Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 14 грудня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5821 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
А вы думаете зачем создан этот топик?
Староста - Модератор хочет знать ваше мнение про цю посаду (вигідно чи не вигідно). Но мы ж не были модераторами и потому опытом поделиться не сможем.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Староста - Модератор хочет знать ваше мнение про цю посаду (вигідно чи не вигідно).
неа, не так.... хоча.. в деякій мірі модераторство теж можна прирівняти до старостатства
ця тема суто про старост класів та груп в інститутах та універах.
Наприклад, я в школі один час була головою ради загону (так прииольно це укр. мовою звучить, рос. буде "председатель совета отряда"
Дак от - що не дуже позитивне -це треба було раз на тижеднь чи на місяць ходити на засідання Ради дружини і доповідати, що ваш клас зробив - які добрі справи: скільки макулатури та металолому здав, скількох ветеранів провідав! Іноді просто на ходу придумувала БО насправді ніхто нікуди не ходив
З позитивного - хтозна й що.. треба подумать
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
ой, я в школе была старостой! преимуществ конечно много, но столько нерврв уходит! у нас еще такой клас сумашедший был! но в общем мне нравилось! могла найти особый подход к каждому!(угрозами, шантажом и насилием!)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
А ще розказували мені такий випадок. Група зібрала по 5 грн і віддали старості. Та пішла до викладача просити за те, щоб група номрально склала екзамен. Як там вже було _чи просилося за всю групу чи гроші віддалися від імені самої старости, але група не мала жодної спроби списати, зате староста отримала заслужену "4", нічого не вчивши!
До речі, на останньому курсі в універі мене вибрали старостою. Брати журнал кожного ранку, відповідати перед деканом, чому група не хоче складати залік з викладачем, що прийшов на заміну хворого викладача -не так то вже й весело.
Зате були випадки, коли мені, як старості, робили поблажки
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (14 грудня 2008 р., 14:41:47)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
AlinKa
~Голубоглазка~
Номер: 455
З: Ukraine, Priluki
Зареєстрований: 13 квітня 2008 р.
Нагороди: