На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Вісник місцевої влади від 26 червня 2009 року

1 липня 2009 р. | Автор: Helen | Переглядів: 1578 | Коментарів: 0
Новина  Вісник місцевої влади від 26 червня 2009 року
Вісник місцевої влади від 26 червня 2009 року
Міський голова Юрій Беркут провів робочу нараду з керівниками гуманітарної сфери міста. На нараді обговорювалося питання щодо виконання плану заходів за попередній тиждень, які, як зазначив Юрій Беркут, виконані в повному обсязі. Міський голова звернув увагу на організацію проведення заходів до Дня Конституції України, Дня молоді та випускного вечора.
Під головуванням Юрія Беркута відбулося засідання Ради голів постійних депутатських комісій і фракцій та спільне засідання депутатських комісій, на яких обговорювався й погоджувався порядок денний 62 сесії міської ради.
Цього ж дня головний спеціаліст Південного сектора з охорони навколишнього природного середовища Ніна Дідусенко провела навчання для депутатів міської ради на тему «Екологічне законодавство України. Правова охорона навколишнього середовища. Право природокористування».


Відповідно до змінених Умов проведення конкурсу на пасажирські перевезення в м.Прилуки, що були розроблені на виконання постанови Кабінету Міністрів України № 1081 від 03 грудня 2008 року та затверджені рішенням виконавчого комітету, 15 червня відбувся перший етап конкурсу на пасажирські перевезення.
У зв’язку з великою кількістю заяв, поданих на маршрут № 21 «273 квартал – Дослідна», 22 червня конкурсна комісія провела другий етап конкурсу.
Як зазначив голова конкурсної комісії Олександр Сивенко, у вищезазначену Постанову в травні поточного року було внесено зміни, які на 40 % оновлюють механізм проведення конкурсу на пасажирські перевезення, тому комісія, засідання якої відбулося 22 червня, вирішила анулювати результати проведення першого етапу конкурсу з метою приведення рішень виконкому, що стосуються пасажирських перевезень у місті, у відповідність до чинного законодавства.
Конкурс за зміненими Умовами заплановано провести у вересні поточного року.


23 червня
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету, порядок денний якого налічував близько 20 питань.
Виконком розглянув заяви громадян міста стосовно укладання договору купівлі-продажу частини квартири, узгодив розміщення та погодив режим роботи об’єктів господарської діяльності, затвердив у новій редакції бланк дозволу на відключення від систем централізованого опалення та гарячого водопостачання.
Члени виконавчого комітету заслухали інформацію начальника відділу у справах дітей міської ради Людмили Кулій про виконання договірних зобов’язань прийомними сім’ями.
З метою спрощення порядку надання субсидій деяким категоріям громадян, яким раніше субсидії призначалися за результатом обстеження матеріально-побутових умов проживання громадян, виконавчий комітет міської ради вирішив:
1. Субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг незалежно від розміру загальної площі житла надавати сім’ям, які складаються
- з непрацюючих інвалідів І та ІІ груп;
- з одиноких непрацездатних громадян, які не працюють, за відсутності лічильника обліку газу та теплової енергії на опалювальний період.
2. Рішення виконавчого комітету № 648 від 26 грудня 1995 року «Про організацію роботи по спрощенню механізму надання субсидій на житлово-комунальні послуги та надання субсидій на загальну площу житла непрацездатним громадянам» вважати таким, що втратило чинність.

На виконання розпоряджень Кабінету Міністрів України від 20 червня 2007 року № 453-р «Деякі питання взаємодії місцевих державних адміністрацій та правоохоронних органів», Чернігівської обласної державної адміністрації від 30 липня 2007 року № 304 «Про взаємодію місцевих державних адміністрацій та правоохоронних органів», заслухавши інформацію начальника відділу у справах дітей міської ради Людмили Кулій про хід виконання рішення виконавчого комітету № 579 від 25 вересня 2007 року «Про взаємодію виконавчих органів міської ради та правоохоронних органів», виконавчий комітет відмітив, що на сьогодні діють «Комплексна програма профілактики правопорушень на 2007-2009 роки», міська «Програма подолання дитячої безпритульності і бездоглядності на 2007 – 2010 роки», рішенням виконавчого комітету № 134 від 03 березня поточного року затверджено План заходів на 2009 рік стосовно недопущення ускладнення криміногенної ситуації в місті серед дітей та молоді в період світової фінансової кризи.
Забезпечується проведення профілактичних заходів, спрямованих на запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності. Уживаються заходи для своєчасного повернення таких дітей у сім’ї та навчальні заклади за місцем проживання. Проводиться правовиховна та просвітницька робота, запроваджено Єдині дні профілактики правопорушень у навчальних закладах міста різних рівнів акредитації.
Активізувалася робота щодо сприяння особам, які звільнилися з місць позбавлення волі, бездомним громадянам у видачі документів, необхідних для вирішення соціально-побутових питань. Надається допомога вищезазначеній категорії осіб у соціальній адаптації.
Питання взаємодії відділів та управлінь міської ради та правоохоронних органів висвітлюються в місцевих засобах масової інформації.
Виходячи із вищевикладеного, виконком міської ради вирішив:
- інформацію начальника відділу у справах дітей міської ради Людмили Кулій про хід виконання рішення виконавчого комітету № 579 від 25 вересня 2007 року «Про взаємодію виконавчих органів міської ради та правоохоронних органів» узяти до відома;
- відповідним управлінням та відділам міської ради забезпечити виконання заходів;
- рекомендувати міському відділу (з обслуговування м. Прилук та Прилуцького району) УМВС України в Чернігівській області забезпечити участь правоохоронних органів у проведенні заходів;
- контроль за виконанням рішення покласти на в.о. першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Сивенка та інформувати виконком міської ради в червні 2010 року.

З метою впорядкування сезонної торгівлі овочами та фруктами на території міста в 2009 році, ураховуючи лист Прилуцького відділення Державтоінспекції при ВДАІ УМВС в Чернігівській області № 987 від 19 червня поточного року, виконавчий комітет міської ради відповідним рішенням визначив для торгівлі овочами та фруктами на території міста в період з 1 липня по 31 жовтня 2009 року наступні місця:
- майданчик у 273 кварталі по вул.Гвардійській (у районі магазину «Космос»);
- на розі вулиць Шмідта – Боброва;
- район М’ятно-дослідної станції (вул.Київська);
- на розі вулиць Київської та Перемоги;
- військове містечко (біля будинку № 152, магазин «Городок») або біля магазину «Моноліт».
Виконком затвердив також перелік документів, необхідних для отримання дозволу на торгівлю овочами та фруктами.
Дозвіл на здійснення торгівлі буде надаватися розпорядженням міського голови після надходження заяви з відповідними документами.
Виконавчий комітет рекомендує Прилуцькому міському відділу (з обслуговування міста Прилуки та Прилуцького району) УМВС України в Чернігівській області здійснювати контроль з метою недопущення торгівлі в недозволених місцях.


У сесійній залі міської ради відбулася офіційна зустріч міського голови з кращими представниками молоді з нагоди святкування Дня молоді.
Юрій Беркут, виступаючи перед молодим поколінням, зазначив, що для 18 тисяч молодих людей віком до 35 років, які проживають у Прилуках, успішно реалізовується міська програма «Молодь», утілюються молодіжні проекти, активно діє нещодавно утворена молодіжна Рада міста тощо.
У вітальному слові Юрій Беркут закликав молодь бути відповідальними за свою долю та долю своєї країни. Міський голова побажав молодим людям фізичної та духовної сили, запевнивши, що органи влади докладуть усіх зусиль для підтримки молодіжних проектів та вирішення проблем молодого покоління.
Юрій Беркут вручив Подяки та цінні подарунки кращим представникам молоді міста.
Від імені нагороджених узяла слово завідувачка організаційно-масового відділу ЦТДЮ Наталія Іваненко, яка висловила вдячність міському голові та виконавчому комітету за розуміння проблем молоді та всіляку підтримку.


24 червня
У приміщенні комітету самоорганізації населення № 6 мікрорайону військового містечка № 12 проводився виїзний особистий прийом громадян міським головою Юрієм Беркутом.
На прийомі були присутні депутат міської ради Володимир Макогон, начальник юридичного відділу міської ради Валентина Горбач, заступник начальника управління житлово-комунального господарства міської ради Віктор Сметанко та голова КСН №6 Надія Дановська.
Прийом проводився в порядку черги з 9 до 12 години. На прийомі побувало 35 мешканців мікрорайону, які піднімали питання, що є проблемними на даний час для військового містечка, зокрема щодо оформлення земельних ділянок під городництво, ремонт доріг та обмеження руху важкотонних автомобілів через житловий район в/м №12, забезпечення гарячою водою в літній період тих будинків, де вона відсутня тощо.
Також громадяни зверталися до міського голови стосовно самочинного захоплення земель загального користування, самочинного будівництва та добросусідських відносин, піднімалися питання соціального захисту.
На частину звернень міський голова надав розяснення безпосередньо під час прийому, по решті звернень - доручення щодо їх розгляду в управліннях та відділах міської ради в терміни, передбачені чинним законодавством.
Усі звернення зареєстровані та поставлені на контроль у громадській приймальні міської ради.


У комітетах самоорганізації населення міста пройшов Єдиний день депутата на тему «Про дотримання санітарних норм і правил на місці розміщення об’єктів торгівлі».
Народні обранці звітувалися перед мешканцями міста про вирішення піднятих ними питань під час попередньої зустрічі та взяли до виконання нові доручення виборців.


Відбулося засідання постійної комісії з питань захисту прав дитини, на якому йшла мова про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, про призначення опікуна й опіки над житлом та майном неповнолітніх, про позбавлення батьківських прав. Комісія розглянула й інші питання.


25 червня
Міський голова взяв участь у розширеному засіданні колегії обласної державної адміністрації, на якому слухалося питання «Про стан упровадження енергозберігаючих технологій у житлово-комунальній та бюджетній сферах».
Енергозбереження стало темою номер один, над якою працюють у всіх містах України. Не стоїть осторонь і місто Прилуки. Постійно проводиться відповідна робота по впровадженню енергозберігаючих заходів на промислових підприємствах, у закладах бюджетної сфери та в житлово-комунальному господарстві.
Головними напрямками діяльності комунальних підприємств є впровадження енергозберігаючих технологій на об’єктах тепловодопостачання та водовідведення, розробка нових механізмів контролю за якістю наданих населенню послуг, максимальна участь підприємств комунальної сфери в різних проектах і програмах, про що доповідав на колегії міський голова Юрій Беркут.
Голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко запропонував провести в Прилуках виїзний семінар з метою вивчення досвіду з упровадження в місті інноваційних технологій у питанні енергозбереження.


Відповідно до Плану основних заходів з підготовки цивільної оборони Чернігівської області у 2009 році, організаційних указівок заступника голови облдержадміністрації в актовій залі міської ради пройшло тренування на тему «Дії міської евакуаційної комісії щодо виконання завдань у разі загрози або виникнення надзвичайної ситуації на арсеналі боєприпасів».
На тренування залучалися міська евакуаційна комісія, управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради, представники служб цивільного захисту міста, Прилуцьких міських курсів ЦО та адміністрацій збірних евакуаційних пунктів м.Прилуки.
Заступник голови міської евакуаційної комісії Петро Клим ознайомив учасників зібрання з планом проведення тренування, нагадав основні положення Плану евакуації жителів міста Прилуки.
Представник арсеналу авіаційних засобів ураження підполковник Сергій Архаткін проінформував членів тренування про специфіку діяльності арсеналу, про запобігання виникненню надзвичайних ситуацій на території військової частини та можливі наслідки в результаті їх виникнення.
Спеціаліст управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради Анатолій Шкурат довів до відома присутніх інформацію щодо зміни місць розташування збірних евакуаційних пунктів та їх функції під час проведення евакозаходів.
Учасники тренувань ознайомилися з ввідними, що надійшли від обласного керівництва.
Заступник голови міської евакокомісії Петро Клим підбив підсумки проведення тренувань та надав відповіді на запитання присутніх.


Відбулося засідання координаційної ради у справах дітей, на якому спеціаліст відділу у справах дітей міської ради Наталія Лисова доповідала про стан виконання в місті Указу Президента України № 411 від 5 травня 2008 року «Про заходи щодо забезпечення захисту прав і законних інтересів дітей», який знаходиться на постійному контролі у відділі у справах дітей міської ради.
Про організацію дозвілля дітей за місцем проживання проінформувала начальник відділу у справах дітей міської ради Людмила Кулій.


Цього ж дня відбулася міжвідомча нарада, на порядок денний якої вносилися питання про правопорушення та злочини, скоєні неповнолітніми мешканцями міста протягом травня поточного року, про результативність роботи, проведеної з неповнолітніми, що були доставлені до міського відділу міліції за вчинення правопорушень.
Також ішла мова про неповнолітніх, які перебувають на обліках відділення кримінальної міліції у справах дітей та Прилуцького наркологічного диспансеру.
Міжвідомча нарада одним із пунктів ухвалила необхідність проведення моніторингу підліткової злочинності за два квартали 2009 року в частині визначення причин правопорушень, скоєних неповнолітніми.


26 червня
Відбулося пленарне засідання 62 сесії міської ради.
Укотре при формуванні порядку денного народні обранці зняли з розгляду питання «Про структуру та чисельність міської ради та її виконавчих органів».
Одним з перших депутати розглянули бюджетні питання та прийняли по них рішення, відповідно до яких виділено кошти для виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію дахів дошкільних навчальних закладів №№ 2, 11 та 19, на реконструкцію даху спеціалізованої школи № 6, на капітальний ремонт даху загальноосвітньої школи № 3, на придбання комп’ютерної техніки та багатофункціонального пристрою для кабінету інформатики школи № 13. Також виділено кошти на соціальний захист населення в частині виплат матеріальної допомоги.
Додатково, за пропозицією депутата міської ради Олександра Прозура, виділено кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво артезіанської свердловини для поліпшення водопостачання в мікрорайоні Рокитний.

Депутати затвердили план роботи Прилуцької міської ради на ІІ півріччя 2009 року, тематику навчання депутатів та тематику Єдиного дня депутата на ІІ півріччя.

До порядку денного сесії було внесено кілька депутатських запитів. Зокрема, депутат Іван Щербань підняв питання щодо експлуатації цвинтаря, що знаходиться на розі вулиць Київської та Перемоги, депутат міської ради Світлана Яременко підняла питання стосовно аварійної лінії електропередач по вулиці Соборній.
Депутатський корпус підтримав запити, унесені Іваном Щербанем та Світланою Яременко.

З метою реалізації Стратегії сталого розвитку Прилуччини до 2011 року та залучення міста до Плану дій Європейського Союзу по енергоефективності, розглянувши текст «Угоди мерів», запропонований Європейським Союзом, міська рада підтримала «План Дій Європейського Союзу з енергоефективності: Реалізуючи потенціал» і пропозицію приєднатись до ініціативи «Угода мерів» та уповноважила міського голову Юрія Беркута від імені територіальної громади міста Прилуки підписати спеціальну Угоду щодо умов участі в «Угоді мерів».

Міська рада затвердила Кодекс етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Прилуцької територіальної громади, метою якого є
- забезпечення якісних, гідних умов життя територіальної громади, створення умов для реалізації прав мешканців міста;
- сприяння духовності, зміцненню моральних цінностей, доброзичливим взаєминам прилучан;
- здійснення добросовісного й ефективного управління, зацікавленість у вдосконаленні роботи виконавчої влади, посилення відкритості, гласності та прозорості діяльності.
Вимоги Кодексу етики відповідають Конституції України та основним положенням Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну службу», «Про службу в органах місцевого самоврядування» та іншим нормативно-правовим актам.
Норми Кодексу етики є базовими та застосовуються в межах всіх процесів життєдіяльності територіальної громади м.Прилуки. Кодекс установлює загальні правила поведінки та етики, якими повинні керуватися у своєму житті мешканці міста.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення міської ради
http://pryluky.org



Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: m0fiv

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 3 користувачів: TAMPLIER, sic23, VIKAS,

Сьогодні віртуальний день народження у 11 користувачів: romanenko, RazoR, grek, tanyusha, DzhaBudda, sang82, yura, urets1961, Vampir, ksushka1988, flpnko,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту