На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Привітання міського голови з Новим Роком!

2 січня 2010 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 2789 | Коментарів: 0
Новина  Привітання міського голови з Новим Роком!
Привітання міського голови з Новим Роком! Від імені міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто вітаю вас із новим 2010 роком і Різдвом Христовим!

Рік, що минає, для Прилук, як і для всієї України, був непростим. Фінансово-економічна криза, бюджетні проблеми, дочасний старт передвиборчих президентських перегонів – усе це не могло не позначитися на життєдіяльності міста, але воно працювало й розвивалося.

2009 році основні промислові підприємства Прилук спрацювали так, що мають найменший спад виробництва у порівнянні із середнім по області та державі й зробили вагомий внесок у справу наповнення обласного та державного бюджетів. Позитивні зрушення сталися в прилуцькій медицині. Безперечно, ця галузь ще далека від ідеалу, але міська влада в межах своїх повноважень робить усе можливе, аби прилучани були забезпечені якісними медичними послугами.

У 2009-му в Центральній міській лікарні відкрито центр штучної нирки, зроблено капітальний ремонт інфекційного та пологового відділень, за бюджетні й спонсорські кошти для лікарні придбано рентгенівський апарат та інше сучасне обладнання. Ми й надалі працюватимемо у напрямку переоснащення закладів медичної галузі та покращення якості її послуг, адже охорона здоров’я прилучан – один із головних пріоритетів у роботі міської влади.

Гадаю, висловлю спільну думку всіх мешканців міста, коли скажу, що визначною подією 2009 року став початок реалізації проекту реконструкції і благоустрою історичної зони Прилук. Цим ми завдячуємо Почесному громадянину міста Юрію Коптєву. За його кошт уже реконструйовано сквер Івана Дубинського та Центральну площу. Велике спасибі Юрію Вікторовичу за те, що в складних економічних умовах сьогодення він продовжує підтримувати Прилуки, всіляко допомагає їм вийти на новий рівень розвитку.

Серед плюсів 2009 року – відкриття Стрітенського собору, продовження реалізації проекту Європейського Союзу ТАСІS "Сталий територіальний розвиток в Україні", черговий етап комп‘ютеризації освітньої галузі, у ході якого всі школи й гімназії Прилук одержали нові комп‘ютерні класи.

У році, що минає, перед самоврядними Прилуками як ніколи гостро постали бюджетні проблеми, тому до позитивів я б відніс і одержану від Чернігівської облдержадміністрації фінансову підтримку в розмірі понад 11 мільйонів гривень, що дозволила зробити повний (по 29-е грудня включно) розрахунок по зарплаті з працівниками бюджетної сфери.

Проте, на жаль, через ненадання Кабінетом Міністрів України дозволу на продаж землі, на якій розташовані промислові приміщення тютюнової компанії "В.А.Т. - Прилуки", суттєво зменшилися надходження до бюджету розвитку міста поточного року й Прилуки були позбавлені можливості вирішити низку соціально значимих для міста питань. Також нам не вдалося вплинути на процес прийняття бюджету країни на 2010 рік, через що перші місяці нового року доведеться працювати за однією дванадцятою бюджету 2009 року, що створить певні труднощі із фінансуванням бюджетних галузей. Ми маємо бути готові до цього, і мені б не хотілося, щоб і в 2010 році проблеми з бюджетом у Прилуках знову спричинили дешеві політичні спекуляції. Гра на електоральних настроях не приносить місту нічого хорошого. Сподіваюся, це зрозуміють усі представлені в місцевому парламенті політичні сили, і 2010-й рік пройде в Прилуках під знаком консолідації зусиль усіх гілок влади.

Найбільш відповідальні завдання прийдешнього року - завершити реалізацію проекту TACIS, розпочати будівництво нового приміщення гімназії №1 та втілення ідеї створення на базі військового аеродрому потужного повітряного вантажного комплексу. У наступному році ми повинні належним чином відсвяткувати ювілейну дату в історії Прилук - 925-у річницю з Дня їх заснування.

Усі наші плани стануть реальністю тільки тоді, коли ми щиро любитимемо своє місто і будемо єдині в бажанні зробити його ще заможнішим та красивішим. Тож нехай щаслива новорічна зоря принесе всім нам впевненість у майбутньому, нехай у повсякденній праці на благо рідного міста нам допомагає Господь Бог! З нагоди новорічно-різдвяних свят зичу вам, дорогі прилучани, міцного здоров’я, добробуту і щедрої долі!

З повагою, міський голова м. Прилуки Юрій БЕРКУТ


http://gradpryluky.info/


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: 9ZgJh

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 1 користувачів: Dmitro,

Сьогодні віртуальний день народження у 8 користувачів: vbrjkf, qwerty11, zylime, dimakh, yura37, Drsalin, venca, n3li,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту