чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять
Оголошую акцію!
кожний, хто має фотоапарат чи мобілку з можливістю фотографувати, давайте відкрито фоткати зблизька обличчя і дії людей, котрі залишають сміття в неналежному місці, кидають обгортки на дорогу, залишають після себе пляшки на лавках у парку і сміття під лавками, фоткати машину, з котрої по дорозі, через вікно, викинуто папір чи пляшку, громадян зі сміттєвими пакетами залишеними не в сміттєбаках. Навіть депутатів. Особлива нагорода тому, хто впіймає на такому мера чи депутата.. ги-ги..
І-і-і-і... виставити дошку пошани в центрі міста:
"ВОНИ ЗАБРУДНЮЮТЬ НАШЕ МІСТО".
я беруся за пошук спонсорський на друк фоток, їх ламінування, виготовлення дошки і встановлення її на центральній площі...
Хто що має, усе шліть на [email protected]
люди, є міста з таким досвідом. після такої неформальної акції - "як бабка пошептала" - ні смітинки.
Усе чого ми собі бажаємо, про що думаємо і чого сподіваємося, обов’язково з нами трапляється. Штука лише в тому, що завжди надто пізно і завжди якось не так. Отже, коли ЦЕ постає перед нами, навіть не впізнаємо ЙОГО в обличчя. (С) Ю.Андрухович
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
давайте відкрито фоткати зблизька обличчя і дії людей
акція,
до речі, чудова і дуже корисна, але про свою безпеку не забувайте, фоткачі.
Деяким "головним героям" данних фотосюжетів, а в більшості своєму всім без
виключення, зовсім не сподобається, що їх хтось фотографує.
Тому таки дії треба виконувати не одному, а групою для безпеки.
А ще краще натовкти їм пики і нагодувати тим кинутим сміттям і недопалками.
А також не завадить мати такий пістолет як у Orynka, тоді можна й розстріляти
прямо на місті скоєного злочину. Бо таким безкультурним особам навряд
чи допоможуть якісь інші менш дієві методи впливу.
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
кожний, хто має фотоапарат чи мобілку з можливістю фотографувати, давайте відкрито фоткати зблизька обличчя і дії людей, котрі залишають сміття в неналежному місці
я пас
я вже фоткала театральну площу зі сміттям. І якщо мені вже зараз погрожують та зе те що фоткала рокерів, то що говорити за фоткання порушників!
Я не хочу, щоб мене знайшли десь на смітнику з проламаною головою
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Усе чого ми собі бажаємо, про що думаємо і чого сподіваємося, обов’язково з нами трапляється. Штука лише в тому, що завжди надто пізно і завжди якось не так. Отже, коли ЦЕ постає перед нами, навіть не впізнаємо ЙОГО в обличчя. (С) Ю.Андрухович
BOBAH_BOBA
Старожил
Номер: 533
З: Україна, Київ
Зареєстрований: 5 липня 2008 р.
Попереджень: 9
Нагороди: