Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 14 грудня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5821 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
У всіх з нас чи у більшості є сусіди - зі своїми причудами, проблемами і т.д.
Одні сусіди роблять ремонт з 6 ранку до 12 ночі, діти інших грають на фортепіано чи скрипці, ще одні влаштовують гулянки до ранку.
Чи знайомі вам всі ці ситуації і як ви реагуєте на них?
Хто для вас ваші сусіди - друзі чи вороги?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
rediskaНехороший человек
Номер: 1507
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 травня 2010 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
а моя сусідка- , не просто сусідка а най! най! най! кумася- одним словом.І якщо я затримуюсь у невідкладних справах чи , то я точно знаю, що вона завжди примчить і пристроїть на ночівлю курочок
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
з сусідами мають бути гарні відносини, бо, справді, вони саме ближче, щоб тих самих курочок пристроїти, або квіти полить, да і приглянути за майном, коли ви у від*їзді
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
з сусідами мають бути гарні відносини, бо, справді, вони саме ближче, щоб тих самих курочок пристроїти, або квіти полить, да і приглянути за майном, коли ви у від*їзді
ну це якщо ти живеш в своєму будинку, а якщо в квартирі - то мабуть вони не настільки важливі, хоча ті ж самі квіти полить попросить....
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
ну це якщо ти живеш в своєму будинку, а якщо в квартирі - то мабуть вони не настільки важливі, хоча ті ж самі квіти полить попросить....
треба щоб і в квартирі до кого за сіллю було сходить) Мої батьки все життя в квартирі прожили і багато таких сусідів-на яких і мене маленьку могли залишити, і квіти попросить полить, і кота покормить
Andrew
Форумчанин
Номер: 1369
З: Ukraine і не тільки.,
Зареєстрований: 31 січня 2010 р.
Нагороди:
треба щоб і в квартирі до кого за сіллю було сходить) Мої батьки все життя в квартирі прожили і багато таких сусідів-на яких і мене маленьку могли залишити, і квіти попросить полить, і кота покормить
Підтримую! Я також не уявляю собі інших сусідів. Квіти полить - це найменше, що можна було їм довірити. А так - і дітей один одного доглядали, і ключі - в разі потреби - залишали, і чимось смачненьким навзаєм пригощали, і свята разом святкували. Не уявляю собі, що може бути інакше. Мені здається, що це - стандарт, до якого завжди треба прагнути.