!
- Да! Так у нас скорость высоченная!
- Вполне устроит и поменьше.
- 50 гривен или дешевле сделаете - звоните, а потом мы ещё подумаем.
2 Дивитися профіль crok crok Дата: 21 березня 2013 р., 19:59:03  Цитувати
Tyt24vcytki, ну так вони ж йдуть тільки там, де так би мовити - тепличні умови! Тільки у густозаселених районах - багатоповерхових будинках, де один раз протягнув кабель, поставив обладнання - і вішай на нього сотні користувачів! Хитрий Київстар ніколи не піде у лєчєбниє грязі, бо то їм економічно не вигідно! Тому у них - ефективність і все таке інше! А той же ТІМ вже дійшов і до Пирогівців, бо й там людям треба доступ до Інтернету. А от якби й ТІМ був таким хитрожопим як Київстар? Може ж і у ТІМа були б ціни нижче, да тільки масовому споживачу послуг від того ніякого толку! От і виходить, що Київстар НАЧЕБТО краще, але як розібратись, то це вже питання...
Але ж тут не про це! Стаття, я так зрозумів, про АГРЕСИВНУ, навіть НАХАБНУ КАМПАНІЮ НАБРИДАННЯ, яка вже людям в печінках!
От якби той же Київстар подзвонив мені по їхньому київстаровському номеру один раз, через пів-року ще раз... то й ніякого б обурення не виникало! А тут йдеться про те, що дзвінки повторюються із маніакальною упертістю! А це викликає зворотню реакцію - замість того, щоб привернути до себе увагу, Київстар через таку тупу, інакше й не скажеш, рекламну роботу своїх співробітників, викликає відразу! Може б людина й подумала перейти на Київстар, та після такої бездарної роботи і нахабного набридання навряд чи перейде до Київстару!
Дійшло вже до того, що люди будуть подавати на них скаргу у прокуратуру!
Я вважаю - цілком правильне рішення!
3 Дивитися профіль Qwerty Qwerty Дата: 21 березня 2013 р., 23:56:13  Цитувати
Я бы хотел посмотреть на эту заяву в прокуратуру. Это из разряда с вилами на танк. Хотя, что могу сказать удачи в нелёгкой борьбе.
4 Дивитися профіль crok crok Дата: 22 березня 2013 р., 02:43:00  Цитувати
Ну, а шановний Qwerty, як завжди такий собі всезнайко, який заздалегідь вже все знає, а тому стоїть з боку, єхидно посміхаючись...
Шановний, з Ваших висловлювань видно, що Ви не читали роману «Політ над гніздом зозулі»! Там є такий головний герой, Макмёрфі, який на спір береться підняти мармурову тумбу гідромасажеру. Всі інші збираються навкруг нього, щоб позубоскалити над ним, тому, що знають, що підняти тумбу неможливо. Макмёрфі після того, як не зміг підняти тумбу, озирається на оточення, яке насміявшись над ним, притихло... І сумно каже - ех ви! Я хоча б спробував!!!
Після того всі пацієнти потроху починають розуміти, що для покращення свого становища треба почати щось робити!
Шановний Qwerty, якщо ми всі отак як Ви єхидно спостерігали б зі сторони... Ви зараз жили б десь у дрімучому есесері! І повірте мені - ніяких Інтернетів, як і звичайних мобілок, Вам би не довелося побачити до кінця життя!
Тому просто треба сказати дякую отаким людям, яким не подобається скотське відношення до них і які готові щось робити для припинення неподобства! Або, в кінці кінців, промовчати і просто їм не заважати!
5 Дивитися профіль Qwerty Qwerty Дата: 22 березня 2013 р., 09:28:47  Цитувати
Цитата crok:Ну, а шановний Qwerty, як завжди такий собі всезнайко, який заздалегідь вже все знає, а тому стоїть з боку, єхидно посміхаючись...
Шановний, з Ваших висловлювань видно, що Ви не читали роману «Політ над гніздом зозулі»! Там є такий головний герой, Макмёрфі, який на спір береться підняти мармурову тумбу гідромасажеру. Всі інші збираються навкруг нього, щоб позубоскалити над ним, тому, що знають, що підняти тумбу неможливо. Макмёрфі після того, як не зміг підняти тумбу, озирається на оточення, яке насміявшись над ним, притихло... І сумно каже - ех ви! Я хоча б спробував!!!
Після того всі пацієнти потроху починають розуміти, що для покращення свого становища треба почати щось робити!
Шановний Qwerty, якщо ми всі отак як Ви єхидно спостерігали б зі сторони... Ви зараз жили б десь у дрімучому есесері! І повірте мені - ніяких Інтернетів, як і звичайних мобілок, Вам би не довелося побачити до кінця життя!
Тому просто треба сказати дякую отаким людям, яким не подобається скотське відношення до них і які готові щось робити для припинення неподобства! Або, в кінці кінців, промовчати і просто їм не заважати!

Я отвечу коротко. Много текста и не по теме. Для того что бы судиться с Киевстаром нужно понимать, что происходит и как это работает, а не гневные статьи писать на форуме о существовании которого Киевстар и не знает. И юристы кучмостара не зря свой хлеб едят. Так что ещё раз напишу без сарказма УДАЧИ.
6 Дивитися профіль Bill Bill Дата: 22 березня 2013 р., 10:00:09  Цитувати
Я вже десь тут на форумі говорив на цю тему. Набридло з ними вести діалог щотижня- тепер почувши в домашньому телефоні :" Вам телефонують з Киівстар...." - я зразу посилаю на три букви і кладу слухавку! Нечемно,скаже хтось, ну хай перші не лізуть.... Бо достали вже! Треба буде-я сам зателефоную!А постійно давити на людину- то чемно?
7 Дивитися профіль maxmoney maxmoney Дата: 22 березня 2013 р., 13:30:28  Цитувати
Цитата:...А от якби й ТІМ був таким хитрожопим як Київстар?...


Я вот думаю, подобное высказывание рейтинг ТИМу вряд ли добавит. Сразу можете обвинить меня в не объективности - я работал в "Киевстаре" несколько лет назад.
Компания, правда, большая и все грабли на которые большие компании наступают для неё не исключение. Но это бизнес и они (как любая другая компания) зарабатывают деньги.
Лобби существовало всегда и всегда существовать будет, то же вроде ничего нового.
Агрессивное продвижение продукта - да, конечно, но если бы оно было не эффективным его бы не использовали - коммерческая тайна))).

Цитата:...треба сказати дякую отаким людям, яким не подобається скотське відношення до них і які готові щось робити для припинення неподобства! Або, в кінці кінців, промовчати і просто їм не заважати!


Мне тоже несколько раз звонили, но я как-то скотом себя чувствовать не стал, хотя услуга не нужна. С таким же успехом можно обижаться на ТВ-рекламу. И скажите как это можно кому-то помешать высказав свое мнение? Или есть только два варианта "мое мнение и неправильное"?
8 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 22 березня 2013 р., 15:08:04  Цитувати
maxmoney,
Цитата:С таким же успехом можно обижаться на ТВ-рекламу.
Я телевізор не дивлюся, тому реклама мені й не заважає на ТБ. А тут що робити, телефон відключать?
9 Дивитися профіль Qwerty Qwerty Дата: 22 березня 2013 р., 17:11:15  Цитувати
Цитата OLEX:maxmoney,
Цитата:С таким же успехом можно обижаться на ТВ-рекламу.
Я телевізор не дивлюся, тому реклама мені й не заважає на ТБ. А тут що робити, телефон відключать?

И за одно интернет тоже отключить вместе с рекламой на сайте. Логика железная в который раз убеждаюсь.
10 Дивитися профіль maxmoney maxmoney Дата: 23 березня 2013 р., 01:53:03  Цитувати
Цитата:Я телевізор не дивлюся, тому реклама мені й не заважає на ТБ. А тут що робити, телефон відключать?


Конечно отключи. Телевизор же не смотришь. Чем телефон лучше? Можно и по улице с закрытыми глазами ходить, чтоб борды и ситилайты не мешали. Что за детский сад?

Еще раз перечитал статью. Что-то уж очень все трагично. Начинаешь задумываться.
Да и в названии "опечаточка", в оригинале не так звучит.
11 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 23 березня 2013 р., 03:52:37  Цитувати
maxmoney, Телевізор мені не потрібен, я не харчуюся дешевою лапшою північного сусіда вперемішку з рекламою. А телефон мені потрібен.

PS. додав оригінальний заголовок...

-----
Добавлено 23 марта 2013 г., 03:55:57:

Qwerty,
Цитата:И за одно интернет тоже отключить вместе с рекламой на сайте.
Реклама в інтернеті вся ріжеться на корню. Файрвол+браузер. Проскакує мінімум.
12 Дивитися профіль Qwerty Qwerty Дата: 23 березня 2013 р., 12:28:42  Цитувати
Цитата OLEX:maxmoney, Телевізор мені не потрібен, я не харчуюся дешевою лапшою північного сусіда вперемішку з рекламою. А телефон мені потрібен.

PS. додав оригінальний заголовок...


-----

Добавлено 23 марта 2013 г., 03:55:57:


Qwerty,
Цитата:И за одно интернет тоже отключить вместе с рекламой на сайте.
Реклама в інтернеті вся ріжеться на корню. Файрвол+браузер. Проскакує мінімум.

Ну так если не умеете выключать рассылку рекламы на телефоне, так это не оператора проблема, а ваша личная кривизна рук. У меня почему то на трёх операторах ну никто не задолбывает звонками, их просто нету. Так что я делаю не так?
13 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 23 березня 2013 р., 15:40:22  Цитувати
Qwerty, ти тупенькій? Прочитай статтю. Мова про дзвінки на номери київсрат прилуцьких абонентів і стаціонарні прилуцькі телефони, а не про смс!
14 Дивитися профіль Qwerty Qwerty Дата: 23 березня 2013 р., 16:30:54  Цитувати
Цитата OLEX:Qwerty, ти тупенькій? Прочитай статтю. Мова про дзвінки на номери київсрат прилуцьких абонентів і стаціонарні прилуцькі телефони, а не про смс!

Тупенькым можешь быть только ты. Научись общаться и думать головой. Я не о СМС писал а о звонках.
15 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 23 березня 2013 р., 16:33:46  Цитувати
Qwerty, ну точно тупенький, відключи рекламні дзвінки на стаціонарному телефоні Та й на київсратовському як? Приймати тікі номери з адресної книги?


-----

Добавлено 23 марта 2013 г., 17:20:19:


Цитата: У меня почему то на трёх операторах
укажитє год випуска, разрєшенія екранов, маделі тєлєфонав, а то понт нє полний вишєл
16 Дивитися профіль Qwerty Qwerty Дата: 23 березня 2013 р., 18:07:59  Цитувати
Цитата OLEX:Qwerty, ну точно тупенький, відключи рекламні дзвінки на стаціонарному телефоні Та й на київсратовському як? Приймати тікі номери з адресної книги?


-----

Добавлено 23 марта 2013 г., 17:20:19:


Цитата: У меня почему то на трёх операторах
укажитє год випуска, разрєшенія екранов, маделі тєлєфонав, а то понт нє полний вишєл

Как можно быть таким уныл говном я не понимаю. Спасибо за цитирование меня же, но как всегда не в тему.
17 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 23 березня 2013 р., 19:05:21  Цитувати
Qwerty, ладно, давай сначала.
Цитата:Ну так если не умеете выключать рассылку рекламы на телефоне, так это не оператора проблема, а ваша личная кривизна рук. У меня почему то на трёх операторах ну никто не задолбывает звонками, их просто нету. Так что я делаю не так?
Шо робить на мобільному з київсратовською карточкою, коли звонить реальна людина з визначеного, але невідомого номера? І шо робить коли звонять на стаціонарний телефон?

-----
Добавлено 23 марта 2013 г., 21:39:01:

З недавніх пір київсрат почав ходити як сєктанти по квартирам втюхувати свій непотріб лохам, такшо у Миколи може бути можливість і мордяку начистити
18 Дивитися профіль ECSTASY ECSTASY Дата: 23 березня 2013 р., 21:52:50  Цитувати
мені теж дзвонили, рано вранці. ще спала, тому невнятними короткими фразами дала зрозуміти шо мені воно не треба і шо я інтернетом не користуюсь. ще в новорічний період під будинком людей ловили - листівкі роздавали. а недавно і в двері квартири подзвонили. але чоловік ясно дав зрозуміти, що в нас тім і нас він чудово влаштовує!
19 Дивитися профіль Qwerty Qwerty Дата: 23 березня 2013 р., 22:25:49  Цитувати
Цитата OLEX:Qwerty, ладно, давай сначала.
Цитата:Ну так если не умеете выключать рассылку рекламы на телефоне, так это не оператора проблема, а ваша личная кривизна рук. У меня почему то на трёх операторах ну никто не задолбывает звонками, их просто нету. Так что я делаю не так?
Шо робить на мобільному з київсратовською карточкою, коли звонить реальна людина з визначеного, але невідомого номера? І шо робить коли звонять на стаціонарний телефон?


-----

Добавлено 23 марта 2013 г., 21:39:01:


З недавніх пір київсрат почав ходити як сєктанти по квартирам втюхувати свій непотріб лохам, такшо у Миколи може бути можливість і мордяку начистити

ЧТо бы не было звонков свой номер нужно убирать из базы по которой идёт обзвон. Только это не сделает мальчик или девочка звонящие у которого перед носом файл со списком номеров и он просто в нём отмечает кому он звонил, а кому нет у них прав на полное редактирование нету.
Ну а то что ходят по квартирам как сектанты, пытаются заработать на жизнь, хотя я такую работу не одобряю.
20 Дивитися профіль mic mic Дата: 1 квітня 2013 р., 23:03:10  Цитувати
Бльйа, блин, народ, блин, у кого нібуть єсть самоуваженыє?
Йа просто в трансі.
Фсім кому нравицця "агресівне продвіженіє товара" прошу писать адреса і телефони на [email protected]
Буду звонить 5 раз в неділю і 3 раза в неділю приходить додому с трєбованієм купить в мене ноутбук.
Учитуйа шо вєса в мене 130 кіл і характєр вспильчівий, блин, гарантіруйу вам любімий вами ДУЖЕ агресівний мєтод продвіженійа товара.
А шо, блин, і мені ж йакось бабкі нада зароблять....
Ілі ви, народ, сраку прогібаєте токо перед кієвстаром?

-----
Добавлено 1 апреля 2013 г., 23:09:30:

maxmoney, С уваженієм прошу замітить, шо послі ваших висказиваній а также розвернутого через сраку стоа для амеріканкі і кучі інфантільних чад, катающихся на сімуляторав в більярдном залі вашого завідєнія, всі фірми в якіх ви робили отлічаються неуваженієм до клієнта, і ви с ними як лояльний работнік солідарни.

-----
Добавлено 1 апреля 2013 г., 23:11:37:

так шо от вінта вмєстє со своєй непридзятостю і рєйтінгом і многая лєта. амінь
21 Дивитися профіль Orynka Orynka Дата: 5 квітня 2013 р., 17:16:47  Цитувати
Цитата:Бльйа, блин, народ, блин, у кого нібуть єсть самоуваженыє?
Йа просто в трансі.
Фсім кому нравицця "агресівне продвіженіє товара" прошу писать адреса і телефони на [email protected]
Буду звонить 5 раз в неділю і 3 раза в неділю приходить додому с трєбованієм купить в мене ноутбук.
Учитуйа шо вєса в мене 130 кіл і характєр вспильчівий, блин, гарантіруйу вам любімий вами ДУЖЕ агресівний мєтод продвіженійа товара.
А шо, блин, і мені ж йакось бабкі нада зароблять....
Ілі ви, народ, сраку прогібаєте токо перед кієвстаром?
-----
maxmoney, С уваженієм прошу замітить, шо послі ваших висказиваній а также розвернутого через сраку стоа для амеріканкі і кучі інфантільних чад, катающихся на сімуляторав в більярдном залі вашого завідєнія, всі фірми в якіх ви робили отлічаються неуваженієм до клієнта, і ви с ними як лояльний работнік солідарни.
-----
так шо от вінта вмєстє со своєй непридзятостю і рєйтінгом і многая лєта. амінь

mic, ну Ти, блін, дайош..! Шариш, як завжди Я щойно зрозуміля, як я скууучила
22 Дивитися профіль maxmoney maxmoney Дата: 9 квітня 2013 р., 13:14:31  Цитувати
Сразу извиняюсь за офф топ, но...

Цитата mic:Бльйа, блин, народ, блин, у кого нібуть єсть самоуваженыє?
Йа просто в трансі.
Фсім кому нравицця "агресівне продвіженіє товара" прошу писать адреса і телефони на [email protected]
Буду звонить 5 раз в неділю і 3 раза в неділю приходить додому с трєбованієм купить в мене ноутбук.
Учитуйа шо вєса в мене 130 кіл і характєр вспильчівий, блин, гарантіруйу вам любімий вами ДУЖЕ агресівний мєтод продвіженійа товара.
А шо, блин, і мені ж йакось бабкі нада зароблять....
Ілі ви, народ, сраку прогібаєте токо перед кієвстаром?


Уважаемый mic, я могу расценивать это как персональную угрозу?


Цитата mic:maxmoney, С уваженієм прошу замітить, шо послі ваших висказиваній а также розвернутого через сраку стоа для амеріканкі і кучі інфантільних чад, катающихся на сімуляторав в більярдном залі вашого завідєнія, всі фірми в якіх ви робили отлічаються неуваженієм до клієнта, і ви с ними як лояльний работнік солідарни.


Во-первых: пожалуста факты относительно всех фирм, в которых я работал, каким образом у них выражалось неуважение к клиентам.
Во-вторых: "Городок" - развлекательный комплекс для всей семьи. Боулинг, бильярд, ресторан, игровые автоматы, детский центр. Если Вам дети не нравятся или люди вообще, идите в монастырь, в келью отшельника - там нет "кучі інфантільних чад". По поводу "американки" - Вы на что жалуетесь? Удар по шару можно нанести с любой позиции. Приходите - проверим.

Цитата mic:так шо от вінта вмєстє со своєй непридзятостю і рєйтінгом і многая лєта. амінь

То есть, Вы свое мнение выражать можете, а я значит не могу? Укажите по каким обьективным причинам, пожайлуста.
23 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 9 квітня 2013 р., 15:57:20  Цитувати
mic, Бачь, Максмані адекватна людина — визнає що київсратовський телефонний спам це загроза спокійному життю і здоров‘ю людей
24 Дивитися профіль maxmoney maxmoney Дата: 10 квітня 2013 р., 12:29:18  Цитувати
Цитата OLEX:mic, Бачь, Максмані адекватна людина — визнає що київсратовський телефонний спам це загроза спокійному життю і здоров‘ю людей


OLEX
25 Дивитися профіль mic mic Дата: 16 квітня 2013 р., 21:19:30  Цитувати
maxmoney,
Шановний, упасі Боже шоб я вам загрожував.
Ніякіх загроз я для вас я не являю, бо я людина мирна, не дивлячись на те шо в мене 130 кіло, вспильчивий характер і тяжолий удар правой.
Це все вас не стосується, це стосуєтьсяя тих "желающіх заработать" які будуть ломиться в мої двері с кабелями і обценьками.
Це по перше. По друге стосовно ваших переконань "насічьот уваженія" можу сказать от вінта с полним правом, бо Ви як не як "работалі в кієвстарі", якій мене тероризує, і работаєте в боулінгу, якій думає як срубить бабла побольше, запхавши дитячі тринажери в більярдний зал.
Що рівносильно як би взяти і заперти на булінг-дорожку веселі карусєлі.
По третє з вашим мнєнням і цілковитою його оплачуваною солідарністю з мнєнням вашого роботодавця я вже стикався, коли підіймалося питання про бескоштовний вхід на більярд в вечірні години в пятницю.
Поки він був платний - ви цілкои переконливо доказували шо "так зашибісь і так должно буть".
А коли став бесплатний ви тут таки на форумі повідомили що він став бесплатний "і наконєц-то стало зашибісь".
Я чєсно, хотів би такого лояльного работніка як Ви, но упасі Боже такого нещирого друга.
Жаль, жаль. Бо взгляд у вас одухотворьонний і глубокій. Посєму видно шо чєловєк ви неплохой, но губітє свой талант.


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: FHCAf

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Tatunya,

Сьогодні віртуальний день народження у 9 користувачів: GmYrIkk, camomile, TimOn29, Cocaine, Jeka_1232, tatiana, yaroslav, max957, dionissa,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту