|  | 

За місяцьЗа тиждень
В цьому місяці фото ще не оцінювалися! 
За місяцьЗа тиждень
В цьому тижні фото ще не оцінювалися! 

Фото: Template 1 
Власник: morsresistis 
Галерея: Templates 
Коментарів за місяць: 1 
Всього коментарів: 1
 | 
Переглядів: 62186 | Відповідей: 88
 Страницы (9): 123456789›»
| Автор | Повідомлення | 
|---|
 |  Helen
Блукаюча зірка 
  Номер: 6
 З: Украина, Прилуки
 Зареєстрований:
 21 листопада 2006 р.
 Попереджень: 0

Нагороди:

| 
| Пост №1 | Доданий: 12 квітня 2008 р., 19:44:17 |     |  | Оголошується новий конкурс "Угадай форумчанина по його дитячій фотці"
Умови конкурсу:
1. Кожен, хто бажає взяти участь в конкурсі, повинен до 20 квітня скинути мені на почту ([email protected]  або [email protected] ) свою дитячу фотку (років 7-15, гарної якості, щоб чітко було видно обличчя)
 2. 21 квітня буде розміщено фотки всіх форумчан, які виявили бажаня брати в ньому участ, та список цих самих товаришів
 3. Завдання всіх інших - угадати, хто є хто
 4. Відгадування буде тривати з 22 до 28 квітня, після чого буде оголошено переможця, який дасть найбільше правильних відповідей
 5. Відгадувати, хто є хто, не мають право ті, хто подав свої фотки, а також організатор конкурсу (тобто я) 
 Увага! Увага! 
Нарешті ми можемо підвести підсумки нашого конкурсу "Відгадай форумчан по їх дитячим фоткам! 
Хочу подякувати всім тим, хто надіслав мені свою фотку, а також тим, хто активно відгадував наших конкурсантів!
Увага!
Ось вони, наші малі та дорослі форумчани! Порівнюємо та робимо висновки, наскільки ми змінилися з роками
     – Фото №1 - Bonya     - Фото № 2 - Helen     - Фото № 3 - serennisima     - Фото № 4 - Helen     - Фото № 5 - Lechiy     - Фото № 6 - OLEX     - Фото № 7 - Helen     -Фото № 8 - Mari     - Фото № 9 - yctan4ik     - Фото № 10 - OLEX     - Фото № 11-  Sunshine     - Фото № 12-  OLEX     - Фото № 13 -  yctan4ik     - Фото № 14 - Casey     – Фото № 15 - Frankinshtain   Нижче наведена таблиця відповідей.
  Переможцями конкурсу стали І місце - dread  , та  serennisima  , які дали по 10 правильних відповідей
 ІІ місце - OLEX  (9 правильних відповідей)
 ІІІ місце - Sunshine & Mari  (по 8 правильних відповідей)
Наші вітання!!! 
Також ви можете поглянути, хто ж у нас є найвідгадуванішим форумчанином!   -----
 Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (11 грудня 2009 р., 13:31:30)
 |  | "Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
 |  |  |  | 
|---|
 |  Tania
Авторитет 
  Номер: 71
 Зареєстрований:
 30 березня 2007 р.
 Попереджень: 1

Нагороди:

|  |  |  | 
|---|
 |  Helen
Блукаюча зірка 
 Зареєстрований:
 21 листопада 2006 р.

Нагороди:

| 
| Пост №3 | Доданий: 12 квітня 2008 р., 20:25:37 |     |  | 
| Цитата Tania: | нада фотки просканировать | 
 обов*язково! Так що поспішайте!!!  |  | "Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
 |  |  |  | 
|---|
 |  Casey
Ветеран 
  Номер: 97
 З: , Pryluky
 Зареєстрований:
 7 травня 2007 р.

Нагороди:

|  |  |  | 
|---|
 |  Helen
Блукаюча зірка 
 Зареєстрований:
 21 листопада 2006 р.

Нагороди:

|  |  |  | 
|---|
 |  serennisima
♎ 
  Номер: 330
 З: Україна-ненька, рідне місто
 Зареєстрований:
 24 грудня 2007 р.

Нагороди:

|  |  |  | 
|---|
 |  OLEX
З Новим Роком! 
  Номер: 1
 З: UA, Прилуки
 Зареєстрований:
 21 листопада 2006 р.

Нагороди:

|  |  |  | 
|---|
 |  LIZARD
Начальник модераторов 
  Номер: 11
 З: РОССИЯ, Москва
 Зареєстрований:
 29 листопада 2006 р.
 Попереджень: 4

Нагороди:

| 
| Пост №8 | Доданий: 15 квітня 2008 р., 15:02:06 |     |  | Helen,  не так тут народу багато, шо б ... |  | Отличительные черты настоящего свидомого: 
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
 |  |  |  | 
|---|
 |  serennisima
♎ 
  Номер: 330
 З: Україна-ненька, рідне місто
 Зареєстрований:
 24 грудня 2007 р.

Нагороди:

|  |  |  | 
|---|
 |  Helen
Блукаюча зірка 
 Зареєстрований:
 21 листопада 2006 р.

Нагороди:

| 
| Пост №10 | Доданий: 15 квітня 2008 р., 18:37:07 |     |  | 
| Цитата OLEX: | Цитата serennisima:Цитата Helen:Відгадувати, хто є хто, не мають право ті, хто подав свої фотки а хто ж тоді буде відгадувати???
 ги.... Лена! А ну поясни!
 | 
 ги... пояснюю
 1) наприклад, Вася, Петя, Ваня скинули мені свої дитячі фотки. Я розмістила їх в галереї (чи  в самому повідомленні), попередньо пронумерувавши. Також написала, що на цих фото зображені Вася, Петя, Ваня у дитинстві. 
 2) всі інші, крім Васі, Петі, Вані повинні вгадати, хто є хто, написавши, що Вася -це фотка №1, Петя - фотка №2, Ваня -фотка №3 
 3) природньо, що учасники, що надали мені свої фотки не повинні голосувати , бо тоді одразу стане ясно, хто є хто. Ну от уявіть собі, заходить Вася і пише, що фотка №1 -то Вася. 
 4) щодо того, що у нас не так багато активних форумчан і що якщо всі скинуть свої фото, то нікому буде угадувать, я не погоджуюся. Бо всі точно не скинуть свої фотки (поки що в мене є фотки лише двох учасників)
 Якщо буде 5-7 фоток, уже добре.. А всі решта будуть вгадувати.
 До речі, щоб якось ускладнити завдання, можна помістти фото всіх претендентів, а ніків написати більше на пару штук (ну це щоб заплутати форумчан)
 Ну що? Так більш зрозуміло?     Сподіваюя, що якщо всі вдгукнуться, то конкурс має бути цікавим. 
 Я вас дуже прошу: не будьте байдужими та відгукнуться на мої пропозицію , адже все, що робиться на цьому форумі, робиться заради того, щоб ваше тут перебування було цікавим!      Дякую за увагу
 |  | "Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
 |  |  |  | 
|---|
 Тема закрита для обговорення!Причина:Страницы (9): 123456789›» конкурс проведеноЗакрив:  serennisima

| 
Сьогодні день народження у 3 користувачів: 
elele , wds , bombado2010 ,  Сьогодні віртуальний день народження у 12 користувачів: 
oginik , K3na , NASTIA18 , teletrade_cn_ua , alex_kuzma , LIONESS , tertyshka , ASKA , AVS1 , Hot-dog , kudri26 , Nina092 ,  
 Модератори: Helen , watt , Tyt24vcytki 
 |  |