На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Вісник місцевої влади

25 березня 2010 р. | Автор: Helen | Переглядів: 1140 | Коментарів: 0
Новина  Вісник місцевої влади
Вісник місцевої влади У забезпеченні життєдіяльності міста в осінньо-зимовий період важливу роль відіграє в першу чергу стабільна робота житлово-комунального господарства, про що періодично звітуються комунальники. Так, 16 березня на засіданні виконавчого комітету розглядалося питання про хід виконання рішення виконкому №269 від 26 травня 2009 року “Про затвердження заходів по роботі підприємств житлово-комунального господарства міста Прилуки у весняно-літній період 2009 року та підготовці до осінньо-зимового періоду 2009-2010 років”.
Як зазначив начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Микола Пряма, із запланованих та затверджених 98 пунктів заходів у повному обсязі виконано 88. Через фінансову неспроможність підприємств 10 пунктів на сьогодні не виконані.
Комунальним підприємством “Прилукитепловодопостачання” були вжиті всі необхідні заходи щодо підготовки підприємства до роботи в опалювальний період, який розпочався своєчасно і проходить якісно. Спільними зусиллями колективу всі об‘єкти підприємства були підготовлені на 100% до експлуатації в зимовий період. Та все ж таки на підприємстві є низка проблемних питань, які необхідно вирішувати. Це значна зношеність (аж на 80%) внутрішньобудинкових інженерних мереж опалення, гарячого водопостачання і водовідведення, що потребує капітального ремонту; часте забиття трубопроводів внутрішньобудинкової та дворової каналізацій; крадіжки люків колодязів на зовнішніх водопровідних і каналізаційних мережах.
Проблемою для підприємства є необхідність реконструкції водопровідних мереж по вулицях Колгоспній, Франка, Волочаївській, Береговій, Шарапівській та в І-му провулку Південному, мешканці яких потерпають від низького тиску у водопровідних мережах.
Невирішеним залишається питання, пов‘язане зі встановленням міні-котелень, що надійшли в рамках проекту ТАСІS, адже на виконання проектно-кошторисної документації потрібно майже 240 тисяч гривень. Є проблема недостатнього забезпечення питною водою в літній період мешканців мікрорайону Рокитний. Для вирішення цього питання необхідно побудувати артезіанську свердловину, вартість проектно-кошторисної документації якої становить 80 тисяч гривень.
Термінового вирішення потребує виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію міських очисних споруд, що складає майже 500 тисяч гривень.
Є проблема з подачею населенню питної води, яка також за показниками вмісту фтору не відповідає вимогам ГОСТу, тому необхідно будувати знефторювальну установку, вартість проектно-кошторисної документації якої складає майже 800 тисяч гривень. Це надто великі кошти, яких на сьогодні в міському бюджеті немає. Та, не зважаючи на відсутність фінансування, підприємство за власні кошти виконало інженерно-геологічні вишукування на будівництво знефторювальної установки.
Комунальне підприємство “Прилукижитлобуд” провело належну підготовку житлового фонду міста до осінньо-зимового періоду, але через відсутність коштів залишається проблемним питання ремонту дахів, покрівель лоджій та балконів житлових будинків.
Заплановані заходи щодо роботи в осінньо-зимовий період комунальне підприємство “Міськсвітло” виконало в повному обсязі, однак на сьогодні проблемним для підприємства залишається питання незадовільного стану техніки через значний термін її експлуатації.
Підприємства “Комунальні послуги”, комбінат шкільного харчування “Шкільний”, ТОВ “Ритуальні послуги” усі заходи по роботі в осінньо-зимовий період виконали.
Комунальним підприємством “Санаторій “Берізка” з 01 липня по 08 серпня минулого року оздоровлено 176 дітей у дитячому позаміському таборі “Берізка-Юність”.
Узявши до уваги вищезазначену інформацію, виконавчий комітет відповідним рішенням зобов‘язав управління житлово-комунального господарства міської ради, керівників комунальних підприємств розробити й подати на затвердження в травні поточного року заходи по роботі підприємств житлово-комунального господарства міста у весняно-літній період 2010 року та підготовці до осінньо-зимового періоду 2010-2011 років, при цьому врахувавши невиконані через фінансову неспроможність підприємств пункти заходів, що були заплановані на попередній період.

Оголошено конкурс

З метою сприяння економічному розвитку міста та вшанування його лідерів виконком міської ради вирішив провести з 01 квітня по 01 вересня 2010 року міський конкурс “Лідери у місцевому економічному розвитку Прилук”.
Рішенням виконкому утворено конкурсну комісію по проведенню вищезазначеного конкурсу, яку очолить заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради у сфері стратегічного планування розвитку міста та реалізації економічних програм Надія Єременко. Цим же рішенням унесено зміни до Положення “Про проведення міського конкурсу “Лідери у місцевому економічному розвитку Прилук”, а саме: виключено з пункту 4 номінацію “Банк року”; пункт 9, що стосується загальних критеріїв для всіх номінацій економічного спрямування, викладено в новій редакції.
Нагородження переможців конкурсу буде проведено у вересні 2010 року в рамках святкування Дня міста.

Визначено завдання на 2010 рік

На виконання розпорядження Чернігівської обласної державної адміністрації від 27 лютого 2010 року "Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету області на 2009 рік та основні завдання на 2010 рік” виконавчий комітет Прилуцької міської ради доручив фінансовому управлінню міської ради проаналізувати стан виконання міського бюджету за кожним дохідним джерелом і вжити необхідних заходів для використання у 2010 році наявних резервів збільшення доходної частини міського бюджету; забезпечити недопущення надання необґрунтованих пільг зі сплати податків і зборів підприємствам, організаціям та фізичним особам; спільно з управлінням житлово-комунального господарства міської ради та Південним сектором з охорони навколишнього природного середовища розглянути питання щодо стовідсоткового використання коштів спеціального фонду міського бюджету на природоохоронні заходи у 2010 році; розглянути питання щодо планування в бюджеті на 2010 рік коштів на виконання робіт по встановленню меж населених пунктів.
Виконком зобов‘язав фінансове управління міської ради та головних розпорядників коштів під час формування міського бюджету на 2010 рік забезпечити першочергове фінансування видатків на заробітну плату й нарахування, не допускаючи простроченої кредиторської заборгованості із зазначених виплат; забезпечити проведення в повному обсязі розрахунків за природний газ, електричну й теплову енергію, послуги водопостачання і водовідведення, які споживаються бюджетними установами, не допускаючи виникнення простроченої заборгованості з оплати енергоносіїв та житлово-комунальних послуг.
На заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради у сфері стратегічного планування розвитку міста та реалізації економічних програм Надію Єременко покладено завдання щодо оптимізації процесу видачі документів дозвільного характеру, налагодження взаємодії адміністраторів з представниками місцевих дозвільних органів і вжиття заходів стосовно дотримання термінів розгляду та видачі суб’єктам господарювання дозволів; сприяння суб‘єктам господарювання в наданні фінансово-кредитної підтримки (кредитування, відшкодування відсоткових ставок) через Державну організацію «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області».
Виконавчий комітет зобов‘язав управління економічного розвитку та європейської інтеграції міської ради продовжити проведення моніторингу цінової ситуації на продовольчому ринку міста з метою недопущення безпідставного підвищення суб‘єктами господарювання цін на продовольчі товари; продовжити моніторинг інвестиційних намірів господарюючих суб’єктів та за необхідності здійснювати адміністративний супровід ключових для міста інвестиційних проектів.
Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради у сфері житлово-комунального господарства та комунальної власності Олександру Сивенку доручено до 01 квітня поточного року забезпечити розроблення та підготовку всіх необхідних документів по об’єктах житлово-комунального господарства, які включено до Переліку пропозицій області щодо капітальних видатків на 2010 рік за загальнодержавною програмою реформування і розвитку житлово-комунального господарства у 2010-2012 роках; вжити заходи щодо приведення до 01 травня поточного року стану полігонів та сміттєзвалищ до вимог екологічної безпеки, налагодження належної системи поводження з твердими побутовими відходами, запобігання утворенню несанкціонованих звалищ відходів; спільно з відділом комунальної власності міської ради забезпечити перегляд договорів оренди земельних ділянок, по яких орендна плата встановлена менше трикратного розміру земельного податку, та повідомити про проведену роботу головне фінансове управління облдержадміністрації до 01 червня 2010 року; вжити заходи щодо стягнення в судовому порядку заборгованості по орендній платі за землю; активізувати роботу по припиненню права користування земельними ділянками у випадку систематичної несплати земельного податку або орендної плати за земельні ділянки комунальної власності.
Виконком зобов‘язав відділ містобудування та архітектури спільно з відділом контролю будівництва та виробництва будівельних матеріалів і виробів інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Чернігівській області проаналізувати стан введення в експлуатацію житла, вжити заходи щодо повного охоплення статистичною звітністю індивідуальних забудовників і фізичних осіб-підприємців.
Контроль за виконанням рішення покладено на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради відповідно до розподілу функціональних обов‘язків.

Утворено оргкомітет

З метою організації відзначення в місті 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років виконком міської ради утворив у новому складі організаційний комітет з підготовки та відзначення в Прилуках у 2009-2010 роках 64-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років та 65-ї річниці визволення України від фашистських загарбників і Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. Оргкомітет очолив міський голова Юрій Беркут.

17 березня
Зустріч з керівниками підприємств та представниками профспілкових організацій


У стінах міської ради відбулася зустріч з керівниками підприємств міста й представниками профспілкових організацій, яку провела заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Надія Єременко.
Під час зустрічі обговорювалися питання щодо підтримки і вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни та урочистого святкування 65-ї річниці з Дня Перемоги.
Учасники зустрічі були ознайомлені зі змінами в чинному законодавстві, зокрема зі змінами, внесеними до Закону України “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності”.
Заступник міського голови Надія Єременко повідомила керівникам підприємств та представникам профспілкових організацій міста про оголошення конкурсу “Лідери у місцевому економічному розвитку Прилук” і про зміни до Положення про конкурс.

18 березня
З метою підготовки до чергової сесії міської ради


Під головуванням секретаря міської ради Володимира Папазова відбулося засідання дорадчого органу міської ради — Рада голів постійних комісій та депутатських фракцій.
Цього ж дня начальник юридичного відділу міської ради Валентина Горбач провела навчання для депутатів на тему “Референдум: поняття та види. Предмет референдуму. Місцевий референдум".
Опісля відбулося спільне засідання депутатських комісій та фракцій, на якому депутати обговорювали й погоджували питання порядку денного 81 сесії міської ради.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення Прилуцької міської ради
http://gradpryluky.info


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: BztUf

TIM TV OnLine

Сьогодні день народження у 4 користувачів: elNino, slavian, tertyshka, Rakitne2014,

Сьогодні віртуальний день народження у 4 користувачів: BapBapa_c, ortvin, zlajamasha, venom,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту