Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 18 грудня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5817 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
прошу простить всех, кто обиделся на меня в связи с неявкой, но когда тебя опускают ниже плинтуса близкие люди, а так же называют предателем - то как то не хочется ничего, кроме как побыть одному. ещё раз простите...
шо за бред? мб не нада рішать свої трабли на форумі! чі виносить їх сюда! і ваще причьом тут лічка до встрєчі форумчан???
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата yellowcard:прошу простить всех, кто обиделся на меня в связи с неявкой, но когда тебя опускают ниже плинтуса близкие люди, а так же называют предателем - то как то не хочется ничего, кроме как побыть одному. ещё раз простите...
шо за бред? мб не нада рішать свої трабли на форумі! чі виносить їх сюда! і ваще причьом тут лічка до встрєчі форумчан???
Підтримую! Крім ОДНІЄЇ людини, що тебе, можливо, образила було ще 15, як тебе раді були б бачить!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Компания - обалденная, можна конечно и больше форумчан, просто чем больше нас, тем веселее!!!
На мое мнения было маловато времени, но я Вам скажу, когда классная компания, то сколько времени не тусуйсь, все равно будет мало!!!
Мне очень понравилось!!!
Snezhinka
Снігова Королева
Номер: 387
З: Украина, Прилуки,Киев
Зареєстрований: 1 лютого 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
погуляли СУПЕРРРР!!!!!!
Олекс, видео просто класс!)))
Снежинки не умеют плакать.Они красивы и холодны. Люди верят в них или просто наслаждаются их причудливым танцем. Снежинки всегда долгожданны. Все их любят просто так.Они стремительны и легки.
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Снежинки не умеют плакать.Они красивы и холодны. Люди верят в них или просто наслаждаются их причудливым танцем. Снежинки всегда долгожданны. Все их любят просто так.Они стремительны и легки.