На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Вісник місцевої влади US

20 січня 2010 р. | Автор: Helen | Переглядів: 1270 | Коментарів: 1
Новина  Вісник місцевої влади
Вісник місцевої влади Відбулося засідання виконавчого комітету, порядок денний якого налічував 16 питань.
Відповідно до протоколу засідання конкурсного комітету Прилуцької міської ради з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування від 26 жовтня минулого року, виконком міської ради затвердив паспорти міських автобусних маршрутів загального користування №№1, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 15, 16, 16А, на яких перевезення здійснюватиме ВАТ “Прилуцьке АТП-17407”.
Виконавчий комітет уклав Договір на 5 років з ВАТ “Прилуцьке АТП-17407” на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

З метою забезпечення в повному обсязі потреб мешканців міста в послузі з пасажирських перевезень виконком ухвалив рішення про проведення 22 лютого поточного року конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування по місту Прилуки та затвердив перелік міських маршрутів, що вносяться на конкурс (див. стор. ).
Виконавчий комітет доручив конкурсному комітету Прилуцької міської ради з визначення пасажирських перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування розпочати процедуру проведення конкурсу.


Ухвалено рішення про встановлення плати за харчування дітей та хворих

Виконавчий комітет ухвалив рішення про встановлення плати на 2010 рік за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах та загальноосвітніх школах міста, за харчування хворих у комунальному лікувально-профілактичному закладі “Прилуцька центральна міська лікарня” та погодив договори “Про надання послуг їдалень (послуг харчування з правом закупівлі продуктів харчування) на 2010 рік”.


Установлено пільги щодо плати за харчування дітей

Розглянувши службову записку начальника управління освіти міської ради Тетяни Клименко стосовно встановлення додаткових пільг щодо плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, виконком міської ради відповідним рішенням звільнив батьків від плати за харчування дітей на 2010 рік у дошкільних навчальних закладах при умові виховання в сім’ях п’ятьох і більше дітей, дітей-інвалідів та в разі, якщо обоє батьків є інвалідами.


З метою вшанування подвигу захисників України

З метою вшанування подвигу юних захисників України в бою під Крутами в січні 1918 року та належного відзначення у 2010 році в Прилуках цієї історичної події виконком міської ради затвердив план заходів, яким передбачено виступи лекторських груп у загальноосвітніх навчальних закладах міста, проведення годин спілкування, уроків мужності та патріотизму, шкільних конференцій. Буде проведено конкурс учнівських рефератів “З історії боротьби за незалежність України”, тематичні виховні заходи у вищих навчальних закладах міста, у міській Центральній бібліотеці імені Любові Забашти пройде виставка-реквієм “Біль мого народу — Крути”.
Планом передбачено проведення й інших заходів.
Контроль за виконанням даного рішення покладено на міського голову Юрія Беркута.
Інформацію про хід виконання даного рішення виконком заслухає в лютому 2010 року.


До Дня Соборності України

На виконання Указу Президента України “Про відзначення у 2010 році Дня Соборності України”, розпорядження голови обласної державної адміністрації “Про відзначення 91-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки” виконком міської ради затвердив план заходів з відзначення цієї знаменної дати в місті Прилуки.
Відповідно до затвердженого плану заходів, у загальноосвітніх навчальних закладах міста будуть проведені уроки історичної пам‘яті, тематичні читання, виховні години, круглі столи, шкільні конференції тощо.
У міській Центральній бібліотеці імені Любові Забашти 20 січня буде відкрито виставку-дайджест “Від серця до серця, від краю до краю”.
21 січня у міській бібліотеці №3 пройде бібліотечний урок “Соборність України — дата в історії держави”.
22 січня в церквах Прилук відбудеться молебень з нагоди Дня Соборності України.
Буде проведено й інші заходи. Забезпечення виконання заходів покладено на відділ з питань внутрішньої політики, управління освіти, відділ культури і туризму та відділ молоді міської ради.


15 січня
Заслужені нагороди — кращим із кращих

Міський голова провів робочу нараду зі своїми заступниками, керівниками управлінь та відділів міської ради, директорами комунальних підприємств міста.
Нарада з керівним апаратом розпочалася з приємної миті — нагородження комунального підприємства “Комбінат шкільного харчування “Шкільний” медаллю “Комунальне підприємство року 2009” та вручення Національного сертифікату за зайняте 10 місце серед 300000 підприємств комунальної форми власності за критерієм “Обсяг реалізованої продукції”. Підприємства-переможці визначалися за результатами ранжирування понад 300000 комунальних підприємств України за офіційними даними Державної статистики.
Директор комунального підприємства “Комбінат шкільного харчування “Шкільний” Лідія Сердюк отримала Національний сертифікат “Державний керівник року” та відзнаку Національного бізнес-рейтингу — орден “За заслуги у професійній діяльності”.
Шановна Лідіє Станіславівно!
Прийміть найщиріші вітання з високими відзнаками й нагородами Вашого підприємства та особисто Вас. Бажаємо Вам і всьому Вашому колективу підкорення нових вершин і високих професійних злетів.

Міський голова Юрій Беркут нагородив Почесними грамотами міської ради директорів комунальних підприємств Олександра Мозгова і Олександра Чепеля та спеціаліста управління освіти Ігоря Фроленка за організацію роботи по благоустрою та санітарній очистці міста в рамках осіннього місячника.
Юрій Беркут вручив Подяки міського голови низці осіб, відповідальних за організацію роботи по проведенню осіннього місячника.


Про готовність відділу Державного реєстру виборців до проведення виборів

На нараді міського голови з керівним апаратом слухалося питання “Про роботу відділу Державного реєстру виборців по забезпеченню проведення виборів Президента України 17 січня 2010 року”, про що проінформував начальник відділу Державного реєстру виборців. Григорій Мисан закцентував увагу на тому, що протягом останніх чотирьох місяців відділ працював над проведенням первинного уточнення Державного реєстру виборців (за повідомленнями, що розсилалися Центральною виборчою комісією у вересні-жовтні 2009 року).
Відповідно до Закону України “Про Державний реєстр виборців”, відділ здійснював періодичне поновлення списків виборців. Станом на 17 грудня минулого року підготовлені попередні списки виборців були передані окружній виборчій комісії, яка, у свою чергу, передала їх дільничним комісіям.
У період із 17 грудня по 09 січня відділ ведення Державного реєстру виборців уносив зміни в попередні списки виборців і вже 13 січня уточнені списки виборців були передані окружній виборчій комісії.
Григорій Мисан наголосив на тому, що кожен виборець у день виборів, тобто 17 січня, матиме можливість реалізувати своє волевиявлення, навіть якщо він з якихось причин не внесений у список на виборчій дільниці.
Начальник відділу Державного реєстру виборців звернувся з проханням до тих, хто в день виборів виявиться не внесеним у список виборців, завітати у відділ Державного реєстру виборців, що знаходиться в приміщенні міської ради по вул. Незалежності, 82, з метою надання своїх даних для внесення їх у Державний реєстр виборців.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення Прилуцької міської ради
http://gradpryluky.info


Коментарі (1 шт.):

1 Дивитися профіль CHE CHE Дата: 21 січня 2010 р., 21:09:08  Цитувати
Похоже на передвиборчу програму, а вроде далеченько до мая ще.


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: quxOZ

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 2 користувачів: bdidon, MACM,

Сьогодні віртуальний день народження у 4 користувачів: motorola2009, Redfor, Oxsana, Anastasia05,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту