На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Вісник місцевої влади

6 травня 2010 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 1109 | Коментарів: 0
Новина  Вісник місцевої влади
Вісник місцевої влади 27 квітня. Відбулося засідання виконавчого комітету, порядок денний якого налічував 14 питань.
Члени виконкому розглянули ряд заяв підприємств, організацій, установ та громадян міста стосовно будівництва; відповідним рішенням надали дитині статус сироти, визначили місце проживання дитини та розглянули заяви громадян щодо призначення опіки над житлом та опікуна над дитиною.

З метою належного відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років виконком міської ради затвердив відповідний План загальноміських заходів.

Виконком розглянув питання про встановлення у сквері Вічної Слави меморіальних плит Героям Радянського Союзу, імена яких пов‘язані з містом Прилуки — Олександру Алгазіну, Івану Дубинському, Олександру Коробову, Олегу Кошовому та Олексію Панченку.

Члени виконавчого комітету, розглянувши звернення Акціонерного товариства “Тютюнова компанія “В.А.Т.-Прилуки” та погодження Прилуцького відділення Державтоінспекції, погодили маршрут руху негабаритних транспортних засобів (контейнеровозів) висотою 4,2 м від поверхні дороги для перевезення тютюнової сировини по наступних вулицях міста: Пирятинській, Войкова, Індустріальній, Перемоги, Гвардійській, Котляревського, Гімназичній, Шевченка, Боброва та Незалежності.
Рішення виконкому № 543 від 04 жовтня 2005 року “Про погодження маршруту руху автомобільного транспорту” вважати таким, що втратило чинність.

Контейнерний майданчик буде демонтовано
Розглянувши лист Прилуцького управління по газопостачанню та газифікації, виконавчий комітет доручив директору комунального підприємства “Комунальні послуги” Олександру Чепелю демонтувати контейнерний майданчик, розташований по вулиці Костянтинівській біля будинку № 54, та забезпечити збір спецавтотехнікою твердих побутових відходів від мешканців приватного сектора по вулицях Костянтинівській та Ветеранській.
Відділу санітарно-екологічного контролю міської ради доручено забезпечити контроль за недопущенням випадків несанкціонованого викиду сміття в місці демонтажу контейнерного майданчика відповідно до Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м.Прилуки.

28 квітня
На особистому прийомі міського голови


Міський голова Юрій Беркут провів особистий прийом громадян, на якому були присутні депутат міської ради Валентина Цербе-Несіна, головний спеціаліст юридичного відділу Юрій Новіков та посадові особи виконавчих органів міської ради, до повноважень яких відноситься розгляд питань, порушених у зверненнях громадян.
Під час прийому до міського голови звернулося 8 мешканців міста, які піднімали питання стосовно підвищення тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті, ремонту під’їздів, отримання дозволу на встановлення автономного опалення, щодо самочинного будівництва у дворі загального користування по вул.Миколаївській, 136, надання грошової допомоги на лікування тощо.
Усі звернення зареєстровані, на частину з них міський голова надав роз’яснення безпосередньо під час прийому, по решті дані доручення про їх розгляд в управліннях та відділах міської ради в терміни, передбачені чинним законодавством.


29 квітня
Новообраний депутат прийняв Присягу


Відбулося пленарне засідання 83 сесії міської ради, яке розпочалося з інформації голови Територіальної виборчої комісії Лариси Черняти, яка озвучила постанову ТВК (протокольне рішення) № 35 від 27 квітня 2010 року про дострокове припинення у зв‘язку зі смертю повноважень депутата міської ради Валентини Ленець та про визнання обраним депутатом Прилуцької міської ради Володимира Проніна, 1959 року народження, члена Соціалістичної партії України, який одразу прийняв Присягу депутата міської ради, з чим його привітали колеги.

Міський голова за те, щоб депутати знайшли вихід із ситуації на користь людей
Наступним питанням депутати емоційно, із звинуваченнями на адресу один одного розглядали проблему мешканців об‘єднання співвласників багатоквартирного будинку “Південний-38”, що по вулиці Дружби народів, 38, які, будучи невдоволеними ухвалою Верховного Суду України, звернулися за допомогою до депутатів міської ради. Адже мешканці будинку, балансоутримувачем якого був завод “Білкозин”, залишилися на сьогодні без прибудинкової території, відсутні під‘їзди для автомобілів швидкої допомоги та пожежної спецтехніки тощо. Варто зауважити, що самочинно збудовані мешканцями будинку господарські споруди знаходяться тепер на земельній ділянці, яку викупив суб‘єкт господарської діяльності.
Звичайно, склалася парадоксальна й надто болюча для згорьованих мешканців будинку ситуація, яку вирішити непросто, адже є ухвала Верховного Суду на користь суб‘єкта господарської діяльності, хоча, до речі, Прилуцький міськрайонний суд виніс ухвалу на користь мешканців будинку.
Необхідно зазначити, що ще минулого року була утворена комісія, яку очолював заступник міського голови Олександр Сивенко. Як зазначив член комісії, депутат міської ради Олександр Чистяков, висновки комісії були зроблені на користь людей.
Голова фракції “Наша Україна — Народний Рух” Андрій Чередниченко запропонував як варіант викупити земельну ділянку для суспільних потреб.
Підсумовуючи дискусію, міський голова нагадав усім процедуру, за якою депутатський корпус прийняв свого часу рішення про продаж земельної ділянки суб‘єкту господарської діяльності, зауваживши, що земельна комісія недоопрацювала питання, коли вносила його на сесійне обговорення, адже, як наголосив Юрій Беркут, тоді депутати однієї з фракцій ввели в оману всіх, запевнивши, що проблеми мешканців будинку № 38 по вулиці Дружби народів будуть вирішені.
Міський голова дав протокольне доручення Раді голів депутатських фракцій і комісій спільно знайти вихід із ситуації, що склалася, на користь мешканців будинку.

Народні обранці проголосували за зменшення статутного фонду комунального підприємства “Комунальні послуги” та за передачу майна Прилуцькій районній раді — це контейнери та техніка, що надійшли в рамках реалізації проекту ТАСІS, із зазначенням моделей, категорій, номерів двигунів та шасі вантажівок для муніципальних відходів.

Як і на попередній сесії, депутати від фракції “Батьківщина” не проголосували за виконання бюджету за 2009 рік.

Дозволу на встановлення базової станції стільникового зв‘язку міська рада не дала

Депутатський корпус розглянув ряд земельних питань та прийняв по них відповідні рішення, зокрема дав дозвіл на безкоштовну приватизацію та передачу земельних ділянок у власність.
Варто зауважити, що міський голова вніс пропозицію відмовити ЗАТ “Український мобільний зв‘язок” у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Вавілова (на території артсвердловини комунального підприємства “Прилукитепловодопостачання”) для встановлення базової станції стільникового зв‘язку.
Юрій Беркут аргументував відмову, посилаючись на рішення громадських слухань, на яких мешканці мікрорайону М‘ятно-дослідної станції висловилися проти встановлення базової станції стільникового зв‘язку.
Депутати пропозицію міського голови підтримали.

Народні обранці, попередньо ознайомившись з інформацією про роботу виконавчого комітету міської ради за І квартал 2010 року, затвердили її одноголосно.

Утворено постійно діючу узгоджувальну комісію

Відповідно до Земельного Кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України № 427 від 31 березня 2006 року «Про затвердження Порядку вибору земельних ділянок для розміщення об’єктів» та меморандуму про співпрацю по створенню та організації діяльності Єдиного центру з оформлення дозвільних документів у сфері господарської діяльності та інших законодавчих актів міська рада утворила постійно діючу узгоджувальну комісію з питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою та надання документів дозвільного характеру за принципом організаційної єдності та затвердила Положення про комісію, яку очолив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради у сфері житлово-комунального господарства та комунальної власності Олександр Сивенко.

На сьогодні рішення виконкому про підвищення тарифу на пасажирські перевезення є чинним

Останнім депутати розглядали питання, унесене до порядку денного депутатом від фракції “Батьківщина” Віктором Карпенком щодо скасування рішення виконавчого комітету № 195 від 20 квітня поточного року стосовно підвищення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.
Обговорення вищезазначеного питання проходило в надто непростому руслі. З одного боку, і депутати, і керівник підприємства “АТП-17407” розуміють, що це, дійсно, удар по кишенях прилучан. А з іншого боку — це можливість вижити підприємству в ринкових умовах. Адже на сьогодні, як зазначили і Олег Опанасенко, і депутат міської ради Олексій Гавриш, підприємство опинилося на межі виживання — збитки сягають 1,5 мільйона гривень, заборгованість по заробітній платі складає 300 тисяч гривень.
Директор підприємства зауважив, що ВАТ “АТП-17407” — юридична особа, яка сплачує до міського бюджету податки, окрім цього, треба платити за газ, воду, електроенергію, виплачувати заробітну плату працюючим тощо, а приватні перевізники — це фізичні особи, які працюють на Єдиному податку.
Майже три роки тариф на перевезення залишався незмінним попри те, що значно підвищувалися ціни на паливно-мастильні матеріали, запасні частини, нову автотехніку та інше.
Міський голова зазначив, що ще в минулому році ВАТ “АТП-17407” звернулося до виконавчого комітету з проханням розглянути питання щодо підвищення тарифів, але Юрій Беркут запропонував не вносити дане питання, адже попереду була зима, тому розгляд даного питання було відкладено до весни поточного року.
Зрозуміло, що рішення про підвищення тарифу є непопулярним, але, треба з розумінням поставитися і до підприємства, якому, як зазначив його керівник, виживати в ринкових умовах надто складно.
Після непростого обговорення проект рішення був поставлений на голосування, але кількості голосів, необхідних для скасування рішення виконкому про підвищення тарифу на пасажирські перевезення, не набралося.
Отже, рішення виконкому № 195 від 20 квітня поточного року про підвищення тарифу на пасажирські перевезення є чинним.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення міської ради

http://pryluky.org/


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: ZCQFD

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 12 користувачів: Antibiotic, nike, Anastasia2012, Parubok, minusa, lvovix, Olle4ka_Pole4ka, pramuk, dikozavrrex, Oduvanchiko, Hozprom, pload2011,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту