На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Новини спорту

13 лютого 2010 р. | Автор: Helen | Переглядів: 2863 | Коментарів: 0
Новина  Новини спорту
Новини спорту 3-5 лютого у Чернігові проходив Чемпіонат області з боксу серед юніорів та дорослих. Змагалися близько 120 спортсменів із Чернігова, Новгород-Сіверського, Коропа, Ніжина, Варви та Прилук.
Честь нашого міста захищали вихованці КДЮСШ "Спартак" та спортивного клубу "Витязь". Прилучани виступили вдало. У ваговій категорії до 69 кг Антон Назаренко став чемпіоном області, виконавши ІІ спортивний розряд. У ваговій категорії до 81 кг Максим Паніматченко посів ІІ місце, поступившись по очках у фіналі більш досвідченому боксеру з Чернігова. Антона та Максима тренує Микола Коротенко.
Вихованець Олександра Дорошенка Андрій Кривопішин у ваговій категорії +91 кг став фіналістом чемпіонату області. У нього ІІ місце.
Прилуцька міська організація ФСТ "Спартак", адміністрація КДЮСШ "Спартак" щиро вітають тренерів та спортсменів з успішним виступом і дякують за підтримку боксерів приватному підприємцю Ірині Правдивець, представнику фірми "ТІМ" Андрію Зайцю та дирекції заводу "Білкозин".


Прилуки – Ванкувер
3 лютого на базі Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я. Франка відбулися лижні перегони серед студентської молоді, присвячені зимовим Олімпійським іграм у Ванкувері.
З вітальним словом до учасників змагань - 60 лижників - звернулися Заслужений тренер України з біатлону Григорій Павленко, начальник відділу по фізичній культурі та спорту міської ради, Заслужений майстер спорту СРСР з легкої атлетики Сергій Соколов та голова Прилуцької міської організації ФСТ "Спартак", Почесний працівник фізичної культури та спорту України Петро Дяченко.
Змагання пройшли в дуже напруженій боротьбі. Дівчата долали дистанцію 1 км, а юнаки - 2 км. Окремою командою виступали вихованці Чернігівської школи олімпійського резерву, які тренуються на базі ЗОШ №13 (тренери Руслан Мосціпан, Сергій Тисенко, Микола Денисенко).
Переможцями й призерами змагань стали: серед дівчат - Катерина Труба (педколедж) – І місце, Олена Осипович (педколедж) - ІІ, Юлія Андрущенко (агроколедж) - ІІІ; серед юнаків - Євген Яременко (агроколедж) – І місце, Сергій Кравченко (педколедж) - ІІ, Олег Лелюх (агроколедж) - ІІІ.
Усі вони нагороджені медалями, грамотами, пам’ятними вимпелами і солодощами.
Відділ по фізичній культурі та спорту, ФСТ "Спартак" щиро вдячні за підтримку в проведенні змагань директору Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу Ользі Попенко та кафедрі фізичного виховання цього закладу, директору комбінату "Шкільний" Лідії Сердюк, директору ПП "Трансвіт" Сергію Селютіну.
Інформація ФСТ "Спартак"


Наша гордість – гурток "Айкідо"
Одне із ключових завдань Прилуцького Центру творчості дітей та юнацтва - зміцнення здоров’я дітей. Саме на це спрямована програма "До здоров’я через позашкілля". У ЦТДЮ постійно розширюється мережа гуртків спортивно-оздоровчого напрямку, проводяться заходи, що пропагують активний спосіб життя.
Наша гордість - гурток "Айкідо", яким керує Світлана Нестерко, котра має чорний пояс, 2 дан з айкідо. Діти відвідують гурток з великим задоволенням. На заняттях у Світлани Сергіївни панують спокій, порядок і дисципліна. Причому це стосується груп будь-якої вікової категорії.
Вихованці гуртка "Айкідо" вивчають і теорію, і практику японського бойового мистецтва. У теплу пору року вони разом зі своїм керівником та батьками виїжджають на природу, де проводять заняття, ігри й розваги.
23-24 січня спільно з керівниками місцевих гуртків айкідо Світлана Нестерко організувала у ЦТДЮ міжрегіональний семінар. Наш заклад приймав гостей із Борзни. Майстер-класи проводив сенсей із Києва Дмитро Андрощук, який має чорний пояс, 3 дан.
Усі учасники семінару отримали масу позитивних емоцій.
Методичний центр ЦТДЮ


Учетверте в десятці кращих
Рада Федерації боксу України назвала імена кращих спортсменів, тренерів, фахівців та суддів з боксу за підсумками 2009 року.
Місця у десятці кращих суддів удостоївся майстер спорту СРСР з боксу, суддя міжнародної категорії Всесвітньої асоціації олімпійського боксу, Почесний працівник фізичної культури та спорту України, голова Прилуцької міської організації ФСТ "Спартак" Петро Дяченко.
До речі, за одинадцять років своєї суддівської діяльності Петро Миколайович уже вчетверте серед десяти кращих вітчизняних суддів.
Нагадаємо, що на сьогодні Федерація боксу України нараховує 280 суддів.

Олена Кравцова

http://gradpryluky.info


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: KtHh

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 7 користувачів: filosof1, adam007, advocat-pryluky, Orbital, Svitozar, Nataliia09, Nataliia02,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту