На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Кличко vs Повєткін: 12 раундів і перемога українця

6 жовтня 2013 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 1671 | Коментарів: 7
Новина  Кличко vs Повєткін: 12 раундів і перемога українця
Суперчемпіон WBA Володимир Кличко переміг росіянина Олександра Повєткіна за очками після 12 раундів та відстояв титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO.

У 12-му раунді обидва боксери втомилися, а рефері оголосив технічну перерву, оскільки у Повєткіна порвалася боксерська рукавичка.

За весь час бою російський боксер часто падав, не витримуючи натиску Кличка-молодшого, а команда українського боксера з шостого раунду вимагала від спортсмена "завершувати бій" нокаутом.



Бій між суперчемпіоном WBA Володимиром Кличко та російським боксером Олександром Повєткіним відбувся у Москві у спорткомплексі "Олімпійський".

На супербій Кличко – Повєткін приїхали знамениті представники боксу – Микола Валуєв, Костя Цзю, Льюїс, Дерек Чісора, Форман, Джуда і багато інших. Окрім того в залі були присутні вболівальники Повєткіна - Микита Михалков, Олександр Розенбаум, Олена Ісінбаєва.


Коментарі (7 шт.):

1 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 6 жовтня 2013 р., 15:31:53  Цитувати
Після бою російські ЗМІ відреагували на перемогу українця такими новинами: "Кличко здобув перемогу за очками над Повєткіним і втримав свої чемпіонські титули. Багато шанувальників розчаровані технічним рівнем боксу суперважкоатлета".

Під час і після бою соцмережі активно обговорювали події на рингу. Багато хто з користувачів відзначав "брудний" стиль боксування Кличка, його нетипову поведінку на ринзі. При цьому багато хто шкодував, що Повєткіну ніяк не вдається достойно відповісти на удари Кличка.

Вболівальники висловлювали такі думки щодо бою: "Договірняк. Кличко міг укласти Повєткіна ще в 7-му раунді, або у 8-му. Але тоді б Росія ввела війська!".

Також користувачі зауважили, що "недоробкою команди Кличка є відсутність українського прапора на ринзі і кадрі (під час трансляції) в момент перемоги".

На пафосний вихід Повєткіна на ринг, самовпевненість та колосальну підтримку у залі з боку російських прихильників соцмережі відреагували уїдливими "фотожабами" та анекдотами.

"Хейден Панеттьер: Милый, где ты был? Владимир Кличко: Я дрался.
ХП: Но почему ты сухой и совсем не пахнешь? ВК: Так я же с Поветкиным дрался".

Жена Поветкина: - Саша, как твое самочувствие? Поветкин: - Ни в одном глазу ... не вижу!!


-----
Добавлено 6 октября 2013 г., 15:32:47:







2 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 6 жовтня 2013 р., 22:13:07  Цитувати
ну по очках це напевно не зовсім класно?
3 Дивитися профіль crok crok Дата: 7 жовтня 2013 р., 02:42:45  Цитувати
Я уважно продивився весь бій. І у мене склалося впевнене враження - Кличко не мав завдання покласти Повєткіна!

Це видно хоча б того, що він провів весь бій майже однією лівою рукою! Ударів правою було дуже мало й ті так, щоб відмахнутись... Було пару моментів, коли Володя прикладав силу, але, на щастя Повєткін від тих ударів ухилився!

Також, за те, що бій не буде завершуватись нокаутом, був і той факт, що Кличко відправив Повєткіна у нокдаун вже у другому раунді, відправляв Повєткіна у нокдауни раз за разом, але! - ні разу навіть не спробував добити вже розбитого супротивника!

Особливо це стало помітно вже у 8 раунді, коли Повєткін вже ледь тримався на ногах... і все одно Кличко не давав роботи своїй правій руці! Можна з упевненістю сказати, що Кличко побив Повєткіна однією лівою!

Також весь хід бою нагадував звичайні замовні бої професійних боксерів, коли у ринзі штучно підтримується невизначеність - то один виграє, то інший! І за рахунок цього тоталізатори накручують ставки!.. Не будемо забувати, що у братів Кличків своя промоутерська компанія і вони дуже добре навчились заробляти на боксі! Ну, справжні професіонали!

Під кінець бою, коли вже оголошували переможця і Кличко стояв у оточенні всіх своїх поясів, а режисери продовжували показувати побитого "но нєпабєждьоннава" Повєткіна, мені навіть здалося, що все це дійство заздалегідь зрежисоване, і що такий результат бою був заздалегідь обговорений із Кличками тим російським олігархом, який виклав космічну суму за організацію бою саме у Москві!

Якщо не помиляюсь, там фігурували такі суми: 6,1 млн, 7,1 млн (це давали самі Клички), і більше 22 млн, які дав російський олігарх! Звісно, виграв він! Але ж... зверніть увагу на різницю цифр! У три рази більше за всіх!

І от, виклавши таке бабло, отримати посеред Москви повний розгром росіянина, де він із побитою рєпой лежить у "полном отрубє" посеред рингу?! Та ще від кого? Від українця!!! Для кацапів це - найгірше за їхні самі погані сподівання!

Тому, на мою думку, було укладено домовленість із Кличком - якщо бачиш, що Повєткін тобі не рівня - тягни до останнього, щоб було ні вашим, ні нашим! адже своє бабло ти й так отримаєш!!!

Кличко зрозумів що Повєткін йому не рівня вже у другому раунді, коли відправив його у перший нокдаун! Але... якраз з того моменту він і не застосовував праву руку!

Взагалі, цей поєдинок був більш схожий на греко-римську боротьбу - боксери то стояли у обіймах один одного, то Повєткін був десь під ногами у Кличка, то взагалі - лежав на рингу...

І ще одне зауваження - видно, що Кличко ні разу не застосував свої знання та вміння навіть на 80 процентів! Натомість Повєткін ще не нає ні досвіду, ні техніки, щоб битися із такими суперпрофі, як Кличко! Він тільки час від часу вибухав атаками останньої надії - попаду, так попаду! Але завжди наривався на жорсткий кличковський джеб! Що по завершенню бою було дуже добре видно на обличчі Повєткіна.

-----
Добавлено 7 октября 2013 г., 03:18:24:

І навіть такий факт, - ні разу я особисто ніде не побачив ні одного прапора України!, особливо, коли оголошували переможця... Зазвичай Кличко у таких випадках стає на канати на всі чотири сторони, щоб привітати глядачів, а в цей час позаду нього, або ж і він сам, тримає прапор України! Навіть тоді, коли він виступав від імені німецької промоутерської контори! А тут... - просто показали Кличка, який не знав, куди йому причепити його пояси боксерських асоціацій!

А на самому початку, коли виконувались гімни, так наш гімн співала Джамала, яка з нього зробила щось таке, пластмасово-сучасну напівестрадну обробку, що для гімну, я вважаю, неприпустимо! А от російський гімн виконував сам Кобзон, і від його виконання віяло гордістю за велику державу!

Та все ж,.. як я прочитав у одному коментарі - Кличко добряче повитирав підлогу рингу у Москві найсильнішим «русскім вітязєм»!
4 Дивитися профіль Tyt24vcytki Tyt24vcytki Дата: 7 жовтня 2013 р., 14:48:15  Цитувати
Цитата crok:отримати посеред Москви повний розгром росіянина, де він із побитою рєпой лежить у "полном отрубє" посеред рингу?! Та ще від кого? Від українця!!! Для кацапів це - найгірше за їхні самі погані сподівання!
За тиждень всі москалі вже будуть переконані, що Повєткін не просто вистояв проти Володимира а вони нарівні. За місяць у цьому будуть переконані всі українці. А через півроку стане відомо що Кличка таки переміг «русскій вітязь».
У цьому непереможна сила московських істориків!
5 Дивитися профіль crok crok Дата: 8 жовтня 2013 р., 03:24:09  Цитувати
Tyt24vcytki,
Цитата:У цьому непереможна сила московських істориків!
- класно сказано!

А ось деякі думки самих боксерів:

«Російський наставник Повєткіна повідомив, що одразу після бою його підопічний був дуже розпалений. Він навіть сказав роздратовано: “Мені б ще пару раундів, я б його дістав”».

«Сам В.Кличко не дуже засмучений тим, що не відправив О.Повєткіна в нокаут. Він зазначив, що відстояв свої чемпіонські титули в бою з гідним суперником, який протримався всі 12 раундів, чим здивував українця. "Навіщо вигравати нокаутом у Повєткіна в Москві? Щоб засмучувати господарів? Втім, і без нокауту я всім все довів", - сказав Володя».

unn.com.ua

А особисто у мене така думка, що якби Повєткін дійсно б Кличка "дістав", то Кличко вимушений був би застосувати свою праву руку, ну, хоча б з образи! І тоді Повєткіну прийшлося б довго лежати на помості рингу!
6 Дивитися профіль rediska rediska Дата: 8 жовтня 2013 р., 06:56:01  Цитувати
I казав Бог українцям:
- Я дам вам Кличка!
- А нашо він нам?
- Він поб’є всіх нігерів та москалів!
- Ахрєнеть! Дайте ДВА!
7 Дивитися профіль crok crok Дата: 10 жовтня 2013 р., 01:49:48  Цитувати
rediska,


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: wv8o

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Tatunya,

Сьогодні віртуальний день народження у 9 користувачів: GmYrIkk, camomile, TimOn29, Cocaine, Jeka_1232, tatiana, yaroslav, max957, dionissa,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту